Gateway lansează camere digitale accesibile - Fotografie - 2019

VEGAN 2017 - The Film (Iunie 2019).

Anonim

Gateway-ul intră pe piața de aparate foto digitale în creștere rapidă, cu aceleași prețuri de rupere care au făcut ca televizorul cu plasmă de 42 inch să fie un vânzător popular. Noile oferte promovează obiectivul companiei de a lansa în acest an 50 de noi produse marca Gateway în 15 categorii și marchează un alt punct de referință pentru evoluția Gateway într-un integrator de marcă - un comerciant de unelte digitale care funcționează împreună.

Noile camere digitale includ două modele compacte și subțiri care se potrivesc perfect într-un buzunar sau în geantă, astfel încât consumatorii sunt întotdeauna gata să capteze amintiri. Prețat la numai 129, 99 USD, Gateway (TM) DC-T20 oferă o calitate a imaginii de 2 megapixeli într-un factor de formă ultracompact, care este doar puțin mai gros decât un pachet de carduri. Gateway DC-T50 combină performanța într-un design compact și elegant, oferind imprimări de calitate de film de 5 megapixeli la prețul de 399, 99 USD.

Gateway oferă de asemenea două modele de dimensiuni standard care oferă o calitate superioară a imaginii de 4 și 5 megapixeli la prețuri de 199, 99 dolari și 299, 99 dolari. Datorită configurațiilor lor generoase, camerele produc impresii de calitate superioară ale filmului și imagini de dimensiuni mari de până la 11 până la 14 inchi cu oferta de 5 megapixeli și de până la 8 x 10 inchi cu camera de 4 megapixeli. Ambele produse sunt perfecte pentru fotografi care doresc performanță robustă și caracteristici avansate la o mare valoare.

"Portofoliul rapid al companiei Gateway de electronice digitale la prețuri competitive începe să accelereze adoptarea de către consumatori - Gateway pune tehnologia de vârf în mâinile mai multor oameni", a declarat Matt Milne, vicepreședinte al Gateway și director general al soluțiilor digitale. "Aceste camere digitale ajung la un nou punct de pornire - oferă performanțe incredibile, calitatea imaginii și caracteristici la prețuri care vor permite mai multor persoane să îmbrățișeze beneficiile fotografiei digitale".

Gateway a proiectat camerele digitale pentru 69% dintre consumatorii care nu dețin în prezent, dar au în vedere o astfel de achiziție. Asociația Consumer Electronics spune că vânzările de camere digitale sunt de așteptat
să sară 20% în 2004 la peste 12 milioane de unități. În plus, cercetarea internă a portalului arată că o cameră digitală este produsul electronic de cea mai bună calitate pe care clienții săi îl planifică să îl achiziționeze în anul următor.

"Fotografia digitală înlocuiește în mod clar filmul pe piață, dar rata acestei schimbări a fost limitată, deoarece costul camerelor digitale de calitate a depășit ceea ce majoritatea oamenilor erau dispuși să plătească", a declarat Rob Enderle, analist principal pentru grupul Enderle. "Aceste noi camere de la Gateway închid această diferență de" valoare "și oferă unul dintre cele mai puternice argumente pentru a merge digital pe care l-am văzut încă".

Camerele vor atrage o gamă largă de fotografi, de la entuziaști la începători, care doresc o cameră compactă și ușor de utilizat la un preț avantajos. Camerele sunt, de asemenea, excelente pentru profesioniștii din domeniul afacerilor, cum ar fi resursele umane
manageri pentru ieșiri de companii și buletine de știri informale, agenți imobiliari care au nevoie să facă schimb de imagini cu clienții și cei din industria turismului și turismului.

Cele patru camere noi au o caracteristică stabilită la prețuri care stabilesc noi standarde de valoare - de la 20 la 40% mai puțin decât ofertele competitive. Acestea sunt ușor de utilizat și se conectează la un PC sau Mac pentru imprimarea, partajarea și salvarea amintirilor prețioase. Conexiunile USB ale camerelor facilitează descărcarea rapidă și ușoară a imaginilor - astfel încât fotografii pot reveni la capturarea distracției.

Cele patru noi camere digitale Gateway sunt disponibile pentru achiziționarea imediată în magazinele Gateway (R) la nivel național.

Cele două noi camere compacte digitale ale Gateway capturează toate acțiunile cu o operație elegantă, cu o singură mână, pentru o fotografie extraordinară.

Gateway-ul ultra-portabil DC-T20 este camera ideală pentru oricine dorește o cameră compactă și accesibilă pentru a avea la îndemână un rucsac sau o geantă pentru a prinde acțiunea. La doar 129, 99 dolari, prețul camerei se potrivește cu dimensiunea mică,
dar oferă încă o mare calitate. Camera de 2MP oferă o calitate a imaginii de până la 1600 × 1200 pentru fotografiile JPEG și poate dura până la 47 de secunde de mișcare JPEG video la o rezoluție de 320 × 240 pixeli. DC-T20 oferă zoom digital 2X, mai multe moduri de bliț și afișaj TFT de 1, 5 inch. Noua cameră măsoară doar 82 (W) x 60 (H) x 24 (T) mm și cântărește numai 3, 9 uncii.

Fotografii entuziaști care doresc o calitate superioară a imaginii și o flexibilitate într-un factor compact nu trebuie să pară mai departe decât Gateway DC-T50. Camera foto de 5MP are o diafragmă f / 2.8 - f / 4.5 pentru culori bogate și precise într-o gamă de condiții de iluminare. Camera subțire de 6, 3 de uncie are caracteristici avansate - inclusiv zoom optic 3X pentru funcții de închidere automată și automată, umplere, oprire și reducere a efectului de ochi roșii. Fotografiile pot fi făcute în rezoluții îmbunătățite de până la
2560 × 1920 în format JPEG, DCF sau DPOF. În modul film, camera poate înregistra, de asemenea, clipuri de până la 60 de secunde de mișcare JPEG în 320 × 240 @ 15 cadre pe secundă. Chiar și în factorul de dimensiuni mici de numai 93 (W) x 35 (H) x 58 (T) mm, camera oferă încă un mare ecran TFT de 1, 6 inch pentru previzualizarea fotografiilor.

Ambele camere DC-T20 și DC-T50 de la Gateway utilizează o memorie SD convenabilă și accesibilă. DC-T20 vine cu două baterii alcaline AA și 8MB de memorie internă, în timp ce DC-T50 este livrat cu o baterie litiu-ion reîncărcabilă, încărcător și o cartelă de memorie SD de 32MB. Camerele apar de asemenea cu software care face editarea, decuparea, mărirea și adăugarea efectelor distractiv și ușor. Gateway oferă mai multe opțiuni pentru noile camere, inclusiv baterii reîncărcabile, memorie SD de înaltă capacitate și carcase pentru transportarea camerelor.

În plus față de cele două camere compacte, Gateway oferă acum două camere standard, care combină caracteristici avansate, inclusiv rezoluție înaltă a imaginii, zoom optic 3x și viteze de declanșare rapide. Camerele sunt ideale pentru familii sau întreprinderi mici care caută o ofertă bazată pe valoare, cu o caracteristică bogată, utilizată ca principală cameră digitală.

Gateway (TM) DC-M50 oferă cea mai bună fotografie la un preț de numai 299, 99 dolari - până la 200 de dolari mai puțin decât ofertele comparabile. Camera foto de 5 MP dispune de o diafragmă maximă f / 3, 4 până la 3, 6 și zoom optic 3X pentru a obține cele mai bune fotografii în diverse condiții, care apoi pot fi vizualizate pe ecranul imens de 1, 8 inch TFT. Viteza rapidă de declanșare de până la 1/2600 secunde permite fotografilor să înghețe subiecți în mișcare rapidă, în timp ce viteza mai mare de declanșare de până la opt secunde permite capturarea de peisaje strălucitoare și fotografii arhitecturale.

Prețat la doar 199, 99 USD, Gateway DC-M40 oferă o calitate a fotografiilor de 4MP pentru fotografii clare și vibrante. Cu o diafragmă maximă f / 2, 6 - 4, 5, zoom optic 3X și o viteză de declanșare de 2 până la 1/2000 secunde,
fotografii de viață în diferite condiții. De asemenea, TFT-ul de 1, 6 inch al lui Gateway DC-M40 permite examinarea imaginilor astfel încât fotografiile să poată fi reluate imediat sau eliminate dacă subiectul clipește.

Atât Gateway DC-M50, cât și DC-M40 pot fi utilizate pentru a beneficia de imprimări mari de înaltă calitate, datorită rezoluției îmbunătățite a imaginilor (DC-M50: 2560 × 1920 și DC-M40: 2272 × 1704) sau formatele DPOF. În modul film, ambele camere noi fac clipuri video scurte cu rezoluție de până la 320 x 240 rezoluție JPEG la 15 cadre pe secundă. De asemenea, camerele oferă moduri de auto, umplere, oprire, reducere a efectului de ochi roșii și moduri de sincronizare lentă, pentru a oferi opțiuni suplimentare când fotografiați persoane, arhitectură sau locuri scenice.

Atât camerele DC-M50, cât și camerele DC-M40 utilizează o memorie flash compactă și accesibilă pentru industrie și funcționează pe patru baterii alcaline AA. Camerele vin cu software avansat de editare a fotografiilor; DC-M50 cu ArcSoft
Imaging Software și DC-M40 cu Adobe PhotoShop 5.0 LE, astfel încât fotografii au o serie de moduri de a-și perfecționa cu ușurință fotografiile, inclusiv editarea, trunchierea, mărirea și adăugarea de efecte speciale. Gateway oferă mai multe opțiuni
inclusiv baterii reîncărcabile și carduri de memorie flash de mare capacitate.

Noile camere digitale Gateway (TM) sunt disponibile acum prin telefon, la gateway.com sau la magazinele Gateway (R). Toate camerele sunt susținute de o garanție limitată standard a Gateway de un an. Ca și în cazul altor produse Gateway, sunt disponibile opțiuni suplimentare de service și asistență.