Kyocera anunță camera de 5MP FineCam S5R - Fotografie - 2019

Colectia telefoane mobile in slideshow (Iulie 2019).

Anonim

Aparatul foto oferă fotografiere consecutivă de mare viteză și memorie completă la aproximativ 3 cadre pe secundă și oferă o calitate ridicată a imaginii datorită noului procesor de imagine RTUNE.

Chiar dacă Kyocera Finecam S5R este o cameră digitală compactă de înaltă calitate, cu 5 milioane de pixeli efectivi, oferă o fotografie cu o memorie completă, consecutivă, la aproximativ 3 cadre pe secundă. Monitorul cu cristale lichide urmează imaginile în timpul filmărilor consecutive, astfel încât să puteți realiza imagini în timp ce le vizualizați pe monitor. De asemenea, camera este încărcată cu o gamă completă de funcții, cum ar fi zoom de maxim 11x (care constă dintr-un obiectiv optic cu zoom 3x și zoom digital de 3, 7x), un AF continuu care răspunde unui subiect în mișcare, un mod scenă care vă permite reglați setările fotografice în funcție de șase scene, cum ar fi o scenă sportivă cu mișcare rapidă și o funcție pentru înregistrarea imaginilor în mișcare în format VGA cu sunet. Noua cameră compactă digitală are atât o viteză de rulare rapidă, nu vă permite să pierdeți o oportunitate de fotografie și o reproducere a imaginii de înaltă calitate cu gradații fine, pentru a vă bucura de toată libertatea de fotografiere.

Kyocera Finecam S5R
Culoarea caroserieiArgint
Data de lansare programată9 august 2003
Preț de vânzare recomandat75, 000 de yeni (plus impozitul)
Vânzări (total vânzări interne și externe)30, 000 unități / lună
Set standardCorp, cablu PC cu conexiune USB, cablu video, acumulator litiu-ion, adaptor AC, curea de mana si CD-ROM

* 1) Comparativ cu alte camere digitale compacte la data de 1 iulie 2003
* Fotografiere consecutivă cu memorie completă înseamnă fotografierea succesivă până când se utilizează capacitatea completă a cardului de memorie. Este disponibil atunci când utilizați un card de memorie SD cu o viteză de înregistrare de cel puțin 10 MB pe secundă pentru înregistrarea de mare viteză

  • Principalele caracteristici ale Finecam S5R

1. Fotografie de mare viteză, de înaltă calitate, datorită noului procesor de imagine, RTUNE
Cea mai rapidă fotografiere consecutivă cu memorie completă din lume * 1
Finecam S5R oferă caracteristicile combinate ale fotografierelor succesive cu memorie completă la aproximativ 3 cadre / secundă și valoarea pixelilor înalți de 5 milioane pixeli efectivi. Mai mult, monitorul cu cristale lichide urmează să afișeze imaginile în timp real în timpul filmărilor consecutive, astfel încât să puteți face fotografii în mod natural.
Dacă este dificil să fotografiați subiecți, cum ar fi animalele de companie sau copiii cu expresii trecătoare sau subiecte în mișcare la o atletism întâlnit, luând fotografii consecutive vă permite să selectați cele mai bune fotografii după aceea. Aceasta este una dintre caracteristicile excelente pe care camerele digitale le au față de camerele convenționale.
* 1) Comparativ cu alte camere digitale compacte la data de 1 iulie 2003
* Fotografiere consecutivă cu memorie completă înseamnă fotografierea succesivă până când se utilizează capacitatea completă a cardului de memorie. Este disponibil atunci când utilizați un card de memorie SD cu o viteză de înregistrare de cel puțin 10 MB pe secundă pentru înregistrarea de mare viteză

Imagine cu o serie de gradații fine
În general, nivelul fiecărei culori RGB dintr-o imagine fotografiată a fost controlat prin reglarea balansului de alb după ce au fost convertite informațiile de imagine analogică de la CCD la un semnal digital. Cu toate acestea, această metodă a necesitat compensarea unui nivel de semnal neuniform pentru fiecare culoare RGB la etapa analogică cu semnalul digital, astfel încât, dacă nivelul semnalului unei nuanțe întunecate nu este suficient, metoda a condus la o calitate slabă a imaginii, cum ar fi salturi tonal.
RTUNE, noul procesor de imagine încorporat în Finecam S5R, ajustează nivelul de ieșire pentru fiecare culoare RGB la stadiul de semnal analogic înainte de a fi transformat într-un semnal digital, apoi îl transformă într-un semnal digital pentru a oferi gradări digitale fine care reproduc fidel imaginea originală.

Reducerea zgomotului de culoare datorită calculelor A / D pe 16 biți
Convertirea A / D a informațiilor de imagine analogice în semnale digitale se efectuează cu o precizie de 16 biți intern și o ieșire de 12 biți. Deoarece rezoluția detaliată reduce zgomotul de culoare, care are tendința să apară într-o singură culoare sau într-o secțiune întunecată a imaginii, reproduce cu fidelitate întunericul subtil și ușurința, precum și umbra și umbrele de culoare.

2. Un obiectiv cu zoom de mare rezoluție, de 3x optic, care oferă o mărire maximă de 11x atunci când este utilizat cu zoomul digital dezvoltat recent
Camera încorporează un obiectiv optic de înaltă rezoluție cu zoom de 3x, care oferă o rezoluție proiectată de cel puțin 200 de linii / mm în centrul imaginii, de la o distanță focală de 7, 3 mm (unghi larg) la 21, 9 mm (telefotografie). Aceste lungimi focale corespund la aproximativ 35 mm până la 105 mm pentru camerele de 35 mm. Obiectivul combină o dimensiune compactă și performanță ridicată prin tehnologiile dezvoltate de producătorul optic, folosind o sticlă specială cu dispersie scăzută și patru obiective asferice. Acest obiectiv oferă imagini de calitate superioară comparabile cu cele produse de filmul convențional când fotografiați peisaje, ceremonii și portrete.
Prin combinarea zoom-ului optic de 3x cu zoom-ul digital nou dezvoltat de 3.7x care minimizează deteriorarea imaginilor, puteți fotografia la maxim 11x zoom. De asemenea, puteți utiliza un zoom digital de până la 8x atunci când redați imagini.

3. Un mod de scenă care poate crea ușor setările fotografice în funcție de situație
Camera încorporează un mod scenă care permite camerei foto să facă cea mai potrivită setare fotografică în funcție de situație, pe baza a șase setări predefinite. Acestea sunt: ​​Standard, Sport, Vedere de noapte, Portret de vedere de noapte, Vedere macro și distantă. Fiecare dintre setări poate fi selectată cu ușurință utilizând butonul pentru scenă.

4. Modul Macro care permite Închiderea Ușilor la aproximativ 12cm
Setarea la modul macro în modul scenă vă permite să fotografiați subiectul de la cel puțin 12 cm de partea frontală a obiectivului (atât în ​​modul telefotografic, cât și în modul cu unghi larg). În modul telefotografic, puteți umple zona imaginii cu un subiect care măsoară doar 3, 4 cm x 4, 5 cm, permițându-vă să vă bucurați de un nivel foarte înalt de detaliu.

5. AF continuu care vă permite să profitați de momentul și o unitate de mare viteză care nu vă lasă să pierdeți o oportunitate
Camera încorporează un AF continuu care urmează unui subiect în mișcare, astfel încât acesta să fie focalizat în timp ce aparatul foto rămâne pornit. Timpul de întârziere a declanșatorului a fost îmbunătățit la 0, 07 secunde * 3, ceea ce este la fel de rapid ca și cel al aparatelor fotofonice simple, bazate pe film, cu o singură lentilă.
* 3) Timpul de la apăsarea pe jumătate a declanșatorului pentru a apăsa complet pentru a porni expunerea

6. O funcție de înregistrare a imaginilor în mișcare cu VGA audio, care poate fi vizionată pe un televizor
Camera vă permite să înregistrați cu ușurință imagini în mișcare cu sunet la 30 de cadre / secundă până la capacitatea maximă a cardului de memorie. Fișierul de înregistrare este în format AVI și îl puteți reda cu ușurință pe monitorul cu cristale lichide al aparatului foto, al unui televizor sau al unui computer personal. (Pentru a reda filmele pe un computer personal, este necesar să instalați QuickTime 4.1 sau o versiune ulterioară.) Atunci când este conectat la un televizor, puteți vizualiza imagini fine și fără probleme în VGA / 30fps pe întreg ecranul televizorului.

7. O funcție pentru setarea unui ecran personalizat de pornire, alcătuit din imaginea preferată
Camera încorporează o funcție pentru setarea unui ecran personalizat de pornire care vă permite să setați o imagine fotografiată pentru ecranul de pornire al camerei. Imaginea apare ori de câte ori porniți alimentarea. Deci, dacă utilizați o fotografie cu dvs., cu familia sau cu animalul dvs. de companie, puteți să vă bucurați de camera digitală în alte moduri decât să faceți fotografii.

8. O funcție pentru redimensionarea fotografiilor pentru o manipulare ușoară
Este posibil să diminuați dimensiunea unei imagini la 320 x 240 pixeli sau la 160 x 120 pixeli după ce ați fost luată și să o păstrați astfel încât să poată fi manipulată de un terminal portabil, cum ar fi un PDA sau prin e-mail. Puteți selecta noua dimensiune a fotografiilor, pornind de la trei opțiuni, întreaga imagine, suprafața trimestrului și zona de șaisprezece ani. Selectați dimensiunea utilizând butonul de selectare furnizat sub formă de cruce.
Folosind această funcție în combinație cu un PDA care încorporează un slot pentru carduri de memorie SD, puteți crea cu ușurință o dimensiune a imaginii potrivită ecranului cu cristale lichide a PDA-ului.

Monitorul pentru cristale lichide de zi - un monitor cu cristale lichide de culoare TFD ușor de văzut chiar și în condiții luminoase
Monitoarele din cristal lichid au fost greu de observat în aer liber în condiții meteo. Pentru a elimina această slăbiciune, camera încorporează Monitorul zilnic cu cristale lichide, un monitor color de 1, 6 "TFD color, care este luminos și ușor de văzut, indiferent de condițiile de iluminare ambientală. difuzia și absorbția luminii care intră din exterior cât mai mult posibil prin utilizarea unui film optic special și a unei plăci de transmisie a luminii exclusive în interiorul camerei. Cristalul lichid reflectă eficient luminile astfel încât să devină posibilă vizualizarea ușoară a ecranului.

10. Interfață ușor de utilizat
Monitorul cu cristale lichide de pe partea din spate a aparatului foto afișează grafic informațiile și setările pentru fotografierea și redarea acestora. Puteți seta o serie de moduri prin butoanele de selecție și prin butonul de execuție furnizat sub formă de cruce în timp ce vizualizați monitorul cu cristale lichide. Aceste funcții împreună cu meniul ierarhic fac ca camera să fie intuitivă și ușor de înțeles.

11. Interfața cu un computer personal
Camera este prevăzută cu un cablu USB care este util pentru încărcarea unor volume mari de date de imagine pe un computer personal. Deoarece acest cablu respectă clasa USB de stocare în masă, imaginile pot fi citite cu viteză ridicată pe un computer personal și afișate cu ușurință, ca și pe un hard disk. Puteți utiliza această funcție inserând direct cablul USB fără a instala drivere, cu excepția cazului în care utilizați Windows 98, 98SE sau Mac OS 8.6.

  • informatii suplimentare
  • Folosind Finecam S5R cu un computer personal

Cerințe Windows :
Sistem de operare: Preinstalat cu Microsoft Windows 98, Windows 98 SE, Windows Me, Windows 2000 Professional, Windows XP Home Edition sau Professional. Performanța nu este garantată dacă aceste sisteme de operare sunt actualizate. Memorie de 64MB sau mai mult, terminal USB și unitate CD-ROM.

Cerințe Macintosh:
OS: Preinstalat cu MacOS9.0 la 9.2 sau OS X v.10.2 (exclusiv serverul OS X). Performanța nu este garantată dacă aceste sisteme de operare sunt actualizate. Terminal USB și unitate CD-ROM.