Kodak introduce filmul de înaltă definiție - Fotografie - 2019

Garmin VIRB 360: Camera Settings (Iunie 2019).

Anonim

Conform unui sondaj recent al consumatorilor, 75% dintre respondenți au identificat claritatea ca fiind una dintre cele două caracteristici cele mai importante ale unei imagini minunate.

Într-un efort de a ajuta consumatorii să facă fotografii mai bune, Kodak a dezvoltat și ghidul "Definirea unei imagini extraordinare" - conceput după popularul concept "4Cs of a diamond" pentru a oferi perspective și anecdote asupra celor patru caracteristici cheie care definesc calitatea imaginii.

Conform Ghidului, 4C-urile de fotografie includ:

  • Claritate Claritatea se referă la nivelul de detaliu sau claritate a imaginii. La urma urmei, cu cât este mai clar împușcatul, cu atât memoria este mai bună.
  • Culorile culorilor vii reflectă un moment în modul în care o persoană o memorează. O imagine vibrantă poate fi rezultatul multor factori, de la tipul filmului până la contrastul dintre subiect și fundal.
  • Compoziția O imagine poate fi compusă astfel încât elementele sale să conlucreze pentru a crea o lucrare de frumusețe. Fiecare element dintr-o imagine are un efect asupra întregii imagini, motiv pentru care majoritatea fotografilor sugerează că au nevoie de timp pentru a compune cu atenție fiecare imagine, mai degrabă decât să îndrepte și să filmeze.
  • Conținut Luați în considerare extinderea tipului de obiecte utilizate într-o imagine pentru a include momente neplanificate. De asemenea, nu uitați să păstrați întotdeauna o cameră la îndemână, deoarece fotografiile de zi cu zi sunt adesea cele mai memorabile.

În "Ghidul 4Cs", fotograful profesionist Rick Sammon oferă sfaturi și fotografii ilustrative pentru a explica fiecare caracteristică. Ghidul, care va conține contribuții ale fotografilor diferiți pe tot parcursul anului, este disponibil gratuit la //www.kodak.com/US/en/corp/pressReleases/go/filmguide.

"Pentru majoritatea dintre noi, capturarea imaginii perfecte este o urmărire fără sfârșit", a spus Sammon. "Valoarea unei imagini clare și vibrante poate fi incomensurabilă atunci când transmite un moment, o persoană sau un loc prețios. Nu trebuie să fii fotograf profesionist pentru a afla ce este nevoie pentru a obține o imagine minunată și a capta momente speciale ale vieții prin fotografie ".

Filmul Kodak High Definition este util pentru consumatorii interesați de obținerea de imagini de înaltă calitate, deoarece filmul reduce semnificativ grasimea într-o imagine pentru a obține o claritate superioară a imaginii în clasa de viteză.

"Termenul de" înaltă definiție "denotă claritate și detalii în multe categorii și exact ceea ce oferă filmul Kodak High Definition", a declarat Alex Hodges, director de marketing, US Consumer Imaging, compania Eastman Kodak.

Filmul Kodak High Definition reprezintă ultimul exemplu al eforturilor continue ale companiei de a extinde beneficiile filmului și de a educa consumatorii cu privire la diferitele opțiuni de produs disponibile