Kodak intră în camera 4-MP EasyShare DX6490 - Fotografie - 2019

Kodak 1500 intra oral camera (Iulie 2019).

Anonim

Cu o combinație unică de caracteristici sofisticate, performanță excepțională și prețul de vânzare de 499 USD recomandat, acesta stabilește un nou punct de referință de preț pentru performanță pentru "amator", oferind mai multor persoane posibilitatea de a filma ca un profesionist.

Camera DX6490 este prima care uneste un obiectiv profesionist Schneider-Kreuznach Variogon 10X cu zoom optic (38-380 mm echivalent) cu diafragmă maximă af / 2, 8 - f / 3, 7; un nou chip de procesare a imaginilor Kodak Color Science pentru culorile cele mai bogate și cele mai exacte; focalizare automată cu precizie scăzută; și multiple moduri de fotografiere pentru un control creativ optim - toate cu o operare ușoară pe care oamenii au așteptat-o ​​de la Kodak. Acesta va fi disponibil la nivel mondial începând cu luna septembrie.

"Atât de mulți fotografi digitali doresc rezultate de specialitate, dar fără costuri sau hassle. Această cameră demonstrează capacitatea noastră de a furniza performanțe performante, cu cea mai bună calitate și calitate a imaginii - calitate care trăiește până la renumitul patrimoniu de fotografie Kodak ", a declarat Yusuke Kojima, director general al afacerii Kodak pentru camere digitale de consum și vicepreședinte Eastman Kodak Company. "Camera DX6490 deschide ușa într-o nouă lume a fotografiei digitale, punând mai multă putere, control și calitate în mâinile proprietarului. Este o combinație inegalabilă de preț și de performanță. "

Camera de 4 megapixeli a fost proiectată cu unele dintre componentele de cea mai înaltă calitate din lume care lucrează în concert pentru a oferi o calitate excepțională, chiar și în situații fotografice dificile. Imaginați-vă că puteți captura frumusețea și caracterul unei fețe prietenoase în timp ce soarele se află în fundal. Cu integrarea de către Kodak a obiectivului cu zoom optic Schneider-Kreuznach Variogon 10X, cipului de procesare a imaginii Kodak Color Science și a măsurării inteligente a matricei, fotografii care se confruntă cu acest scenariu vor realiza portrete cu claritate și luminozitate de la margini, expunere corectă. Datorită încorporării strânse a acestor și a altor caracteristici sofisticate, proprietarii de camere DX6490 sunt prezentați în mod constant cu o gamă dinamică remarcabilă, detalii fine și detalii delicate - rezultatele obținute de amatorii de vârstă avansată sunt de obicei asociate cu SLR digitale de ultimă generație.

Distanța focală (echivalentul a 38-380 mm) a obiectivului profesional Schneider-Kreuznach Variogon 10X oferă fotografilor o flexibilitate excelentă în ceea ce privește încadrarea. Acesta permite utilizatorilor să se apropie de acțiune și să umple cadrul sau să obțină mai multe poziții naturale de la subiecți prin împușcarea lor de la distanță. Lentila lungă oferă și perspectiva "aplatizată" și profunzimea îngustă a câmpului, pe care fotografii portretari îl doresc, toate într-un corp compact SLR. Cu diafragma maximă af / 2, 8 la un unghi larg și af / 3, 7 la 10X - și capacitatea de a cobori până la f / 8 - camera este bine adaptată atât la lumină scăzută, cât și la lumină puternică.

Folosind controlul de zoom cu viteză dublă, proprietarii de camere DX6490 pot să conducă obiectivul de la 1X la 10X în doar două secunde și apoi să extindă mărirea totală de până la 30X utilizând tehnologia exclusivă de zoom digitalizată Kodak, care creează imagini mai clare, întreaga gamă de zoom digital. Pentru ușurința manipulării, cilindrul obiectivului se extinde numai la un inch după pornirea camerei, cu toate mișcările lentilelor care apar în carcasa de protecție.

Camera este prima care include noul chip de procesare a imaginilor Kodak Color Science. Aceasta combină puterea unui procesor de semnal digital de înaltă performanță cu tehnologie de procesare a imaginilor derivată din punct de vedere profesional (inclusiv legendare algoritmi de echilibrare a albului Kodak), bazată pe mai mult de 75 de ani de cercetare Kodak în știința și emoția de culoare. Cu fiecare apăsare a declanșatorului, aparatul foto analizează rapid și precis condițiile de iluminare și echilibrul culorilor pentru a furniza în mod consecvent o claritate exigentă, o precizie ridicată a culorilor și o expunere adecvată.

Camera DX6490 oferă comenzi manuale complet, permițând deschiderea independentă, viteza obturatorului, compensarea expunerii, echivalentul ISO și alte setări care pot transforma o imagine obișnuită într-o operă de artă. Camera are, de asemenea, moduri de prioritate a diafragmei și a declanșatorului, precum și moduri de program sportive, portret, noapte, peisaj, macro și automat. Modurile de culori saturate, neutre, alb-negru și sepia oferă opțiuni creative suplimentare în cameră. Noul sistem hibrid, cu lumină scăzută, cu precizie automată, combină detectarea rapidă a fazelor cu detectarea extrem de precisă prin detectarea contrastului obiectivului (TTL) pentru a regla precis tonul și a defini cu rapiditate un subiect, chiar și în întuneric aproape complet. În plus, aparatul foto este echipat cu o sincronizare externă a blitz - capabilă să sincronizeze la orice viteză de declanșare - pentru iluminarea subiecților dincolo de intervalul de bliț de tip pop-up de 16 picioare.

Utilizând vizorul electronic cu vizor electronic TTL (EVF) cu dioptrie, precum și un ecran LCD de înaltă rezoluție, de 2, 2 inci, de înaltă rezoluție, de înaltă rezoluție, fotografiile pot să previzualizeze fotografii sau să revadă imaginile stocate în memoria internă de 16 MB sau pe opțiunea SD / Carduri MMC. EVF nu afișează setări de control suprapuse peste scenă, dar elimină și paralaxa, prezentând un câmp vizual de aproape 100%. LCD-ul LCD interior / exterior îi ajută pe fotografi să vadă clar detaliile compozițiilor lor înainte și după fotografiere, chiar și în lumina directă a soarelui. Ambele display-uri LCD au rate de reîmprospătare ridicate și se luminează automat sau diminuează pentru a reflecta modificările compensării expunerii.

O apăsare a butonului "Share" al aparatului foto DX6490 permite fotografilor să eticheteze imediat fotografiile prin e-mail (cu până la 32 de adrese de poștă electronică), imprimând sau marcând favorite. O nouă caracteristică a albumului, utilizată împreună cu versiunea 3 a software-ului Kodak EasyShare, permite organizarea de imagini chiar pe cameră. Printre funcțiile suplimentare se numără comenzile joystick și jog-dial pentru acces rapid la comenzi, opțiuni de meniu ușor de citit și capacitatea de a înregistra și reda video continuu digital cu audio.

Dock-ul optic Kodak EasyShare 6000 (US $ 79.95 MSRP) oferă transfer de imagine printr-o singură atingere la un PC conectat, menținând acumulatorul litiu-ion al camerei DX6490 încărcat și gata de plecare, cu o încărcare completă, care durează mai puțin de trei ore. Proprietarii camerelor DX6490 pot beneficia, de asemenea, de toate avantajele unei stații de andocare, plus capacitatea de a imprima fotografii Kodak reale, fără chenar, de 4 x 6 inchi, în numai 90 de secunde, când se utilizează stația de andocare Kodak EasyShare 6000 (199, 95 US $). Aceste amprente sunt instantaneu uscate, durabile și chiar impermeabile. Ambele docuri sunt acum disponibile.

Camera DX6490 include software-ul Kodak EasyShare versiunea 3 pentru sistemele Windows și Macintosh, oferind transfer de imagini digitale fără efort, organizarea, editarea, arderea CD-urilor, trimiterea prin e-mail, partajarea și imprimarea. Caracteristica exclusivă One Touch to Better Pictures beneficiază de tehnologii de culori proprii dezvoltate de Kodak pentru a ajuta utilizatorii de sisteme de operare Windows să obțină imprimante vibrante, cu adevărat în viață, de la imprimante cu jet de cerneală, atunci când se utilizează Kodak Ultima și Premium Picture Papers.

Sistemul de fotografie digitală Kodak EasyShare, premiat, care constă în camere de luat vederi, software, docuri și docuri pentru imprimante, hârtie cu jet de cerneală și accesorii, face efortul de a lua, organiza, partaja și imprima imagini digitale de înaltă calitate. Mai multe informații despre produsele Kodak EasyShare sunt disponibile la www.kodak.com/go/EasyShare.

Acest comunicat de presă a fost scurs de Lets Go Digital și nu va fi prezentat oficial în SUA până în 21 august. Imaginile pot fi găsite aici:

//www.letsgodigital.nl/webpages/firstlook/kodak/EasyShare/dx6490_uk.html