Kodak să facă și să vândă afișaje OLED - Fotografie - 2019

digital satellite finder prof tuners sf-500 (Iunie 2019).

Anonim

"Continuăm să ne concentrăm eforturile de acordare a licențelor asupra introducerii mai multor resurse pentru avansarea tehnologiei OLED", a declarat Bernard Masson, președintele Display Group și vicepreședinte senior al companiei Eastman Kodak. "Angajamentul și entuziasmul cu adevărat le fac un plus foarte puternic pentru familia de licențieri. Conducerea lor de a produce afișe de înaltă calitate, în special pregătirile lor pentru a produce ecrane OLED, va avansa nu numai activitatea lor, ci industria OLED ".

"Sunt foarte entuziasmat de faptul că suntem una dintre puținele companii din Hong Kong din lista de licențe Kodak. Tehnologia OLED este una dintre tehnologiile de afișare a suportului acum și se angajează cu adevărat să aducă la consumatori cea mai nouă tehnologie care oferă beneficii valoroase față de tehnologiile convenționale. Credem că acest acord de licență ne va oferi avantaje puternice în explorarea în continuare a pieței de afișare OLED ", a declarat Stephen Lam Wai Wah, președintele Truly.

Acordul oferă ambelor companii surse de afaceri noi și în creștere. Licența licențiată permite cu adevărat utilizarea modulelor OLED cu matrice pasivă într-o varietate de aplicații cu ecran plat cu ecran plat. Acordul permite, de asemenea, achiziționarea cu adevărat a materialelor OLED patentate de Kodak pentru a fi folosite în producția de afișaje. Această licență ilustrează versatilitatea tehnologiei OLED a tehnologiei Kodak și valoarea sa în a ajuta Truly să dezvolte noi afaceri și noi piețe. Într-adevăr, este una dintre cele peste zece companii care au licențiat tehnologia Kodak.

Lam a adăugat: "Suntem foarte mândri să vă anunțăm că am început deja prima noastră linie de producție OLED în unitatea noastră din Guangdong, China. Este o etapă importantă în dezvoltarea noastră LCD, deoarece este și prima facilitate de producție OLED din China. Avem toată încrederea că această nouă operațiune va deveni principalul nostru motor de creștere și va beneficia de afacerea noastră LCD în 2004 și ulterior. "

Afișajele OLED oferă un afișaj luminos complet, care poate fi vizionat dintr-un unghi foarte larg, făcându-le ideale pentru comunicațiile mobile bogate în imagine, care stau la baza pieței de informare. Afișajele conțin materiale de peliculă organică subțire special proiectate, care emite lumină atunci când sunt stimulate de o încărcătură electrică. Beneficiile tehnologiilor convenționale includ un contrast mai ridicat pentru o lizibilitate superbă în majoritatea condițiilor de iluminare, un timp de răspuns mai rapid pentru a susține video streaming și un unghi de vizionare de până la 180 de grade.

Pentru informații suplimentare despre tehnologia OLED a Kodak, vizitați //www.kodak.com/go/display