Kinolta adaugă DiMAGE A200 la aliniere - Fotografie - 2019

Konica Minolta: How to update Scan to Email Settings (C220/283 Series) (Iunie 2019).

Anonim

Echipat cu tehnologia Konica Minolta Anti-Shake, cu un mecanism unic de schimbare a CCD-ului, care elimină tremurarea prin handheld, este ușor să captați imagini clare cu DiMAGE A200, chiar și în lumină slabă și fără utilizarea unui trepied.

În plus, monitorul LCD de 1, 8 inch TFT cu unghi de mers în mișcare al camerei foto permite fotografilor să obțină un punct de vedere clar pentru a fotografia unghiuri artistice sau pentru a realiza autoportrete impecabile. Operațiunea simplificată Konica Minolta DiMAGE A200 înseamnă că toți fotografii pot beneficia de specificațiile sale avansate, maximizând astfel experiența lor de fotografiere.

"Noua cameră digitală DiMAGE A200 este proiectată să răspundă nevoilor chiar și celor mai discriminatori fotografi", a declarat Todd Schrader, vicepreședinte marketing al Konica Minolta Photo Imaging USA, Inc. "Datorită tehnologiei Anti-Shake încorporată și alte inovații, acest nou model versatil permite fotografilor novici să transforme fotografiile obișnuite într-o fotografie profesionistă, pe care o vor preța de ani de zile ".

CCD-ul de 2/3-inch al camerei cu 8, 0 milioane de pixeli efectivi și obiectivul de înaltă performanță Konica Minolta GT APO se combină pentru a produce culori incredibil de fidele. Cu tehnologia LSI avansată și cu tehnologia de procesare a imaginii CxProcess ™ III, DiMAGE A200 oferă procesare de mare viteză și fără stres, cu consum redus de energie. Capacitatea sa de a suprima zgomotul și de a oferi o reproducere excepțională a culorilor înseamnă că utilizatorii obțin imagini de înaltă calitate de fiecare dată.

Și, datorită tehnologiei proprietare Anti-Shake de la Konica Minolta, care folosește un mecanism unic de schimbare a CCD-ului, chiar și fotografiile la nivel de intrare pot evita imaginile neclare. Acest sistem intern de stabilizare este conectat direct la un senzor CCD care răspunde rapid la mișcarea camerei, făcând astfel imagini mai clare în lumină slabă, precum și prin fotografii telefoane de mână. Este deosebit de util când se utilizează zoom-ul digital 4x (28-800mm) și zoom-ul optic de 7x (28 până la 200mm) de înaltă performanță pentru peisaje, scene și evenimente sportive, tehnologia DiMAGE A200 Anti-Shake este activată cu atingerea simplă a unui buton. În combinație cu cele trei zone de focalizare - zona de focalizare largă, zona de focalizare selectabilă cu 11 puncte și punctul de focalizare flexibilă - DiMAGE A200 asigură că subiectele fotografice sunt întotdeauna în focalizare perfectă.

Monitorul LCD color TFT cu unghi variabil, cu unghi variabil și unghiular, poate fi rotit până la 270 grade pe verticală și 180 grade pe orizontală, permițând fotografilor fotografierea nelimitată la unghiuri înalte și joase. Telecomanda wireless multifuncțională inclusă facilitează autoportretele și filmele oriunde și oriunde. Și deoarece LCD oferă o vizualizare în timp real, în timp real, la 60 de cadre pe secundă, există un timp minim de întârziere între afișarea pe ecran a imaginilor în mișcare și apăsarea declanșatorului, astfel încât nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la lipsă o oportunitate de fotografie.

Noul DiMAGE A200 permite utilizatorilor să înregistreze filme în modul VGA (640 x 480 pixeli la 30 de cadre pe secundă) pentru o redare netedă și reală care rivalizează calitatea TV și modul SVGA (800 x 600 pixeli la 15 cadre pe secundă) care este ideal pentru vizionarea filmelor sau filmelor pe ecrane mari de pe PC. Acest lucru oferă utilizatorilor libertatea de a alege dimensiunea ecranului și rata de cadre care se potrivește nevoilor acestora. Înregistrarea filmelor de înaltă calitate este și mai ușoară atunci când tehnologia Anti-Shake a camerei este activată pentru a minimiza neclaritatea imaginii.

Konica Minolta DiMAGE A200 va fi disponibil în Statele Unite în decembrie 2004.