LG Electronics dezvăluie motorul FLATRON f - Fotografie - 2019

Prezentare video LG OLED (Iunie 2019).

Anonim

Începând cu luna mai, LGE va promova agresiv FLATRON f-Engine, proiectat pentru a îmbunătăți considerabil calitatea imaginii monitorului LCD pe monitoarele de 17 și 19 inch și alte produse premium.

Motorul "f" din FLATRON f-Engine reprezintă "fin", precum și culoarea fină, imaginea fină și vederea fină, punând astfel în aplicare o calitate a imaginii îmbunătățită.

Gigantul electronic utilizează tehnologia DAFI (Digital Adaptive Fine Image) în FLATRON f-Engine, care nu afectează culoarea, dar sporește luminozitatea și contrastul. Inițial inițiat anul trecut, compania a finalizat recent dezvoltarea tehnologiei.

Tehnologia DAFI include o funcție RCM (Real Color Management) pentru a exprima culori naturale vii, o funcție ACE (Adaptive Color and Contrast Enhancement) pentru a spori luminozitatea și contrastul și a permite imaginile mobile dinamice. Tehnologia este ideală pentru imaginile mobile în televiziune, film, jocuri mobile și animație.

Piața globală a monitoarelor LCD a înregistrat recent o creștere a cererii pentru monitoarele MFM (Multi-Function Monitors), care sunt încărcate cu un tuner TV și compatibile cu diverse funcții AV, ducând la creșterea nevoii de îmbunătățire a imaginii.

Astfel, reflectând creșterea cererii de pe piață pentru îmbunătățirea imaginii, LGE este încurajată să promoveze FLATRON f-Engine ca marcă de tehnologie de clasă mondială pentru îmbunătățirea imaginii monitorului LCD printr-o varietate de campanii de marketing.

Între timp, compania este pregătită să lanseze la nivel global XD Engine, un chip pentru îmbunătățirea imaginii DTV dezvoltat în februarie, pentru comercializarea în masă a DTV-urilor echipate cu cipuri și încurajarea XDEngine ca marcă globală, penetrând astfel globalizarea piața de televiziune digitală.

LGE a asigurat acum cipuri de îmbunătățire a imaginii de clasă mondială, și anume, XD Engine și FLATRON f-Engine, pentru DTV și monitoare LCD sofisticate. Prin urmare, este probabil să-și consolideze poziția în industria globală de afișare și să-și consolideze imaginea de ultimă generație a mărcii.

Kwon Hee-won, vicepreședinte al diviziei DID a LGE, a declarat: "Vom continua să lansăm linii de produse premium echipate cu FLATRON f-Engine, un chip de îmbunătățire a imaginii de clasă mondială, promovând astfel cipul ca marcă globală pentru FLATRON Monitoare LCD. "

LGE, care a avut cel de-al doilea loc pe piața monitoarelor mondiale cu o cotă de piață de 15% anul trecut, este pregătită să-și consolideze poziția de lider mondial în zona de monitorizare, concentrându-se pe monitoarele sale FLATRON LCD, și se așteaptă să-și sporească continuu stadiul -art imagine digitala prin lansarea brandului inovator de imbunatatire a imaginii f-Engine.

Poze și discuții pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&threadid=4327