Noul Epson Stylus C64 - Fotografie - 2019

EPSON EH LS 100 white Wall (Martie 2019).

Anonim

Epson America, Inc. a prezentat modelul EPSON Stylus C64 - cel mai accesibil imprimanta de imprimante cu jet de cerneală DuraBrite. Stylus C64 înlocuiește Stylus C62, este disponibil pentru un preț de stradă estimat de 59 $ și oferă mai multe caracteristici concepute special pentru clienții cu valoare de valoare care caută o soluție simplă de imprimare la domiciliu.

Stylus C64 este echipat cu cerneala DuraBrite exclusivistă și renumită pentru rezistență la apă, rezistență la murdărie și rezistență la lumină pentru rezultate durabile și de lungă durată care ușurează păstrarea fotografiilor prețioase sau a documentelor importante. Această imprimantă permite oricui să imprime cu ușurință fotografii strălucitoare de 4 "x 6" fără margini, precum și text și grafică și oferă până la 5760 x 1440 dpi optimizate și picături de cerneală de dimensiuni variabile - la fel de mici ca patru picolitri - pentru o ieșire ascuțită și intensă. Stylus C64 poate accelera prin sarcini cu viteze de imprimare de până la 17 pagini pe minut (ppm) pentru textul negru și până la 9 ppm color (a).

"EPSON Stylus C64 oferă o valoare remarcabilă pentru clienții care nu numai că doresc ca o imprimantă să se ocupe rapid și ușor de documentele lor, dar și care doresc să poată tipări fotografii de înaltă calitate. Epson lansează recent o hârtie fotografică Durabrite Glossy Photo, care îmbunătățește calitatea fotografiilor de pe imprimantă pe hârtie lucioasă ", a declarat Rodrigo Catalan, manager de produs, imprimante cu jet de cerneală de consum, Epson. "Această imprimantă oferă unul dintre cele mai bune balanțe globale între ieșirea fotografiilor, textul clar, viteza mare și costul redus al operării, comparativ cu orice imprimantă cu jet de cerneală din clasa sa."

Imprimanta are un design elegant și mai compact și un motor DC pentru imprimarea silențioasă a oricărei ieșiri de la început până la finisare. Este compatibil atât cu Windows cât și cu Macintosh și oferă conectivitate USB pentru configurare rapidă și ușoară.

Cerneluri DuraBrite

EPSON Stylus C64 utilizează cea mai nouă și mai avansată formulă de cerneală DuraBrite, o cerneală pe bază de pigmenți, care produce imagini vii și clare și este, de asemenea, special creată pentru a rezista la apă, murdărie și lumină. Cernelurile DuraBrite pot fi scufundate în apă fără ca cerneala să iasă din pagină, spre deosebire de cernelurile pe bază de coloranți, care, de regulă, rulează și împroșcă. Această caracteristică este concepută pentru a oferi creatorilor de fotografii, pliante, meniuri, semne, cărți poștale și orice altă imprimare imprimată capacitatea de a produce documente și imagini care să reziste la pagubele cauzate de amenințările la umiditate, cum ar fi ploaia, scurgerile, umiditatea sau persoanele ude mâini.

Cernelurile DuraBrite au de asemenea o rezistență la lumină de până la 80 de ani pentru anumite medii de specialitate și o notă de 70 de ani (b) de neegalat pe hârtie simplă, făcând posibilă plasarea în siguranță a tipăriturilor în zone în care lumina ar face în mod normal să se estompeze rapid . Bleed-through este redusă deoarece cernelurile DuraBrite se sprijină pe suprafața hârtiei, ceea ce este ideal pentru aplicațiile care necesită imprimare pe două fețe.

Stylus C64 include, de asemenea, cartușe individuale de cerneală pentru o soluție mai convenabilă și mai accesibilă pentru imprimarea la domiciliu. Deoarece aceste cerneluri de culori individuale pot fi înlocuite în orice moment, eficiența este maximizată, reducând costul total al proprietății. În plus, fiecare cartuș conține un cip care transmite utilizatorului informații de nivel de cerneală pe ecran prin intermediul driverului de imprimantă.

Disponibilitate, Garanție și Suport

EPSON Stylus C64 se livrează în prezent la supermarketuri de calculatoare și magazine de specialitate la nivel național și poate fi de asemenea achiziționat de la dealerii autorizați Epson, comandă prin poștă, supermarkete de computere și pe site-ul Web de vânzare cu amănuntul Epson (//www.epsonstore.com/). Imprimanta poartă o garanție limitată Epson Exchange de un an, permițând clienților să primească o imprimantă de înlocuire în cazul în care o problemă nu poate fi corectată prin suport tehnic telefonic. Este, de asemenea, susținută de conexiunea EPSON (SM), linie de asistență tehnică și asistență tehnică. Pentru mai multe informații despre Epson și produsele sale, sunați la 1-800-GO-EPSON (1-800-463-7766) sau vizitați site-ul Web la //www.epson.com/.