JVC lansează noi camcordere Mini DV - Fotografie - 2019

EFdeN - Mihai Toader Pasti - 10 Zece, Documentar 2018 (Iunie 2019).

Anonim

GZ-MC500

Noua cameră digitală GZ-MC500 Digital Media este cel mai nou membru al familiei JVC Everio - singurele camere video disponibile care înregistrează pe un hard disk. Ca și camerele video CCD Everio lansate în toamna anului trecut, GZ-MC500 înregistrează 60 de minute de video de calitate DVD sau mii de fotografii de calitate foto pe un hard disk detașabil Microdrive®. Cu acest nou Everio, JVC combină aceste avantaje cu performanțe 3-CCD / 5 megapixeli.

Utilizarea a trei CCD-uri combinate cu tehnologie avansată de schimbare a pixelilor permite GZ-MC500 să furnizeze fotografii digitale de 5 megapixeli cu o dimensiune maximă de 2560 x 1920 pixeli și o gamă dinamică extinsă atunci când înregistrează imagini în mișcare sau în mișcare. Rezultatul este o culoare naturală, ascuțită, viu, cu un contrast bun și cu maghiuri sau clipuri video cu performanțe bune la lumină scăzută.

GZ-MC500 creează imagini clare și vii prin dedicarea unui CCD de 1, 33 (1, 23 efectivi) megapixeli la fiecare culoare - roșu, verde și albastru. Optica avansată a prismului JVC și tehnologia de schimbare a pixelilor fără filtrare 3-CCD cvadruplează numărul pixelilor pentru a înregistra fotografii de 5 megapixeli. Pur și simplu, tehnica de schimbare a pixelilor, folosită și în camerele profesionale JVC, captează dublul informației de 1, 228, 800 pixeli în ambele direcții orizontale și verticale, creând un număr real de pixeli de imagine plină înmulțit cu patru pentru fotografii. (Everio utilizează 691, 200 pixeli efectivi pentru fiecare culoare video RGB.) Gama dinamică mai largă oferă imagini video cu culori realiste luminoase și fotografii digitale de calitate fotografică de până la 2560 x 1920 pixeli pentru imprimări frumoase de 8 x 10 sau A4. Opticile JVC care utilizează o tehnologie de montare pe unghi de trei dimensiuni asigură o prisma de înaltă precizie / înregistrare CCD cu precizie de ordinul unui micron.

GR-X5

Noul JVC GR-X5 dispune de CCD-uri individuale pentru roșu, verde și albastru pentru a produce imagini vii cu o culoare reală și o tehnologie avansată de schimbare a pixelilor pentru a furniza fotografii de 5 megapixeli. Pentru a spori performanța, noua cameră video Mini DV include motorul de imagine Megabrid, proprietatea JVC, care optimizează în mod separat calitatea imaginii pentru înregistrările video și digitale. Această tehnologie este ambalată într-un design nou, proaspăt, care este atât compact cât și confortabil pentru a ține și a funcționa.

JVC GR-X5 este frauda bazată pe MiniDV a noii camere video HD Everio, cu 3 centimetri / 5 megapixeli, dar adaptată utilizatorului MiniDV.

GR-X5 creează imagini clare și vii prin dedicarea unui CCD de 133 (1, 23 efectivi) megapixeli pentru fiecare culoare - roșu, verde și albastru. Optica avansată a prismului JVC și tehnologia de schimbare a pixelilor fără filtrare 3-CCD cvadruplează numărul pixelilor pentru a înregistra fotografii de 5 megapixeli. (Pentru fiecare culoare video RGB sunt utilizate 691, 200 pixeli efectivi.) Gama dinamică largă oferă imagini video cu culori realiste și fotografii digitale de calitate fotografică de până la 2560 x 1920 pixeli pentru imprimări frumoase de 8 x 10 sau A4. Opticile JVC care utilizează tehnologia de montare pe unghi de trei dimensiuni asigură o înregistrare CCD de înaltă precizie cu o precizie de ordinul unui micron.