Konica Minolta anunță DiMAGE Z3 - Fotografie - 2019

Konica Minolta: Basic Tutorial (Full) C224e-C754e (Iunie 2019).

Anonim

Din comunicatul de presă:

Konica Minolta introduce o nouă adăugire la seria Z de camere digitale - DiMAGE Z3. Sistemul anti-șoc CCD Shift al Konica Minolta, care însoțește obiectivul încorporat cu zoom optic de 12x, modelul DiMAGE Z3 oferă fotografilor de toate nivelele cu fotografii telefotografice foarte stabile și clare. Viteza sa permite fotografilor să obțină imediat acele focuri de acțiune cu ajutorul funcției Autofocus Rapid (AF) - cea mai rapidă focalizare automată din clasa sa * 1. AF-ul aparatului foto are, de asemenea, un control predictiv de focalizare pentru o focalizare de mare viteză de neegalat, care scoate la iveală cele mai bune caracteristici superioare ale DiMAGE Z3 pentru a capta subiecte în mișcare rapidă.

"Fotografii nu vor pierde niciodată o lovitură cu noul DiMAGE Z3", a declarat Jon Sienkiewicz, vicepreședinte de marketing, divizia de camere a Konica Minolta. Cu funcții combinate, cum ar fi sistemul Anti-Shake, capabilitățile de autofocalizare rapidă și obiectivul cu zoom optic de 12x, această cameră digitală oferă fotografilor avansați atât amatori, cât și grave, cu versatilitatea și fiabilitatea de care au nevoie pentru a obține prima fotografie. â €

Anterior, o funcție găsită numai în camerele digitale Konica Minolta DiMAGE A, sistemul Konica Minolta CCD Shift Anti-Shake este acum disponibil pentru prima dată în seriile Z de camere DiMAGE. Acest sistem compensează minimizarea efectului de mișcare a camerei la viteze de declanșare de 2-3 ori mai lent decât la camerele fără o funcție Anti-Shake * 2 (echivalentă cu 2-3 incremente de expunere).

Pentru fotografiile cu lumină slabă și fotografiile telefotografice, ambele sensibile la efectele tremurării camerei datorită vitezei lor scăzute de fotografiere, fotografii pot acum să obțină imagini constante, fără blur, fără utilizarea unui blitz sau a unui trepied. Spre deosebire de un sistem optic, sistemul proprietar Anti-Shake al Konica Minolta utilizează un mecanism unic de schimbare a CCD. Acest lucru păstrează obiectivul compact și camera ușoară.

Noul DiMAGE Z3 dispune de un obiectiv Mega Zoom optic de 12x, care poate fi combinat cu zoom-ul digital 4x al camerei cu o capacitate de zoom totală de până la 48x. Obiectivul GT APO nou dezvoltat de DiMAGE Z3 oferă imagini clare, cu contrast ridicat, de înaltă rezoluție, datorită tehnologiei optice G a obiectivului Konica Minolta. Sticla AD (dispersie anormală) și două elemente de lentilă asferică ajută DiMAGE Z3 să apere aberații sferice și distorsiuni curbilare, factori care pot cauza probleme la intervale mari de zoom. CCD-ul avansat, de înaltă sensibilitate de 4 megapixeli, se combină cu tehnologia CxProcess ™ II de la Konica Minolta, care oferă fotografilor imagini frumoase ca și cele pe care le văd cu ochii lor.

DiMAGE Z3 încorporează un sistem AF de focalizare AF dedicat sistemului AF pentru focalizare, permițând focalizarea sa rapidă să se focalizeze mai rapid decât modelele anterioare. Timpul de focalizare este de aproximativ 0, 15 secunde în poziție cu unghi larg și aproximativ 0, 2 secunde în poziția telefotografică. De asemenea, DiMAGE Z3 are o viteză de pornire rapidă, un monitor real de mișcare cu o capacitate de 50 de cadre pe secundă pentru o vizionare video netedă, o întârziere minimă de declanșare a declanșării și fotografiere continuă la 2, 2 cadre pe secundă.

Funcția de înregistrare a filmelor DiMAGE Z3 permite utilizatorilor să filmeze filme de înaltă rezoluție care sunt la fel de frumoase ca și programe TV sau imagini realizate cu o cameră video. În plus față de modul VGA (640 x 480 Standard) care captează filmele la 30 de cadre pe secundă, Konica Minolta a adăugat un nou mod de imagine Fine (640 x 480 Fine). Funcția Zoom Silent utilizează un mecanism nou dezvoltat pentru Zoom Silent, care reduce foarte mult gradul de zgomot al zoomului optic în timp ce înregistrați filme cu sunet.

În ciuda zoom-ului mare de 12x, modelul Z3 are un corp ușor și compact, al cărui design evocă o imagine modernă, cosmopolită. Mânerul ergonomic al lui Z3 îl face ușor și confortabil, iar secțiunea de operare mare și intuitivă vă ține în permanență controlată.