Lexmark lansează linia color laser - Fotografie - 2019

Lexmark introduces the next generation of small and mid-range monochrome printers (Aprilie 2019).

Anonim

Produsele Lexmark C752L sunt destinate întreprinderilor mici și mijlocii (SMB), precum și grupurilor de lucru mici sau la distanță din cadrul întreprinderilor. Linia C752L oferă acestor utilizatori caracteristicile de performanță și economie de bani ale modelului C752, în timp ce linia C752 oferă opțiunile de ieșire extinse, upgradeabilitatea MFP și consumabile cu randament mai ridicat pe care grupurile de lucru mai mari le cer. Toate modelele sunt pregătite în rețea, ceea ce face ca experiența utilizatorilor să fie simplă și fără probleme în timpul instalării.

â € œColor îmbunătățește capacitatea lucrătorilor de a comunica eficient și eficient ", a declarat Paul Rooke, vicepreședinte executiv Lexmark și președinte al diviziei de soluții și servicii de imprimare. "Cu Lexmark C752L, clienții au acum o soluție și mai accesibilă pentru culori de mare viteză. Combinată cu uneltele software unice ale Lexmark, clienții pot controla și reduce și costurile de operare a culorilor. "

Performanță ridicată și accesibilitate
Cu un preț de stradă de $ 1, 599 și caracteristici de economisire a banilor, cum ar fi "imprimați apoi imprimați", blocarea de imprimare monocromă și Lexmark ColorSaver (care reduce tonerul color în imagini și grafică, păstrând în același timp un text clar) - modelul de intrare Lexmark C752Ln va fi la fel de popular cu CFO ca CIO. Combinația de performanță ridicată și accesibilitate face de asemenea Lexmark C752Ln un înlocuitor viabil pentru imprimantele laser monocrome.

Sunt disponibile, de asemenea, modele disponibile în rețea. C752Ldn include un duplex automat și este la prețul de 1 $. Modelul C752Ldtn include un duplex automat și un sertar suplimentar de 500 de coli pentru $ 2, 199.

Linia Lexmark C752L este concepută pentru a răspunde cerințelor exigente și largi de imprimare atât ale utilizatorilor din întreaga întreprindere, cât și ale utilizatorilor de dispozitive SMB. Pe baza tehnologiei premiate a Lexmark, toate modelele pot imprima până la 20 de pagini pe minut (ppm) în culori monocrome și color. Produsele sunt ideale pentru imprimarea rapidă a hărților de culori și pentru imprimarea broșurilor de înaltă calitate și a materialelor colaterale de înaltă calitate, mai eficiente decât la magazinele de imprimare din exterior.

Calitate, fiabilitate și ușor de utilizat
Pentru a produce imagini de înaltă calitate și clare, linia Lexmark C752L are o rezoluție reală de 1200 × 1200 puncte pe inch. Cu caracteristica Color Balance, utilizatorii pot personaliza cu ușurință paletele de culori. Fiabilitatea Lexmark C752L se deosebește. Toate modelele au un ciclu de funcționare mai mare decât cel al imprimantelor laser monocrome mici, pe care le pot înlocui. Utilizatorii vor aprecia, de asemenea, instrucțiunile simple de operare, tastatura intuitivă și cartușele de toner cu încărcare frontală pentru operarea "mâini curate".

Toate modelele sunt disponibile imediat.