Konica Minolta anunță DiMAGE X50 - Fotografie - 2019

We are Konica Minolta Corporate Movie 2018 (Iunie 2019).

Anonim

Este suficient de compact și ușor pentru a ajunge oriunde și suficient de elegant pentru a arăta tuturor, DiMAGE X50 adaugă cea mai rapidă pornire * din clasă *, zoom optic fără proeminență 2, 8x, CCD de 5 megapixeli și ecran LCD de 2 inchi camera foto de înaltă calitate într-un pachet elegant și compact.

"Ideea din spatele design-ului noii camere digitale DiMAGE X50 este de a face rapid, usor si distractiv pentru oricine sa faca fotografii frumoase si de inalta calitate oriunde, oricand", a declarat Jon Sienkiewicz, vicepresedinte marketing, Konica Minolta Camera Diviziei. "Rezoluția camerei de 5 megapixeli asigură că chiar fotografii amatori pot împărtăși fotografiile lor instant ca mari extinderi."

Cu obiectivul său fără zoom, compact, Konica Minolta DiMAGE X50 se potrivește perfect într-un buzunar de cămăși și este gata într-un instantaneu - datorită timpului de pornire de aproximativ 0, 5 secunde - pentru a realiza acele fotografii impresionante și să se asigure că utilizatorii nu pierd niciodată o oportunitate de fotografie. Selecția automată a subiectului digital al subiectului selectează automat modul optim de fotografiere pentru subiectul în cauză, permițând fotografilor să facă fotografii frumoase care să corespundă nevoilor specifice scenei fotografice.

CCD-ul de 5 megapixeli de la DiMAGE X50 și tehnologia de procesare a imaginii Konica Minolta CxProcess ™ II combinate pentru a oferi fotografilor imagini de înaltă calitate - imagini care reproduc culorile naturale cât mai fidel cum le văd cu ochii lor. Gama de zoom a camerei foto acoperă totul, de la fotografii cu unghi larg până la focuri de ecran apropiate, focalizate în mod clar la aproape 4 inci față de subiect, fără a fi necesară trecerea la modul macro. Dacă fotograful are nevoie să se apropie și mai mult, DiMAGE X50 dispune, de asemenea, de un mod Super Macro pentru a face fotografii extreme aproape de 2, 4 inch.

În timp ce este încă subțire și ușoară ca camerele anterioare Konica Minolta din seria X, noul DiMAGE X50 încorporează un ecran LCD mai mare de 2 inch, cu meniuri ușor de vizualizat, pentru o mai bună operare. Și noul capac alunecător al aparatului foto protejează obiectivul, deci nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la punerea camerei în buzunar sau în geantă.

* În aprilie 2004, pentru camere digitale cu zoom optic de 3x.