Lytro aparat de fotografiat de câmp de lumină vine la Amazon, Target, Best Buy - Fotografie - 2019

Lytro - idealny aparat dla leniuchów (Mai 2019).

Anonim

Camera revoluționară de lumină Lytro este pe punctul de a fi mai ușor de cumpărat. Compania a anunțat astăzi că își extinde vânzările cu amănuntul în SUA și în întreaga lume începând cu luna viitoare.

Pe 9 octombrie, entuziaștii fotografi din SUA vor putea să cumpere o cameră Lytro prin Amazon.com, Target.com și BestBuy.com. În noiembrie, magazinele CityTarget din Chicago, Los Angeles, San Francisco, Seattle și Westwood, California, vor începe de asemenea să transporte Lytro. Magazinele de cărămizi în Australia, Canada, Hong Kong și Singapore vor oferi camerelor Lytro, începând cu luna octombrie.

"De la primele livrări ale camerei Lytro cu numai șase luni în urmă, am fost inundați de solicitări de a aduce camera Lytro în țări apropiate și de departe și de a vă depozita lângă dumneavoastră", a declarat Charles Chi, CEO al Lytro, într-o declarație.

În prezent, Lytro a fost disponibil numai prin intermediul Lytro.com. Camera costă 400 $ pentru versiunea de 8GB, sau 500 $ pentru modelul de 16GB.

Pentru cei care nu sunteți familiarizați cu Lytro, dispozitivul nu este altceva decât obișnuit. Primul lucru pe care îl veți observa este aspectul său - un bloc dreptunghiular, fără nici unul dintre butoanele sau lentile detașabile pe care le-ați găsi pe o cameră tradițională. Dar aceasta nu este doar o alegere estetică; Lytro utilizează tehnologia cu câmpuri ușoare, care surprinde 11 milioane de raze diferite de lumină, "megarays", mai degrabă decât megapixeli tradiționali, o diferență care dictează forma camerei. Prin captarea tuturor acestor lumini, Lytro elimină nevoia de focalizare atunci când fotografiază.

Imaginile Lytro - care sunt doar digitale - sunt apoi portate pe un calculator și prelucrate de software-ul Lytro. De acolo, utilizatorii pot alege focalizarea imaginii lor cu un clic al mouse-ului. Nu-ți place cum arată? Refocalizați din nou și din nou. Aceste imagini pot fi de asemenea încorporate pe paginile Web, unde oricine poate manipula focalizarea asupra conținutului inimii lor.

Consultați câteva exemple de mai jos. (Doar faceți clic pe punctul din imagine în care doriți să vă concentrați.) Și asigurați-vă că vă plimbați complet la revista Lytro aici.