IBM extinde linia LCD ThinkVision - Fotografie - 2019

Zeitgeist Addendum (Iulie 2019).

Anonim

Ca parte a liniei performante de monitoare IBM, ThinkVision L190p afișează imagini clare și precise la o rezoluție de 1280 x 1024. Oferă performanțe excelente pentru un spectru larg de aplicații de afaceri, inclusiv foi de calcul complexe, multitasking și analize financiare. Este un înlocuitor ideal pentru un CRT de 19 inch, oferind economii semnificative de spațiu și o zonă de vizualizare cu 12% mai mare.

"Clienții continuă să ne spună că apreciază designul ergonomic al IBM. Cu cresterea continua a dimensiunilor panourilor plate, IBM a fost natural sa introduca un display de 19 inci ", spune Bob Galush, vicepresedinte, marketing produs PC, divizia IBM Personal Computing. "Designul inovator al monitoarelor IBM ThinkVision oferă cu ușurință un mediu de lucru confortabil și productiv".

Standul ergonomic al lui L190p este un design original IBM care păstrează stația de bază, permițând în același timp monitorului să se rotească 135 de grade în ambele direcții. În plus, standul oferă ajustări ușoare, fără efort și înclinare. Funcția de ridicare asigură reglarea înălțimii variabile într-o gamă verticală de 80 mm, permițând utilizatorului să se adapteze pentru un confort optim de vizualizare. Deci, dacă utilizatorul este de 6-picioare-4 sau 4-picior-6, standul se va adapta la o poziție confortabilă de vizionare. În plus, modelul L190p are un raport de contrast de 500: 1, un timp de răspuns de 25 de milisecunde și un unghi larg de vizualizare de 170 de grade.

L190p include, de asemenea, un afișaj intuitiv pe ecran, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a naviga prin funcții, oferind atât simboluri de simboluri, cât și descrieri de text. În plus, monitorul oferă acces la un singur buton pentru funcțiile de monitorizare utilizate frecvent, care ajustează luminozitatea, comută între sesiunile de intrare duale atunci când sunt atașate simultan la două sisteme și configurarea automată a imaginii care optimizează calitatea imaginii. Aceste caracteristici fac parte din inițiativa IBM ThinkVantage Design, care simplifică și îmbunătățește gradul de utilizare, oferind o configurare rapidă, ușor de instalat și un control intuitiv.

CD-uri și DVD-uri - One Drive on the Fly
IBM introduce, de asemenea, astăzi dispozitivul USB 2.0 Portable Multi-Burner, care citește și scrie formate DVD și CD într-un format subțire și ușor, oferind combinația finală de funcționalitate și mobilitate pentru utilizatorii ThinkPad. Această unitate DVD de înregistrare permite viteze rapide de transfer de date cu performanță USB 2.0 și citește toate formatele de înregistrare aprobate de DVD Forum și DVD + RW Alliance, inclusiv DVD-RAM, DVD-R, DVD-RW, DVD + R și DVD + RW și scrie pe suporturi DVD-R, DVD-RW și DVD-RAM. IBM USB 2.0 Portable Multi-Burner va fi disponibil pe 5 decembrie și are un preț de 499 $.

Prețuri și disponibilitate
ThinkVision L190p va fi disponibil pe 21 noiembrie prin www.ibm.com.
Monitoarele IBM ThinkVision sunt disponibile și prin parteneri de afaceri selectați. ThinkVision L190p are un pret de 779 USD.