Konica Minolta debutează camera DiMAGE Z5 - Fotografie - 2019

We are Konica Minolta Corporate Movie 2018 (Iunie 2019).

Anonim

Noul obiectiv DiMAGE Z5 cu zoom optic de 12x și zoom digital 4x se combină pentru un zoom total de 48x. Sistemul propriu-zis CCD Shift Anti-shake de la Konica Minolta, același cu cel utilizat pe modelele Maxxum 7D și DiMAGE A200 de top, este deosebit de eficient la astfel de intervale de zoom mari. Permite fotografilor să fotografieze cu viteze de declanșare de patru până la opt ori mai lungi (2-3 opriri) decât atunci când fotografiază fără o funcție anti-Shake. De asemenea, oferă imagini constante, care nu se agită, realizate în timpul serii sau alte fotografii uimitoare care sunt susceptibile de a se estompa din cauza vitezei lente a obturatorului. Acest lucru înseamnă o diminuare semnificativă chiar și fără blitz sau trepied.

Pentru a vă asigura că fotografiile nu-și pierd dorința, Konica Minolta DiMAGE Z5 are un AF Rapid care este cel mai rapid autofocus pentru camerele digitale cu control de focalizare predictivă. Concentrându-se doar la o distanță de 0, 2 secunde (aproximativ) la un unghi larg și la numai 0, 3 secunde (aproximativ) la teleobiectiv, este ideal pentru capturarea oricărui subiect, în mișcare sau fixare.

Konica Minolta DiMAGE Z5 are tot ceea ce aveți nevoie pentru a realiza imagini de înaltă calitate: CCD de 5 megapixeli, obiectiv de înaltă performanță GT APO și tehnologia patentată Konica Minolta CxProcess III, care oferă fotografilor imagini la fel de frumoase ca și cele pe care le văd proprii ochi.

DiMAGE Z5 se mândrește cu un monitor LCD de dimensiuni mari, ușor de vizualizat, de 2, 0 inch. Acest lucru facilitează navigarea meniurilor și permite utilizatorilor să vadă exact ce fotografiază.

În plus față de AF Rapid, DiMAGE Z5 oferă o pornire rapidă, un timp scurt de declanșare a declanșatorului, o viteză de avansare continuă Ultra-High Speed, o captură progresivă și un monitor Real Motion pentru o afișare lină pe ecranul LCD. Aceste caracteristici se combină pentru a permite utilizatorilor să capteze orice subiect, indiferent cât de trecătoare, în momentul de față, și să nu rateze o oportunitate de fotografie.

În plus față de fotografiile frumoase, DiMAGE Z5 captează filme VGA de înaltă calitate, de înaltă rezoluție, care arată la fel de bine ca imaginile TV. Aceste filme sunt, de asemenea, fără agitare datorită funcției Anti-Shake.