InFocus introduce noi display-uri LCD - Fotografie - 2019

PT-VW350 series Introduction . (Iunie 2019).

Anonim

Din comunicatul de presă:

Continuând încorporarea tehnologiei inovatoare și a puterii canalelor, InFocus va oferi două noi soluții subțiri de afișare, un microprocesor TD61 ultra-subțire de 61 de inchi și un ecran LCD TD40 de 40 de inci, care oferă o ușurință de instalare în factori subțiri și subțiri. Afișajul subțire InFocus permite echipelor să colaboreze în săli de conferințe mici și mijlocii, să comunice informații de afaceri vitale în locații centrale și să facă schimb de idei prin videoconferințe în moduri noi și interesante.

"InFocus se angajează să dezvolte soluții de imagine mari cu afișaje subțiri care completează moștenirea noastră în proiecția frontală. InFocus TD61 și InFocus TD40 oferă partenerilor și clienților opțiuni pentru a se potrivi mediilor comerciale în care dimensiunea imaginii de proiecție nu este posibilă ", a declarat Scott Hix, senior vicepreședinte și director general al diviziei de afaceri Americas de la InFocus. "Noile afișaje oferă o calitate uimitoare a imaginii în profiluri subțiri, care sunt din ce în ce mai solicitate în afacerile de astăzi și în educație".

InFocus TD61 utilizează tehnologia InFocus Engine (TM) în curs de brevetare, care permite microdisplayuri ultra-subțiri, care sunt suficient de luminoase și suficient de subțiri pentru a se agăța de perete. InFocus TD61 este revoluționar, la o adâncime de numai 6, 5 "și oferă o performanță superioară și cea mai mare dimensiune a imaginii la un preț mai mic decât orice alt afișaj subțire disponibil în prezent. Dispune de arderea zero, consum redus de energie și capacitatea de a reface luminozitatea cu servicii accesul pe panoul frontal, InFocus TD61 este ușor de utilizat și oferă o rentabilitate extinsă a investiției.

InFocus TD40 utilizează cea mai recentă tehnologie LCD pentru a oferi o soluție perfectă pentru săli de conferințe mici, lobby-uri corporative sau camere de control. Un instrument excelent pentru comunicare și colaborare, TD40 este luminos, flexibil și ușor de instalat. Cu conectivitate extinsă a datelor și un tuner de televiziune integrat, InFocus TD40 oferă caracteristici multifuncționale într-un factor atractiv și la un preț competitiv.

InFocus și-a prezentat primul ecran subțire, InFocus TD30, în septembrie 2003. Planurile viitoare pentru 2005 includ oferte suplimentare cu dimensiuni diferite de la 76-77 cm, pentru a asigura o ofertă robustă pentru partenerii și clienții InFocus.

Disponibilitate

InFocus TD61 la pretul de 10 $, iar pretul InFocus TD40 la pretul de 6 $ va fi disponibil in toamna anului 2004.