Lexar lansează o cartelă de memorie CompactFlash de 4 GB - Fotografie - 2019

R.I.P LEXAR - Thanks for the Memory: Photo News Fix (Iunie 2019).

Anonim

Conceput special pentru fotografii profesioniști care fotografiază imagini de înaltă rezoluție, cardul de 4 GB stochează aproximativ 600 de imagini capturate în modul RAW utilizând o cameră profesională de 6 megapixeli. Filmele amatori cu fotografii cu rezoluție mai mică se pot aștepta să captureze până la 45 000 de imagini JPEG utilizând cardul de memorie de mare capacitate. Numărul efectiv de imagini pe care le poate stoca un card de 4 GB depinde de calitatea camerei, rezoluția și modul de selectare a fișierelor imagine.

Cartela de memorie de 4GB este proiectată să răspundă cererii insațiabile a fotografilor profesioniști pentru stocarea de mare capacitate. Pentru mulți profesioniști, 600 de imagini RAW sunt comparabile cu numărul de imagini înregistrate într-o zi, ceea ce permite o fotografie extinsă, neîntreruptă și mai puține carduri de memorie pe parcursul zilei.

Cartela de 4GB este evaluată la viteză de 40X, capabilă de o viteză minimă de scriere susținută de 6MB / s. La fel ca și în cazul CompactFlash Lexar Media Professional Series, cardul de 4GB include tehnologia Write Acceleration (WA), pentru a atinge viteze și mai mari în camerele compatibile WA. Software-ul Lexar Media Image Rescue este inclus gratuit în cardul de 4 GB, permițând fotografilor să recupereze imaginile șterse sau aparent pierdute sau să ștergă definitiv cartela pentru a preveni recuperarea viitoare a imaginilor.

"Încă o dată, Lexar Media conduce industria de carduri de memorie, oferind cea mai mare capacitate CompactFlash pe piață", a declarat Jim Gustke, director general marketing Lexar Media. "Multe segmente ale pieței fotografiilor profesionale au o nevoie reală de carduri extraordinare de capacitate CompactFlash. Fotografiile comerciale, de nunta, celebritati, moda si sportive trateaza adesea sute de imagini neintrerupte si trag multe in modul RAW sau TIFF pentru a captura cea mai inalta calitate a imaginii posibile. Deoarece camerele profesionale pot genera fișiere RAW de peste 9MB și fișiere TIFF care depășesc 15MB, cardurile CompactFlash de mare capacitate, cum ar fi cele 4GB, sunt acum o necesitate. "

"Prin permiterea salvării acestui număr mare de imagini de înaltă calitate pe un card CompactFlash, ne așteptăm ca fotografii profesioniști să filmeze din ce în ce mai mult imaginea de cea mai bună calitate", a declarat John Omvik, director de marketing al produselor, Lexar Media. "De asemenea, ne așteptăm ca profesioniștii cu cardul nostru de 4GB să devină mai aventuroși și să tragă fără preocupări legate de limitările de capacitate. Această combinație unică îmbunătățește experiența fotografică și crește șansele de a captura fotografii câștigătoare. "

"Până la introducerea acestui card, am fost împușcat cu carduri de 1 GB și de multe ori am umplut patru într-o singură după-amiază", a spus Jim Jordan, publicitate, modă și fotograf de celebritate. "Cu o cartelă de 4GB, nu pierd timpul în schimbarea cărților în mijlocul unui film. Cu clienții de înaltă profil pe care le trag de obicei, schimbarea regulată a cardurilor poate fi un neplăcut pentru amândoi. La sfârșitul zilei, am doar o singură carte pe care să o urmăresc, ceea ce simplifică viața mea și viața asistentului meu ".

"Sunt aproape 250 de zile pe an și de multe ori în climă imprevizibilă și pe teren imprevizibil", a spus Jeffrey Aaronson, fotojurnalist recunoscut internațional. "Cu cardul compact de 4GB CompactFlash de la Lexar, îmi pot păstra cardul în camera mea în orice moment și nu-mi fac griji pentru schimbarea cartelei în situații periculoase sau pentru expunerea camerei în interiorul camerei la elemente, care oferă ușurință minții și mi-a permis se concentreze pe crearea de imagini. "

Cardul de 4 GB este CompactFlash Type II și necesită camera gazdă pentru a suporta sistemul de fișiere FAT32. Majoritatea camerelor digitale de astăzi suportă sistemul de fișiere FAT16, dar sistemul FAT16 acceptă numai date de până la 2 GB. Toate cardurile CompactFlash de peste 2GB necesită ca aparatul foto să suporte sistemul de fișiere FAT32. Camerele compatibile includ Canon Powershot G3, Canon Powershot G5, Canon Powershot S45, Canon Powershot S50, Canon EOS 10D, Canon EOS-1D, Kodak DCS 720X, Kodak 760, Kodak DCS Pro Back (toate modelele), Kodak DCS Pro 14n Olympus E-1. Cele mai multe modele de camere de ultimă generație introduse astăzi vor susține noul standard FAT32. Mai multe informații despre FAT32 și o listă actualizată de camere compatibile sunt disponibile la www.lexarmedia.com/FAT32.

Cardul de 4 GB este disponibil acum la numeroase magazine de fotografie specializate, la un preț estimat de 1, 499 USD.