Kodak introduce camera EasyShare DX4530 de 5MP - Fotografie - 2019

Kodak Easyshare M575 Digital Camera (Iulie 2019).

Anonim
  • La prețul de vânzare recomandat de producătorul US $ 399, aparatul foto digital Kodak EasyShare DX4530 este una dintre cele mai accesibile camere de 5 megapixeli de pe piață.
  • Proiectat pentru nou-veniții digitali, camera digitală Kodak EasyShare CX6230 cu zoom (US $ 199 MSRP) este una dintre cele mai simple camere digitale cu zoom digital și cu zoom point-and-shoot.
  • Noul card de memorie Kodak EasyShare 4000 (US $ 199 MSRP) conceput pentru a funcționa cu camera digitală EasyShare DX4530 și alte camere EasyShare CX / DX 3000 și 4000 produce imprimări Kodak durabile, fără chenar, de 4 x 6 inch, în doar 90 secunde cu sau fără un computer.

"Prin realizarea camerei EasyShare DX4530 de 5 megapixeli, disponibilă la un preț accesibil, Kodak continuă să furnizeze amestecul de înaltă performanță și valoare pe care oamenii se așteaptă de la sistemul EasyShare ", a declarat Rowan Lawson, directorul marketingului global al produselor Kodak Operație digitală și aplicație imagistică.

Kodak EasyShare DX4530 cu zoom digital

Camera digitală Kodak EasyShare DX4530 va fi disponibilă la nivel mondial începând cu această lună. Dispune de o rezoluție de 5 megapixeli cu o calitate a imaginii de neegalat, rezultând imprimări clare și clare la dimensiuni de până la 20 x 30 inchi, precum și un obiectiv asferic 3x optic din sticlă Kodak Retinar, zoom digital avansat de 3.3X și tehnologia Kodak Color Science cu o operație fără efort. O apăsare a butonului "Share" de pe butonul roșu cu pietre prețioase de pe camera DX4530 permite unei persoane să selecteze imediat imprimarea, trimiterea prin e-mail și să marcheze ca opțiuni favorite pentru fiecare fotografie, iar partajarea pe cameră este simplificată, cu un interior luminos de 1, 8 inch / ecran LCD exterior. DX4530 este prevăzut cu o memorie internă de 32 MB plus un slot de extensie pentru cardul MultiMediaCard / SD pentru a permite înregistrarea suplimentară a imaginilor sau înregistrarea video digitală extinsă.

Imprimanta 4000 pentru imprimanta Kodak EasyShare

Dock-ul de imprimare Kodak EasyShare 4000 este o modalitate simplă pentru proprietarii camerelor digitale DX4530 și a altor camere digitale EasyShare CX / DX 4000 și 3000 pentru a obține imagini Kodak durabile, de 4 x 6 inci, cu sau fără calculator. Similar cu dock-ul de imprimare EasyShare premiat 6000, dock-ul de imprimantă 4000 triplează funcționalitatea unei imprimante foto comune. Acesta combină toate avantajele unei reîncărcări rapide a bateriei EasyShare și transferului de imagini printr-o singură atingere cu imprimare termică de înaltă calitate. Aplicarea unui strat exclusiv de laminat XtraLife face fotografiile durabile și rezistente la apă. Oamenii folosesc pur și simplu opțiunea de împărtășire / imprimare pe cameră pentru a selecta cu ușurință ce imagini să tipărească, andocați camera, apoi prin atingerea unui buton, obțineți fotografiile Kodak în doar 90 de secunde. Dock-ul de imprimantă 4000 va fi disponibil începând cu această lună.

Aparat de fotografiat digital Kodak EasyShare CX6230

Camera digitală de zoom EasyShare CX6230 este ideală pentru nou-veniții digitali care doresc să realizeze fotografii care pot fi realizate în imagini clare și clare de până la 8 x 10 țoli. CX6230 oferă o rezoluție de 2 megapixeli, un obiectiv optic 3x optic Kodak Retinar, un zoom digital continuu de 3, 3x și opt moduri de vizualizare ușor accesate, cum ar fi nocturnă, peisaj, aproape, alb-negru, și sepia. Aparatul foto captează, de asemenea, clipuri video de 30 de secunde digitale cu sunet și încorporează caracteristicile comune de distribuire comune pentru produsele EasyShare . Va fi disponibil începând cu septembrie 2003.

Software-ul Kodak EasyShare și docuri

Proprietarii camerei EasyShare CX6230 pot transfera rapid fotografiile lor digitale într-un computer conectat printr-o simplă atingere, utilizând dispozitivul optic Kodak EasyShare 6000 (US $ 79, 95 MSRP). De asemenea, bateriile camerelor compatibile sunt încărcate rapid în mai puțin de trei ore. Oamenii pot beneficia, de asemenea, de toate avantajele unei docuri, plus fotografii Kodak rezistent la apă, de 4 x 6 inch, în doar 90 de secunde, când utilizează docul de imprimantă Kodak EasyShare 6000 (199, 95 USD pentru MSRP). Ambele docuri sunt compatibile cu toate camerele digitale Kodak EasyShare din seria CX / DX6000 și LS600 și sunt disponibile imediat.

Camera EasyShare DX4530 funcționează împreună cu noua stație de andocare a imprimantei 4000, precum și stațiile de andocare EasyShare I și II (US $ 79, 95 MSRP) pentru transferul imaginilor cu o singură atingere și reîncărcarea bateriilor.

Ca și întreaga gamă de camere EasyShare, camerele nou introduse includ software-ul Kodak EasyShare pentru sistemele Windows și Macintosh, oferind transfer digital, organizare, editare, trimitere prin e-mail, partajare și tipărire. Software-ul exclusiv One Touch pentru a îmbunătăți imaginile