Gateway DV-S20 cu buzunar multi-cam - Fotografie - 2019

Post Malone - I Fall Apart (Iulie 2019).

Anonim

Măsurând doar 3, 5 x 2, 5 x 1, 2 inchi și cântărind doar 4, 3 uncii, noul Gateway DV-S20 Pocket Multi-Cam captează momente memorabile - în mișcare sau în mișcare - într-un caz suficient de mic pentru a se potrivi într-un buzunar sau în geantă. Cu prețul său redus, gateway-ul digital multi-cam îl face distractiv și ușor pentru adolescenți, studenți sau familii pentru a capta momentele neașteptate ale vieții în zbor.

"Oamenii de pretutindeni doresc sa inregistreze amintiri despre evenimente speciale, sau sa se distreze si sa faca filme amatori", a declarat Matt Milne, vicepresedinte si director general, grupul de solutii digitale, Gateway, Inc. "Gateway creste barul de confort in aceasta arena cu un multi-cam digital, care facilitează capturarea și distribuirea imaginilor video și video digitale. Mai bine, este la un preț pe care studenții îl pot permite și în noul format MPEG4 care elimină cu totul benzile ".

Potrivit Asociației Consumer Electronics, vânzările de camere video digitale sunt proiectate să crească cu 28% în acest an și să abordeze aproape 5 milioane de unități până în 2007. Intrarea Gateway-ului pe această piață în plină dezvoltare este încă o piatră de hotar în tranziția sa de la un PC tradițional companie la un integrator de marcă - un comerciant de unelte digitale care funcționează împreună. Mutarea companiei în alt segment de electronice de consum face parte din inițiativa sa fără precedent de a introduce în acest an 50 de noi produse marca Gateway în 15 categorii.

Dispozitivul Tiny But Mighty captează video și fotografii

Formatul digital al gateway-ului multi-cam înseamnă că nu este nevoie de bandă. Mai degrabă, înregistrările DV-S20 Pocket Multi-Cam Gateway pe o memorie internă de 64 MO care poate rezista până la 18 minute de video MPEG4 sau de pe o placă SD pot fi adăugate timp de până la 144 de minute. Memoria funcționează ca film digital, permițând clienților să păstreze videoclipurile și să le transfere pe un PC sau să le urmărească la televizor. Camera video este atât de versatilă încât poate funcționa și ca o cameră digitală care stochează până la 730 fotografii digitale cu memoria internă.

Multi-cam combină o caracteristică impresionantă într-un pachet mic. Mărirea digitală de 2, 5x are ca rezultat fotografii apropiate, în timp ce ecranul LCD cu culori flip-out reversibile este ideal pentru previzualizarea filmelor. Gateway-ul multi-cam produce filme la 25 de cadre pe secundă în rezoluție 320 x 240 și imagini statice în rezoluție 1600 x 1200. Utilizatorii pot filma cu o singură mână și pot alege dintre cele trei moduri de înregistrare - super-fine, fine și normale - în funcție de calitatea imaginii sau a imaginii statice dorite.

Poate fi conectat la un televizor pentru a viziona filme înregistrate și pentru prezentări de fotografii sau pentru a fi conectat la un aparat video pentru înregistrarea pe bandă. Maximizarea opțiunilor creative, camera video Gateway vine cu software-ul Pinnacle Studio 8 SE + și Roxio PhotoSuite 4, făcând distracție și ușor de editat videoclipuri și fotografii, precum și de a produce CD-uri video sau DVD-uri.

Ultra-portabilul multi-cam se conectează direct la computere printr-un port USB încorporat. Încărcarea videoclipurilor MPEG4 și partajarea fotografiilor digitale durează doar câteva secunde, în timp ce vizionarea videoclipurilor pe un PC este posibilă prin Media Player 9.0 de la Microsoft. Utilizează două baterii AA disponibile sau baterii reîncărcabile opționale pentru alimentare.

Gateway's new multi-cam marca este complementul perfect al liniei sale complete de soluții video digitale. Compania a câștigat atenția de la entuziaștii de producție video la începutul acestui an cu PC-urile Digital Film Maker optimizate pentru editare video digitală și producție de filme digitale. Gateway oferă deja consumatorilor PC-uri, pachete de soluții video, instruire și alte accesorii video digitale și camere digitale. În plus, profesioniștii care lucrează în cadrul portalului Gateway pot ajuta clienții să găsească produse video digitale care lucrează împreună.

Serviciul gratuit online face partajarea video ușoară

Odată cu achiziționarea serviciului Gateway DV-S20 Pocket Multi-Cam, clientul obține acces gratuit la un serviciu online de partajare video de la Pinnacle, care servește ca metodă de stocare înapoi. Utilizatorii pot trimite prin e-mail link-uri către aceste videoclipuri pentru a ține familia și prietenii la curent cu ultimele lor aventuri, fără a încetini liniile de cablu sau a folosi spațiul pe hard disk.

Prețuri, disponibilitate și upgrade-uri

Gateway DV-S20 Pocket Multi-Cam va fi disponibil in stoc la magazinele Gateway la nivel national pe data de 2 Octombrie 2003. Este la pretul de numai 199.99 dolari si este sustinuta de o garantie limitata de 5 ani a Gateway. O garanție extinsă este, de asemenea, disponibilă. Pentru spațiu suplimentar de stocare, Gateway oferă un cititor de carduri de memorie și carduri de memorie SD în memorie de 128 MB (în plus 36 de minute) pentru 59.99 dolari și 256 MB (extra 72 de minute) pentru 99.99 dolari după rabat. De asemenea, clienții pot cumpăra un kit de accesorii, inclusiv baterii reîncărcabile, un încărcător, un adaptor CA, o husă și un trepied de masă pentru 39, 99 USD.