Kodak debutează camera digitală DX7590 - Fotografie - 2019

Caiac-canoe (Iunie 2019).

Anonim

Din comunicatul de presă:

Odată cu introducerea noii camere digitale EASYSHARE DX7590, Kodak se extinde asupra caracteristicilor care au făcut modelul KODAK EASYSHARE DX6490 una dintre cele mai populare camere din clasa sa din ultimul an. O combinație unică de caracteristici sofisticate, performanțe excepționale și ușurința în utilizare a mărcii oferă fotografilor amatori posibilitatea de a filma ca un profesionist.

Camera foto va fi disponibilă la nivel mondial începând cu această lună pentru US $ 499 (MSRP), stabilind un nou punct de referință preț-la-performanță pentru camerele digitale de mare viteză pentru consumatori.

"După cum se poate observa în succesul camerei DX6490, mii de fotografi amatori au încredere în Kodak pentru a oferi rezultate superioare fără a sacrifica ușurința de utilizare", a declarat Yusuke Kojima, director general al camerei digitale și dezvoltarea sistemului digital, și vicepreședinte Eastman Kodak Company. "Dacă este utilizat într-un mod manual sau automat, DX7590 oferă fotografii extraordinare prin apăsarea butonului declanșator."

Ca și predecesorul său, camera EASYSHARE DX7590 unește un obiectiv profesionist SCHNEIDER-KREUZNACH VARIOGON 10X cu zoom optic (38-380 mm echivalent, f / 2.8 - f / 3.7 apertură maximă); chipul de procesare a imaginii KODAK Color Science pentru culori bogate și precise; dual-senzor, focalizare automată cu precizie scăzută; și multiple moduri de fotografiere pentru un control creativ optim. Modelul nou merge apoi cu un pas mai departe, adăugând noi caracteristici, cum ar fi rezoluția de 5 megapixeli pentru imprimări de până la 20 x 30 cm, un vizor electronic de înaltă rezoluție (311, 000 pixeli), opțiuni JPEG fine și standard de compresie, și rapid clic-pentru-captare (doar 0, 2 secunde).

Componente integrate

Camera DX7590 a fost proiectată cu unele dintre componentele de cea mai înaltă calitate din lume care lucrează în concert pentru a oferi o calitate excepțională, chiar și în situații fotografice dificile. Cu integrarea de către Kodak a obiectivului cu zoom optic SCHNEIDER-KREUZNACH VARIOGON 10X, chipului de procesare a imaginii KODAK Color Science și a măsurării inteligente a matricei, fotografii pot realiza portrete cu claritate și strălucire, culoare bogată și expunere extrem de precisă. Datorită încorporării strânse a acestor și a altor caracteristici sofisticate, proprietarii camerelor DX7590 sunt prezentați în mod constant cu o gamă dinamică remarcabilă, detalii fine și subliniază delicată - rezultatele pe care amatorii de vârstă avansată le-au asociat de obicei cu SLR-urile digitale de ultimă generație.

Lentile profesionale de calitate

Distanța focală 10X (echivalentul a 38-380 mm) a obiectivului zoom profesional SCHNEIDER-KREUZNACH VARIOGON oferă fotografilor o flexibilitate superbă a cadrelor. Acesta permite utilizatorilor să se apropie de acțiune și să umple cadrul sau să obțină mai multe poziții naturale de la subiecți prin împușcarea lor de la distanță. Lentila lungă oferă, de asemenea, perspectiva "aplatizată" și o adâncime îngustă a câmpului, toate într-un corp compact SLR. Cu diafragma maximă af / 2, 8 la un unghi larg și af / 3, 7 la 10X - și capacitatea de a cobori până la f / 8 - camera este bine adaptată atât la lumină scăzută, cât și la lumină puternică.

Folosind controlul de zoom cu viteză dublă, proprietarii de camere DX7590 pot să conducă obiectivul de la 1X la 10X în doar două secunde și apoi să extindă mărirea totală până la 30X utilizând tehnologia exclusivă de zoom digital avansat a Kodak, care creează imagini clare, întreaga gamă de zoom digital. Pentru ușurința manipulării, cilindrul obiectivului se extinde numai la un inch după pornirea camerei, cu toate mișcările lentilelor care apar în carcasa de protecție.

Kodak oferă o gamă largă de accesorii de înaltă calitate pentru lentilele camerei digitale, care funcționează pentru a îmbunătăți sau de a înfrumuseța fotografiile realizate cu camera digitală DX7530. Cele patru elemente SCHNEIDER-KREUZNACH XENAR 0, 7x (26, 6 mm echivalent) cu unghi larg și polarizatorul circular B & W și densitatea neutră de 55 mm sunt proiectate să funcționeze cu cea mai recentă cameră digitală de la Kodak.

Controale creative îmbunătățite

Camera EASYSHARE DX7590 oferă comenzi manuale complet, permițând deschiderea independentă, viteza obturatorului, compensarea blițului și a expunerii, echivalentul ISO și alte setări care pot transforma o imagine obișnuită într-o operă de artă. Camera are, de asemenea, moduri de prioritate a diafragmei și a declanșatorului, precum și șaisprezece moduri de scenă programate. Modurile de culori saturate, neutre, alb-negru și sepia oferă opțiuni creative suplimentare în cameră. Senzorul său dual, sistemul de focalizare automată cu precizie redusă, combină detectarea rapidă a fazelor cu detectarea extrem de precisă a contrastului obiectivului (TTL) pentru a regla precis tonul și a defini cu rapiditate un subiect, chiar și în întuneric aproape complet. În plus, aparatul foto este echipat cu o sincronizare externă a blitz - capabilă să sincronizeze la orice viteză de declanșare - pentru iluminarea subiecților dincolo de intervalul de bliț de tip pop-up de 16 picioare.

Tehnologie exclusivă KODAK Color Science Technology

Cipul de procesare a imaginilor KODAK Color Science combină puterea unui procesor de semnal digital de înaltă performanță cu tehnologie de procesare a imaginii derivată din punct de vedere profesional (inclusiv algoritmi legendari de echilibrare a albului Kodak, cu o nouă setare "umbra deschisă"), bazată pe mai mult de 75 de ani de Cercetarea Kodak în știința și emoția de culoare. Cu fiecare apăsare a butonului declanșator, aparatul foto analizează rapid și precis condițiile de iluminare și echilibrul culorilor pentru a furniza în mod consecvent o claritate exigentă, o precizie ridicată a culorilor și o expunere adecvată.

Opțiuni avansate de vizualizare

Utilizând vizorul electronic TTL cu dioptrie de înaltă rezoluție (EVF) și un ecran LCD de înaltă rezoluție de 2, 2 inci de înaltă rezoluție, fotografiile pot previzualiza fotografii sau pot vizualiza imagini stocate în memorie internă de 32 MB sau pe SD / Carduri MMC. Nu numai că EVF cu rezoluție înaltă de 311 000 pixeli prezintă setări de control suprapuse peste scenă, dar elimină și paralaxa, prezentând un câmp vizual de aproape 100%. LCD-ul LCD interior / exterior îi ajută pe fotografi să vadă clar detaliile compozițiilor lor înainte și după fotografiere, chiar și în lumina directă a soarelui. Ambele display-uri LCD au rate de reîmprospătare ridicate și se luminează automat sau diminuează pentru a reflecta modificările compensării expunerii.

Butonul de distribuire

O apăsare a butonului "Share" al aparatului foto DX7590 permite fotografilor să eticheteze imediat fotografiile pentru trimiterea prin e-mail sau imprimare, precum și pentru salvarea albumului foto digital pe cameră pentru o vizionare ulterioară. Printre funcțiile suplimentare se numără comenzile joystick și jog-dial pentru un control rapid al accesului, opțiuni de meniu ușor de citit și posibilitatea de a înregistra și redă video digital cu rezoluție continuă VGA cu sunet. Compatibil cu camera digitală DX7590 este stația de andocare KODAK EASYSHARE 6000, care asigură transferul imaginii printr-o singură atingere la un calculator conectat, menținând acumulatorul litiu-ion al camerei DX7590 încărcat și gata de plecare, cu o încărcare completă, care durează mai puțin de trei ore.

Imprimați KODAK

Proprietarii de camere DX7590 pot beneficia, de asemenea, de toate avantajele unei docuri, plus capacitatea de a imprima fotografii reale KODAK 4 x 6 inch fără chenar în doar 60 de secunde, folosind noul KODAK EASYSHARE Printer Dock Plus (US $ 199.99 MSRP) . Cea mai recentă versiune imprimă de la aproape orice sursă digitală, inclusiv camerele KODAK EASYSHARE, camerele cu memorie PICTBRIDGE, cardurile de memorie și chiar camerele de telefonie mobilă. Sistemul său de transfer termic pentru vopsele termice produce culori vii cu uscare instantanee, în timp ce tehnologia exclusivă KODAK Color Science produce o reproducere excelentă a tonurilor pielii, plus optimizarea culorilor pentru o vizualizare ideală a fotografiilor. În plus, procesul de imprimare adaugă automat o acoperire specială XTRALIFE laminat, care vă ajută să vă asigurați că amprentele sunt durabile, impermeabile și vor dura o durată de viață în condițiile tipice de depozitare la domiciliu.

Pentru imprimantele cu jet de cerneală de până la 8 x 10 țoli, proprietarii de camere DX7590 pot utiliza noua hârtie fotografică KODAK Ultima cu tehnologia COLORLAST, care durează peste 100 de ani în condițiile tipice de afișare la domiciliu, utilizând cea mai bine vândută marcă de imprimante și cerneluri din lume (vizitați www.kodak .com / go / inkjet / pentru detalii suplimentare). Ca alternativă, pot imprima la mii de locații de vânzare cu amănuntul folosind chioșcurile KODAK Picture Maker sau online prin intermediul serviciului de tipărire din cadrul Ofoto (www.ofoto.com).

Camera DX7590 include noua versiune software KODAK EASYSHARE versiunea 4.0 pentru sistemele WINDOWS și MACINTOSH, oferind organizarea ușoară a imaginilor digitale, editarea, partajarea și imprimarea. Caracteristica exclusivă One Touch to Better Pictures beneficiază de tehnologiile de culoare proprii dezvoltate de Kodak pentru a ajuta utilizatorii să obțină imprimante vibrante și reale de la imprimante cu jet de cerneală. Versiunea 4.0 - disponibilă și pentru descărcare gratuită de pe site-ul www.kodak.com - include acum o caracteristică de încărcare rapidă pentru păstrarea curentă a albumelor de fotografii on-line, abilitatea de a edita imagini în aplicații de la terți, VCD și arderea DVD-urilor.

Sistemul KODAK EASYSHARE

Sistemul digital de fotografiere KODAK EASYSHARE premiat - format din camere, software, docuri și docuri pentru imprimante, hârtie cu jet de cerneală și accesorii - face efortul de a lua, organiza, partaja și tipări imagini digitale de înaltă calitate. Kodak a extins și astăzi sistemul cu camerele DX7590 menționate mai sus, Printer Dock Plus și software-ul EASYSHARE v4.0, precum și noua cameră digitală EASYSHARE CX7525 și KODAK Matte Papers pentru imprimante cu jet de cerneală. Mai multe informații despre produsele KODAK EASYSHARE sunt disponibile la www.kodak.com/go/EasyShare.