GE Pentru a intra pe piața camerelor digitale - Fotografie - 2019

Dragnet: Big Gangster Part 1 / Big Gangster Part 2 / Big Book (Iunie 2019).

Anonim

General Electric este una dintre cele mai mari și cele mai cunoscute branduri din lume, făcând totul, de la materiale plastice până la motoare de aeronave, la echipamentele de generare a energiei electrice la toasteri la becuri la televiziunea de primă oră (GE este compania mamă a rețelei de difuzare NBC). Acum, GE își va încerca mâna pe piața camerelor digitale, îmbrăcându-și brandul pe o nouă linie de camere de la noul General Imaging.

"Am fost în căutarea de a intra în arena camerei digitale și am găsit un partener perfect", a declarat Brad Irvine, președintele GE al Trading and Licensing, într-o declarație. "Camerele de la General Imaging sunt într-adevăr demne de numele GE, reprezentantul conducerii GE în domeniul tehnologiei și inovării".

General Imaging este condusa de Hiroshi Komiya, fost presedinte al Olympus, iar Takeyoshi Kawano va incepe procesul de design industrial al companiei - Takeyoshi, produse dezvoltate anterior pentru liniile Walkman si Vaio Sony, precum si seria de camere Olympus Stylus.

Câteva detalii despre linia de camerã aflatã în curs de desfãșurare au fost lansate, dar companiile pretind cã ofertele standard ale produselor vor include stabilizarea imaginii, sensibilitatea ISO ridicatã pentru fotografierea în condiþii de iluminare redusã ºi caracteristicile panoramice ale cusãrii. Camerele de intrare de nivel vor avea rezoluții de 7 megapixeli și ecrane vizuale cu ecran LCD de 2, 5 inch; camerele de ultimă oră vor oferi rezoluții de până la 12 megapixeli și ecrane LCD de 3 inch. Nu au fost publicate informații despre prețuri. General Imaging intenționează, de asemenea, să ofere o imprimantă foto. "Stilul va juca un rol important în dezvoltarea produselor noastre", a spus Kawano. "Consumatorii solicită nu doar caracteristici avansate, ci și designuri elegante. Răspundem acestei cerințe cu camerele care sunt o declarație de stil și, în același timp, au toate cele mai recente tehnologii. "

Așteptați anunțurile oficiale ale produselor la expoziția anuală a Asociației Photo Marketing Association din Las Vegas, în a doua săptămână a lunii martie, cu produse care ajung în magazinele din America de Nord în aprilie; GE intenționează să ofere camerele de luat vederi în Europa și Asia mai târziu în 2007.