HP lansează noua linie de camere - Fotografie - 2019

Free to Play: The Movie (US) (Iunie 2019).

Anonim

Din comunicatul de presă:

Photosmart 8750

HP a intrat pe piața avansată de amatori cu imprimanta foto HP Photosmart 8750 Professional. Cu noul cartuș de imprimare cu jet de cerneală foto HP 101, această imprimantă oferă imprimări color cu nouă culori care oferă îmbunătățiri vizibile în imagini cu blues intens, inclusiv peisaje, peisaje marine și fotografii sportive.

Este de așteptat să fie disponibil în aprilie pentru un preț estimat în SUA de 499 dolari.


HP Photosmart 8750

HP Designjet 90

Pentru profesioniștii creativi din domeniile fotografie, design și verificare, seria de imprimante HP Designjet 90 oferă o ieșire extraordinară de culoare și permite capabilități profesionale de gestionare a culorilor cu tehnologiile HP Professional Color Technologies. O soluție de șase culori, A2 + / C + (până la 18 x 24 inci), care oferă o conectivitate completă pentru Mac, Designjet 90 are și capacitatea de a imprima imagini cu dimensiuni de carte poștală, pagini pline color sau piese în stil banner o tavă de dimensiune C + și o opțiune de alimentare cu role opțională pentru imprimarea de până la 18 țoli.

Atunci când sunt combinate cu cernelurile HP Vivera și selectați hârtie HP, seria de imprimante HP Designjet 90 oferă calitate de ieșire, precizie a culorii și rezistență la decolorare (4), similară tipăririi analogice și preluarea mai rapidă a dovezilor la un cost mai mic. Seria de imprimante HP Designjet 90 este de așteptat să fie disponibilă în această vară la prețurile estimate ale străzii din SUA de la 995 dolari la 1, 150 EUR.


HP Designjet 90

Camere foto

Linia elegantă nouă de camere digitale oferă calitate și simplitate

Noua linie de camere HP, inclusiv camerele digitale HP Photosmart R717, M417, M22 și M23 cu HP Instant Share, oferă utilizatorilor calitate, simplitate și stil la prețuri estimate de la 149 la 349 dolari.

Camera digitală HP Photosmart R717, cu o construcție durabilă, din oțel inoxidabil și HP Photosmart M417, oferă o ambianță ergonomică unică. Camerele digitale HP Photosmart M22 și M23 vin într-un nou caz rezistent la intemperii din metal pentru a face fotografii într-o varietate de condiții.


HP Photosmart BMW Williams.F1 Echipa Special Edition


HP M22


HP M417


HP M23


HP 717