Minolta dezvăluie camera digitală DiMAGE A1 - Fotografie - 2019

El gran secreto de Youtube. El rostro de Jordani. Game Not Over. #frikiretrogamer #jandrolion (Iunie 2019).

Anonim

Bazându-se pe succesul seriei de camere digitale DiMAGE 7 de la Minolta Corporation, Minolta introduce noua cameră digitală de dimensiuni reduse de 5 megapixeli SLM de tip DiMAGE A1. DiMAGE A1 a fost conceput cu fotograful creativ digital de astăzi în minte.

Dispunând de cea mai rapidă viteză a focalizării la nivel mondial între camerele digitale de tip SLR de 5 megapixeli *, un obiectiv cu zoom optic f / 2.8 - 3.5, cu viteză mare de declanșare de 1/16, 000 de secunde,, opțiunea extra-fină a calității imaginii, noul CxProcess II și 3-D Predictive Focus Control, AF Tracking Subject, funcția Anti-shake și compatibilitatea cu sistemele flash și studio, Minolta DiMAGE A1 exploatează puterea imaginilor digitale prin furnizarea instrumentelor fotografilor care trebuie să își exprime creativitatea și să rezolve problemele vizuale. În plus, Minolta a introdus, de asemenea, un nou software de imagini la distanță pentru a fi utilizat cu DiMAGE A1, noul software DiMAGE Capture, pentru capabilități creative îmbunătățite.

"Noua cameră digitală DiMAGE A1 reprezintă următoarea generație în ceea ce privește calitatea și performanța de la Minolta", a declarat Jon Sienkiewicz, vicepreședinte al departamentului de marketing, Minolta Corporation Consumer Products Group. "DiMAGE A1 este construit pentru fotografi digitali creativi care cer imagini și versatilitate de cea mai înaltă calitate într-o cameră compactă și ușor de utilizat".

Noul DiMAGE A1 este construit în jurul unui sistem electro-optic de înaltă precizie conceput pentru a maximiza calitatea imaginii. Sistemul pornește de la un CCD de culoare progresivă de culoare primară, de 5, 3 megapixeli, cu 5 milioane de pixeli efectivi pentru imagini fine cu rezoluție înaltă. DiMAGE A1 utilizează conversia A / D pe 14 biți pentru a înregistra bogăția și subtilitățile infinite de lumină.

Obiectivul rapid de zoom f2.8 - f3.5 de la Minolta DiMAGE A1 este un obiectiv avansat apochromatic (APO) care folosește sticlă de dispersie anormală (AD) pentru a minimiza aberațiile cromatice la toate distanțele focale și pentru a produce imagini clare, contraste. Cu o gamă focală de 7, 2 mm până la 50, 8 mm, este echivalentă cu un obiectiv cu zoom de 28mm la 200mm 35mm. Zoomul DiMAGE A1 are un sistem macro dual-focal care permite setarea obiectivului la unghi larg sau în poziția telefotografică pentru a profita de diferite lungimi focale.

Pentru fotografi care cer imagini de înaltă calitate, au fost adăugate noi setări de calitate a imaginii și dimensiune a imaginii la Minolta DiMAGE A1. Opțiunea extra-fină de calitate a imaginii produce un fișier JPEG de înaltă calitate cu puțină compresie sau pierdere de detalii. Iar noua dimensiune a imaginii de 2080 x 1560 oferă fotografilor posibilitatea de a comuta fără probleme între imagini de 5 megapixeli, 3 megapixeli și 2 megapixeli.

Dispunând de un AF continuu, Minolta DiMAGE A1 utilizează noul sistem de control al focalizării 3-D Predictive Minolta pentru a urmări subiectul de la apăsarea butonului de declanșare până la expunere, asigurând o focalizare optimă. AF de urmărire a subiectului utilizează sistemul de control al focalizării 3-D pentru a bloca și urmări un subiect în timp ce se mișcă prin cadru. Și, punctul de focalizare Flex de la Minolta adaugă versatilitatea nelimitată a sistemului AF DiMAGE A1. Flex Focus Point este un singur senzor încrucișat care poate fi plasat oriunde în câmpul vizual. Cu camera pe un trepied, fotografii folosesc pur și simplu cheia cu patru sensuri a controlerului pentru a poziționa punctul de focalizare flexibil pe subiect; sistemul AF va folosi acel punct pentru fiecare expunere.

DiMAGE A1 incorporează focalizarea manuală directă (DMF). După ce sistemul AF a focalizat și a blocat subiectul, focalizarea poate fi reglată manual. Noul Flex Magnifier digital (FDM) al camerei poate mări o secțiune a imaginii vii de două sau de opt ori, astfel încât claritatea poate fi evaluată prin focalizare manuală sau când se utilizează DMF.

Aceasta este prima cameră digitală Minolta care utilizează tehnologia de procesare a imaginilor CxProcess II, Minolta. CxProcess II controlează calitățile imaginii esențiale ale culorii, contrastului și clarității, reducând în același timp zgomotul.

Noua funcție anti-agitare a camerei minimizează efectul mișcării camerei, o ușoară estompare a imaginii atunci când aparatul foto este portabil, pentru a oferi cea mai clară imagine posibilă. Modurile de avans continuu permit o înregistrare a acțiunii în desfășurare. Trei imagini JPEG sau cinci imagini RAW de 5 megapixeli pot fi captate la o rată de 2 cadre pe secundă. Și, în centrul DiMAGE A1 este un nou LSI de procesare a imaginilor de mare viteză pentru performanțe sporite. Consumul de energie a fost, de asemenea, mult redus.

* Cea mai rapidă viteză a AF în rândul camerelor digitale de tip SLR de 5 megapixeli, cu obiectiv non-interschimbabil de 5x sau mai mare (de la 1 iulie 2003).