Lexmark prezintă imprimanta laser color C752 - Fotografie - 2019

Prezentare Imprimanta HP LaserJet P2014 - Diablos Computer (Aprilie 2019).

Anonim

Lexmark a anunțat, de asemenea, produsul multifuncțional X752e (MFP), care consolidează capabilitățile de imprimare, copiere, fax și scanare de înaltă performanță într-un singur dispozitiv color laser cu economie de spațiu.

Ambele produse vizează cererea crescândă de ieșire de culori rapidă, dar accesibilă la locul de muncă. Cu cerința crescândă pentru o culoare accesibilă, Lexmark este bine poziționată din punct de vedere concurențial, oferindu-i performanțe ridicate, la prețuri accesibile, cu laser color.

"Infuzia de culori în documentele de afaceri poate crea un avantaj competitiv pentru clienții noștri", a declarat Paul Rooke, vicepreședinte executiv al Lexmark și președinte al diviziei de soluții și servicii de imprimare. "Focusul companiei Lexmark este de a oferi clienților noștri de afaceri ușor de utilizat dispozitive laser care oferă imprimare color viu la un preț accesibil."

Lexmark C752 este conceput pentru a răspunde nevoilor de imprimare exigente și de amploare ale întreprinderilor mari și mijlocii. Lexmark C752 poate imprima până la 20 de pagini pe minut (ppm) în culori monocrome și color și oferă un avantaj de cost de operare de aproape 30% față de cel mai apropiat competitor.

Performanță ridicată și accesibilitate Cu un preț de stradă de 1 $ și caracteristici de economisire a banilor, cum ar fi "Imprimare printuri", blocare monocromă de imprimare și mod Lexmark ColorSaver tm (care reduce tonerul color în imagini și grafică, păstrând în același timp un text clar) "Lexmark C752 se adresează atât CIO-ului, cât și CFO-ului. Cu un procesor de 600 MHz, acesta poate depăși performanțele competitorilor cu viteză mai mare *.

Versatilitate Funcționalitatea Lexmark C752 este aproape nelimitată. Printre colegii săi de pe piață, Lexmark C752 oferă cea mai largă gamă de manevrare a materialelor media - inclusiv medii de imprimare provocatoare, cum ar fi etichetele de vinil - și cea mai mare capacitate de alimentare maximă și maximă a hârtiei. În plus, Lexmark C752 este singura imprimantă laser din clasa sa cu un finisher opțional de 3 000 de coli și un alimentator de plicuri.

Calitate, fiabilitate și ușurință în utilizare Lexmark C752 are o rezoluție reală de 1200 dpi, iar clienții își pot personaliza paletele de culori cu caracteristica Color Balance. Fiabilitatea Lexmark C752 este o caracteristică distinctivă: este singura imprimantă laser color din industrie, evaluată pentru o singură pagină de viață. Clienții vor aprecia instrucțiunile simple de operare, tastatura intuitivă și cartușele de toner cu încărcare frontală pentru funcționarea "mâinilor curate".

Color Laser MFP Building de la patrimoniul premiat al imprimantei laser color Lexmark și a soluțiilor MFP, Lexmark X752e oferă imprimarea, copierea, scanarea și faxul într-un singur dispozitiv. Cu un preț de stradă de 7, 699 $, X752e include un alimentator automat de documente de 50 de pagini cu o viteză de scanare de până la 23 de pagini pe minut în monocrom și de până la 14 ppm color, un fax de 33, 6 Kbps și o rețea Ethernet 10/100 conexiune.

Lexmark X752e dispune de interfața Lexmark e-Task, care poate fi personalizată în funcție de cerințele unei întreprinderi specifice industriei sale. Prin intermediul simplului său sistem de operare, intuitiv și touchscreen personalizat, clienții își pot iniția procesele unice de lucru cu ajutorul unui deget.

Interfața e-Task folosește puterea noilor soluții Lexmark Lexmark X752e Lexmark X752e pentru a spori productivitatea muncitorilor cu capabilități electronice de rutare a documentelor, care fac procesele tradiționale pe suport de hârtie semnificativ mai eficiente.

Lexmark C752 și X752e sunt disponibile imediat. Mai multe informații despre produse pot fi găsite la www.lexmark.com/us/solutions/business/. Pentru o listă completă a furnizorilor autorizați de soluții Lexmark, vizitați www.lexmark.com/us/products/catalog.