Kodak anunță scanerul i80 - Fotografie - 2019

Dani Mocanu - Revolutia ( Oficial Video ) (Iulie 2019).

Anonim

Scanerul duplex i80 este ideal pentru departamentele de afaceri sau guvernamentale care trebuie să capteze, să publice și să documenteze documentele. Oferă performanțe bitonale și color îmbunătățite, cu confortul de a capta simultan ambele fețe ale unui document într-o singură trecere, spre deosebire de scanerele simplex, care scanează doar o parte a paginii. Acest lucru face scanerul i80 de două ori mai productiv decât un scanner simplex pentru aplicații pe două fețe. Disponibil la sfarsitul verii, la un pret recomandat de 2, 700 de dolari, scanerul i80 ofera viteza de scanare duplex cu o calitate a culorii care rivalizeaza modele mai scumpe.

Recomandat pentru așa-numitele aplicații departamentale de documentare a imaginilor, scanerul i80 captează documente, fotografii și culori grafice la viteze de până la 35 de pagini pe minut (ppm), cu o viteză duplex de 70 de imagini pe minut (ipm). Imaginile color sunt captate la 20 ppm și 20 ipm la 150 de puncte per inch. De-oblic, care îndreaptă în mod automat paginile deranjate și autocrop, care găsește automat marginea documentelor, sunt caracteristicile activate cu software-ul Kodak Capture. Aceste funcții funcționează atât cu fundaluri de documente întunecate, cât și de lumină, pentru scanări excepționale și rate de citire îmbunătățite a recunoașterii caracterelor optice. Alimentatorul de documente pentru scanerul i80 se ocupă de până la 75 de coli în același timp, într-o gamă largă de dimensiuni și greutăți, ceea ce elimină necesitatea preîncărcării. În plus, scanerul dispune de un platou încorporat pentru scanarea documentelor de dimensiuni neconvenționale.

Scanerul i80 este o extensie a seriei actuale de scanere de volum Kodak, care include modelele scanerelor i50 și i60 introduse în 2001. În timp ce sunt construite pe aceeași platformă ca scanerele i50 și i60, scanerul i80 oferă atât funcții duplex cât și o culoare mai rapidă și viteze bitonale, rezultând o creștere cu 40% a performanței produsului.

Fiecare model de scaner are un alimentator automat de documente, care permite operatorilor să încarce un lot mixt de documente și să mănânce volume de vârf de până la 1 500 de pagini pe zi. În plus, scanerele i50, i60 și i80 dispun de drivere ISIS® și TWAIN, precum și de aplicații software pentru gestionarea documentelor, recunoașterea textului și gestionarea fotografiilor.

"Noul scanner i80 demonstreaza angajamentul Kodak de a inovati pentru clientii business", a declarat Susan Cardot, director, marketing si vanzari, US si Canada, grupul Kodak Commercial Imaging Components. "Modelul i80 adaugă istoriei lungi a companiei Kodak de a produce produse de ultimă generație, ușor de utilizat și ușor de însușit, susținute de echipa globală de servicii și asistență a companiei. Cu acest ultim scanner, intenționăm să ne extindem prezența pe această piață. "