Imagistica generală lansează opt camere - Fotografie - 2019

Megatelescopes (Iunie 2019).

Anonim

Luna trecută, General Electric a ridicat câteva sprâncene, anunțând că va intra pe piața camerelor digitale cu noul General Imaging, care este condus de fostul președinte Olympus Hiroshi Komiya. Astăzi, la conferința Photo Marketing Association, General Imaging și-a pus modelele de camere, în timp ce comunicatele sale de presă dezvăluie opt modele de camere (PDF) concepute pentru a atrage cumpărătorii de camere digitale pentru prima dată, precum și fotografi cu experiență.

În primul rând, camerele A din seria General Imaging, A730 și A830, sunt destinate să fie cele mai accesibile și mai costisitoare din punct de vedere al ofertei, atrăgând cumpărătorii de prima dată sau cei care au nevoie de upgrade direct de la o cameră digitală de generație anterioară. Ambele rulează pe două baterii AA, oferă zoomuri optice 3 × și ecrane LCD de 2, 5 inch; modelul A720 are o rezoluție de 7 megapixeli, în timp ce modelul A830 se rotește la 8 megapixeli. Ambele modele oferă stabilizare electronică a imaginii, detectare a feței și sensibilitate până la ISO 1, 600 pentru fotografierea clară chiar și în condiții de lumină scăzută.

Camerele intermediare din seria E cuprinde bateriile E850, E1030, E1040 și E1240 care rulează pe baterii litiu-ion reîncărcabile și vizoare LCD sportive de dimensiuni mari (E1030 are un ecran LCD de 2, 7 inch, în timp ce toate celelalte modele E afișează afișaje de 3 inch). Modelul E850 oferă un zoom optic de 5 ×, rezoluție de 8 megapixeli și un obiectiv cu unghi larg de 28 mm echivalent; E1030 scade până la zoom optic de 3 ori, dar oferă o rezoluție de 10 megapixeli. E1040 și E1240 oferă zoom-uri optice 4x, dar distrug rezoluția la 10 și respectiv 12 megapixeli. Întreaga serie E pare să ofere o sensibilitate de până la ISO 1, 600, stabilizarea electronică a imaginii și caracteristicile de detectare a feței.

În continuare, GE se îndreaptă după bunicul dornic și pe piața G1, oferind o dimensiune compactă (3, 625 x 2, 5 inchi), zoom optic 3x, baterie litiu-ion reîncărcabilă, LCD de 2, 5 inch și 7 megapixeli de rezoluție care păstrează memoria, împreună cu detectarea feței și stabilizarea electronică a imaginii.

În cele din urmă, modelul X1 vizează fotografiști serioși și promițători, fiind singurul model General Imaging care oferă o stabilizare optică a imaginii. De asemenea, la bord: un vizor LCD de 2, 5 inchi, rezoluție de 8 megapixeli, sensibilitate până la ISO 1, 600, un zoom optic de 12 × și o tehnologie de detectare a feței pentru fotografii și pentru portret. X1 rulează patru baterii AA.

Preturile pentru camerele de luat vederi nu au fost inca finalizate, dar General Imaging spune ca modelele ar trebui sa se situeze in pretul de la 149 pana la 399 dolari si ar trebui sa ajunga pe piata nord-americana in mai, Europa si Asia urmarind unitatile mai tarziu in 2007.

General Imaging pare cu siguranță să-și taie lucrul pentru ea: piața camerelor digitale este destul de matură pentru a-și lovi strămoșii folosind filmul, astfel că șansele unei noi companii de a se stabili ar putea părea lungi. Dar General Imaging pare să aibă expertiza in-house pentru al scoate, iar buzunarele profunde ale General Electric sunt un avantaj extraordinar. Și CEO-ul Komiya nu este nimic dacă nu este încrezător: obiectivul său de cinci ani este acela de a fi printre primele branduri de top din lume. "Noi credem că camerele digitale sunt încă într-o piață în creștere", a spus el într-o declarație. "Cu ciclul de înlocuire acum de până la trei ani, mulți consumatori își cumpără cea de-a doua sau a treia aparat de fotografiat digital, în timp ce alții așteptau doar camera potrivită să vină împreună pentru prima achiziție. Cu calitatea excelentă, caracteristicile avansate, propunerea de valoare puternică și marele nume GE, suntem în poziția de a ridica întreaga categorie. "