Lexmark introduce PrinTrio Photo P3150 - Fotografie - 2019

Introducing Lexmark's newest series of A4 monochrome printers and MFPs (Iunie 2019).

Anonim

Acest instrument puternic, ușor de utilizat, răspunde nevoilor tuturor consumatorilor care doresc să genereze, să reproducă și să împartă fotografii. Aparatele de citire a cartelelor de memorie de pe placă permit fotografilor digitali să recupereze rapid imaginile și să genereze strălucitoare imagini fără chenar 4 € 6 and and 8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 8.5 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11?

"Printo Photo oferă clienților acces la o gamă similară de caracteristici ca un chioșc de procesare a fotografiilor găsite în magazinele de vânzare cu amănuntul - dar în confortul casei lor", a declarat Najib Bahous, vicepreședinte Lexmark și președinte al Consumer Printer Divizia. "Cu sloturi pentru carduri directe, PrinTrio Photo a fost proiectat pentru proprietarii de camere digitale și le permite nu doar să se bucure de fotografiile lor digitale, ci și să le păstreze și să le împărtășească mai bine fotografiile tradiționale".

Firma de cercetare de piață InfoTrends Research Group a anunțat recent că vânzările de camere digitale ar indica aproape vânzări de camere de film reîncărcabile până în 2008. Michelle Slaughter, director al serviciului InfoTrends Digital Photography Trends, a declarat: "Trecerea la fotografierea digitală va fi aproape completă până în 2008, ca urmare a adoptării de către consumatori a unei game largi de soluții digitale de imagine pentru consumatori "

Un studio foto personal PrinTrio Photo completează practic toate camerele digitale, care suportă dispozitivele CompactFlash I & II, SmartMedia, Memory Stick, SD (Secure Digital), MultiMedia (MMC) și cartele de memorie Microdrive. Proprietarii camerelor digitale pot introduce direct cardurile de memorie în aparat, iar în câteva minute pot edita, salva și imprima fotografiile. Scanerul flexibil Flatbed cu ecranul PrinTrio Photo captează cele mai fine detalii, cu adâncimea de culoare pe 48 de biți și rezoluția optică 600 x 1200 pixeli pe inch (ppi) - oferind clienților posibilitatea de a converti fotografiile tradiționale în imagini digitale.

Software-ul Photo Editor integrat al Lexmark este livrat împreună cu PrinTrio Photo și permite utilizatorilor să efectueze editarea obișnuită a imaginilor:

  • Reducerea efectului de ochi roșii - pur și simplu scanați imaginea, urmați pașii simpli din software-ul încorporat și apoi retipăriți!
  • Răsturnați și redimensionați fotografiile - în câteva minute, transformați o fotografie de 4â € x 6â € în poze de dimensiuni de portofel sau dimensiuni mai mari, potrivite pentru încadrare și minunate pentru daruri!
  • Îmbunătățiri foto - doar câteva clicuri de mouse pot regla contrastul și luminozitatea fotografiilor.

Cu PrinTrio Photo, posibilitățile creative sunt nesfârșite, permițând utilizatorilor să organizeze și să partajeze amintiri cu o serie de aplicații ușor de navigat. Consumatorii pot:

  • Creați retipăriri prin atingerea unui buton;
  • Pagini de proiectare și tipărire a foii de levier;
  • Dezvoltați un album foto online; și
  • Generați o expunere de diapozitive cu ajutorul calculatorului.

Ușurința de utilizare finală Concepută pentru o operare ușoară, PrinTrio Photo este atât de simplă încât orice membru al familiei să poată profita de setul său sofisticat de caracteristici. Butoanele minime și un design compact, cu profil redus, fac simplu pentru un utilizator așezat să funcționeze. În plus, pentru a asigura cea mai bună ieșire posibilă, tehnologia Lexmark "PrecisionSense" pentru senzori media ajustează automat driverul în funcție de tipul de hârtie care este alimentat prin tava de alimentare.

De asemenea, copiatorul cu PC-ul permite clienților să facă repetări repede și ușor - cu doar atingerea unui singur buton.

Performanță strălucitoare Capabil să realizeze imprimări de calitate fotografică, PrinTrio Photo oferă rezoluție de până la 4800 x 1200 dpi pe hârtie foto, suport în șase culori și capabilități de imprimare fără margini într-o varietate de dimensiuni populare. Capabil de a genera o imprimare de 4 € x 6 € în aproximativ 60 de secunde, clienții vor aprecia performanța sa eficientă atunci când timpul este esențial.

Prețul și disponibilitatea PrinTrio Photo, care include un cartuș de culoare și foto în cutie, are un preț estimat de stradă de 99 $ *. Acesta va începe în curând și va fi vândut în retaileri populare.