Kodak prezintă camera digitală DCS Pro 14n - Fotografie - 2019

Aparate foto (Iulie 2019).

Anonim

În plus, Kodak va lansa la sfârșitul lunii septembrie firmware-ul v4.4 al camerei Pro 14n, precum și software-ul actualizat Kodak Professional DCS Photo Desk v3.2 pentru toate camerele digitale DCS KodakProfessional .

Kodak a anunțat, de asemenea, că aparatul de fotografiat Pro 14n este cel mai înalt rezoluție, care poate fi actualizat, cu o cameră digitală SLR digitală compatibilă cu obiectivele Nikon, și este disponibilă imediat de la distribuitorii autorizați ai camerelor digitale Kodak Professional din întreaga lume.

Camera Kodak Pro 14n cu memorie RAM de 512 MB, ideală pentru fotografi profesioniști, portreți, corporativi, eveniment și alte profesioniști, care filmează în medii cu iluminare controlată sau mai luminoase sau la setări ISO inferioare, este prețuită doar puțin mai mare decât camera originală Pro 14n echipată cu 256 MB BERBEC. Realizează o adâncime de spargere mult mai mare (~ 20 de fișiere RAW comparativ cu ~ șapte), astfel încât fotografii nu vor pierde nicio acțiune. Fotografii care dețin versiunea originală a camerei Pro 14n pot trece la 512 MB prin trimiterea camerei lor la oricare dintre centrele Kodak Digital Imaging Support din întreaga lume (prețurile variază în funcție de țară).

"Cererea pentru aparatul foto digital Kodak Professional DCS Pro 14n a fost extrem de puternică de luni de zile și suntem încântați să fim în afara și pregătiți imediat să executăm comenzi pentru fotografi care doresc toate avantajele de upgrade, și cea mai înaltă rezoluție disponibilă de la orice cameră digitală SLR ", a declarat Madhav Mehra, Director General, camere digitale profesionale, compania Eastman Kodak. "Prin dublarea memoriei acestei camere, care poate fi actualizată prin descărcări de firmware și acceptă practic fiecare obiectiv Nikon, oferim fotografilor performanțe ridicate la un preț foarte accesibil".

Camera Pro 14n dispune, de asemenea, de o gamă ISO funcțională care satisface cerințele marea majoritate a fotografilor profesioniști și amatori și a aplicațiilor fotografice, precum și de compatibilitatea completă cu celebrele formate de fișiere de imagini DCR RAW și ERI-JPEG ale Kodak. Dispune de o garanție limitată de încredere și este susținută de serviciul și suportul Kodak în curs de desfășurare. Și cu upgrade-urile viitoare la software-ul firmware și workflow al camerei Pro 14n, luarea și realizarea de imagini de înaltă calitate din fișierele digitale de înaltă rezoluție este extrem de ușoară.

DCS Pro 14n Firmware v4.4, software-ul Photo Desk v3.2

Ultima actualizare a firmware-ului pentru Pro 14n adaugă o varietate de îmbunătățiri pentru a optimiza calitatea și performanța imaginii. Ca toate actualizările firmware-ului DCS, acesta este gratuit și descărcat cu ușurință la adresa: //www.kodak.com/go/dcssoftware. Avantajele firmware-ului includ:

 • Modul îmbunătățit de expunere lungă
 • Selecția în cameră a DCS Wedding sau DCS Culoare și contrast ale evenimentului "Looks" (selectabil anterior numai în software-ul Photo Desk v3.1)
 • Setări îmbunătățite ale lentilelor pentru multe obiective
 • Revizuirea automată a imaginii pe ecranul LCD spate
 • Ecran LCD de luminozitate pentru controlul complet al afișajului din spate (în plus față de glisorul de contrast curent)

Printre funcțiile suplimentare se numără o caracteristică de slide show, o expunere îndelungată în oglindă pentru expuneri lungi, raportarea îmbunătățită a focalizării pentru unele obiective zoom și capacitatea de a suporta mai multe fișiere Job Tracker în memorie (include o funcție de ștergere).

Cele mai noi îmbunătățiri ale software-ului DCS Photo Desk v3.2 oferă îmbunătățiri de performanță și îmbunătățiri ale fluxului de lucru pentru imaginile capturate folosind orice cameră digitală Kodak Professional DCS, inclusiv camera Pro 14n. Software-ul este gratuit și descărcat cu ușurință la adresa: //www.kodak.com/go/dcssoftware. Acesta include următoarele:

 • RGB glisante care ajustează echilibrul de alb în imagini
 • Histograma interactivă cu controale alb, negru și mijloc
 • Abilitatea de a vizualiza în modul foaie de contact
 • Miniaturi JPEG de calitate superioară pentru modul foaie de contact
 • Butoanele "Apply" pentru echilibrul de alb, reducerea zgomotului, ascuțirea, compensarea expunerii și controalele de expunere pentru a îmbunătăți modul de vizualizare "aproape de vedere" comparativ cu software-ul v3.1
 • Abilitatea de a "anula" ultima modificare a controlului imaginii aplicată

Luați-o în stradă

Începând din această lună, Kodak va prelua camera Pro 14n și o echipă de experți în imagistică într-un "show road" din 11 orașe din SUA și Canada, pentru a oferi marketing, vânzări și instruire tehnică distribuitorilor și clienților acestora. Sesiunile, cu participarea numeroaselor laboratoare foto și dealeri, vor include pregătirea hands-on cu aparatul foto și software-ul acestuia atât în ​​studio cât și în portret. Imaginile capturate în timpul acestor sesiuni vor fi tipărite pe un sistem digital de tipărire Kodak Professional ML-500 și pe o imprimantă foto digitală Kodak Professional 8500 și prin laboratoare "gazdă" pentru a ilustra rezoluția camerei și calitatea imaginii.

Datele și locațiile "show-ului rutier" sunt:

22-23 septembrie, New York City9 octombrie 9, Seattle5-6 noiembrie, Minneapolis
25-26 septembrie, Washington, DC14-15 octombrie, Dallas11-12 noiembrie, Atlanta
30 septembrie. 1, Chicago20-21 octombrie, Toronto18-19 noiembrie, Columbus, Ohio
6-7 octombrie, Los Angeles23-24 octombrie, Montreal

Detaliile suplimentare despre "show-ul rutier" sunt disponibile pe noua pagină Web a camerei Pro 14n (www.kodak.com/go/dcspro14n), programată să apară pe 15 septembrie. Este complet actualizată și reproiectată pentru o navigare mai ușoară și include o varietate de imagini noi, care evidențiază calitatea deosebită a imaginii și detaliile pentru care camera Pro 14n câștigă o reputație meritată.