Lexar adaugă criptarea la noile carduri de memorie - Fotografie - 2019

A Great MicroSD and SD Card reader for iPhone 7 Plus (Iunie 2019).

Anonim

Fotografii profesioniști și alți utilizatori conștienți de securitate din întreaga lume vor adăuga încredere, știind că accesul la imagini și informații stocate este protejat de o tehnologie codificată de criptare de vârf.

Centrul acestei soluții unice de securitate este un instrument software ușor de utilizat pentru stabilirea setărilor de securitate pe cardul de memorie și camera digitală corespunzătoare. Conținutul digital stocat pe cardul de memorie poate fi accesat numai prin intermediul camerelor digitale cu ajutorul cheii de criptare corespunzătoare sau prin intermediul unui PC cu un nume de utilizator și o parolă valabile. Acest sistem unic de securitate care utilizează cardul de memorie și camera oferă o soluție digitală sigură de imagini.

"Aceasta este o soluție excelentă pentru păstrarea sigură a imaginilor stocate și a informațiilor", a declarat John Omvik, Director Marketing Profesional de Produs. "Fotografii profesioniști care lucrează cu conținut foarte securizat sau clasificat pot face poze cu încredere, știind că sunt protejați împotriva accesului neautorizat. Acest lucru este atrăgător pentru cei din industrii, cum ar fi asigurarea, aplicarea legii, medicina, securitatea și guvernul, precum și mulți alții care doresc datele lor valoroase și confidențiale protejate cu mult peste ceea ce este oferit astăzi ".

Dorind să ofere clienților lor o modalitate de a-și proteja imaginile, Nikon va fi prima companie de camere pentru a încorpora tehnologia Lexar într-o cameră digitală. Nikon încorporează noua tehnologie de securitate în Nikon D2X.

"Cel mai valoros element al clienților noștri este conținutul pe care îl captează la fiecare fotografie", a declarat Kazuyuki Kazami, Director General Marketing, Nikon Corporation. "Incorporarea tehnologiei Lexar în noua noastră cameră digitală este o modalitate ușoară de a ajuta profesioniștii să se concentreze pe ceea ce fac cel mai bine - să facă fotografii. Nu trebuie să vă faceți griji că imaginile exclusive se încadrează în mâini nedorite sau că le permit altora să acceseze imaginile lor înainte de momentul potrivit ", a adăugat el.

Instrumentul administrativ al sistemului va permite cel mai înalt nivel de securitate, fără a sacrifica performanțele camerei. Dezvoltat de Lexar, noua soluție de securitate se bazează pe o tehnologie de criptare de 160 biți și utilizează algoritmul Secure Hash Algorithm (SHA-1), un standard aprobat de NIST (Institutul Național de Standarde și Tehnologie.) Tehnologia de criptare pe 160 de biți este printre cele mai eficiente și mai acceptate soluții de securitate disponibile.

Disponibil pentru magazinele de fotografie specializate și prin reselleri cu valoare adăugată, tehnologia va fi disponibilă în al patrulea trimestru al anului 2004.