Noul EPSON Stylus CX5400 - Fotografie - 2019

EPSON EH LS 100 white Wall (Iulie 2019).

Anonim

Epson a combinat încă o dată forțele cernelurilor DuraBrite și tehnologia de scanare premiată a companiei - de data aceasta pentru a crea produsul ideal pentru birou / birou, EPSON Stylus CX5400. Acest nou dispozitiv de economisire a spațiului se înmulțește ca scaner, imprimantă și copiator color, oferind o combinație de caracteristici și performanță de ultimă generație, inclusiv noua tehnologie de restaurare a fotografiilor de la Epson pe scaner.

"Aceasta este cu adevărat o valoare remarcabilă pentru cei care apreciază productivitatea ridicată și calitatea deosebită a imaginii", a declarat Andreas Goehring, senior manager de produs, Epson. "Nu numai că acest produs îndeplinește aproape toate cerințele legate de text, grafică și copiere, dar poate produce și imagini de calitate foarte bună, care durează ani de zile".

Prețat pentru numai 149 RON (preț recomandat), EPSON Stylus CX5400 imprimă rapid documente și text, până la 22 de pagini pe minut (ppm) în negru și până la 11 ppm color (a). De asemenea, funcționează mai liniștit de la început până la sfârșit decât predecesorul său, EPSON Stylus CX5200, rezultat dintr-un motor și un mecanism nou proiectat.

Stylus CX5400 oferă fotografii gata pentru fotografii fără chenar și o rezoluție optimizată de până la 5, 760 x 1, 440 dpi și picături ultraprine de trei picolite de cerneală pentru imagini clare și vii. De asemenea, acesta beneficiază de un sistem convenabil și rentabil pentru fiecare cartuș de cerneală.

Scanare, restaurare foto și copiere color fără PC

Pe lângă imprimarea color la viteză mare, Stylus CX5400 dispune de un copiator color autonom și de un scaner cu funcții de înaltă performanță. Acest scaner color încorporat 1200 x 2400, include software-ul exclusiv EPSON Easy Photo Fix (TM), care le oferă utilizatorilor o soluție ușoară pentru restaurarea culorilor fotografiilor vechi. Stylus CX5400 oferă, de asemenea, scanare complet automatizată, plus două moduri de scanare avansate pentru control personalizat avansat.

Noul software EPSON Smart Panel (TM) permite utilizatorilor să scaneze rapid fotografii, texte sau grafice cu detalii extreme la Internet, un program software de poștă electronică sau un program software de fax. Utilizatorii pot de asemenea să producă copii color de înaltă rezoluție, de înaltă rezoluție, fără a porni calculatorul personal.

Cerneluri DuraBrite - Apă, smudge și rezistență la lumină

Modelul EPSON Stylus CX5400 utilizează cerneluri DuraBrite pentru culori naturale și vibrante și este proiectat să producă o imagine impresionantă, durabilă care este rezistentă la apă, rezistentă la lumină și rezistentă la murdărie. Deoarece cernelurile DuraBrite sunt cerneluri pe bază de pigmenți, cernelurile DuraBrite pot fi scufundate în apă, fără ca cerneala să iasă din pagină, spre deosebire de cernelurile pe bază de coloranți, care de obicei rulează și împrospătează. Această caracteristică este concepută pentru a oferi creatorilor de fotografii, pliante, meniuri, semne, cărți poștale și orice altă imprimare imprimată capacitatea de a produce documente și imagini care să reziste la pagubele cauzate de amenințările la umiditate, cum ar fi ploaia, scurgerile, umiditatea sau persoanele ude mâini. Bleed-through este de asemenea redusă, deoarece cernelurile DuraBrite se sprijină pe suprafața hârtiei, ceea ce este ideal pentru aplicațiile care necesită imprimare pe două fețe.

Flexibilitatea media și noua hârtie fotografică lucioasă DuraBrite cu cerneală

EPSON Stylus CX5400 oferă rezultate excelente pe diferite tipuri de suporturi, de la hârtie obișnuită la hârtie fotografică lucioasă DuraBrite cu cerneală, cea mai nouă hârtie pentru a se alătura sortimentului larg de suporturi Epson. Această hârtie nouă a fost concepută special pentru utilizarea cu cerneală DuraBrite pentru a crea imagini lucioase strălucitoare, frumoase, fără margini, rezistente la apă, rezistente la lumină și rezistente la murdărie. Hârtia fotografică DuraBrite Ink Glossy Photo va fi disponibilă în două dimensiuni populare - pachete de 50 de coli și dimensiune litere (pachete de 20 de coli) - pentru 9.99 dolari și, respectiv, 12.99 dolari, și vor fi disponibile la sfârșitul lunii septembrie. Acest nou echipament all-in-one suportă de asemenea o varietate de alte suporturi de specialitate Epson, inclusiv hârtie albă strălucitoare Epson, hârtie foto lucioasă, hârtie mată și suporturi transparente pentru jet de cerneală.

Cartușe individuale de cerneală

Dispozitivul EPSON Stylus CX5400 include patru cartușe de cerneală separate pentru a maximiza randamentul de cerneală - un cartuș de cerneală neagră și cartușe de cerneală cu trei culori (cyan, galben și magenta). Deoarece aceste cerneluri de culori individuale pot fi înlocuite în orice moment, eficiența este maximizată, reducând costul total al proprietății. Fiecare cartuș conține, de asemenea, un cip care reda informații despre nivelul de cerneală pe ecran către utilizator prin intermediul driverului de imprimantă, în timp ce supapele cu auto-etanșare păstrează cernelurile de până la șase luni o dată scoase din imprimantă. Prin urmare, cartușele reintroduse care nu au fost complet epuizate pot fi reintroduse pentru utilizare ulterioară.

EPSON Stylus CX5400 funcționează atât cu platforme Windows cât și pentru Macintosh și este capabil de imprimare în cantități mari atunci când este necesar. Tava de alimentare cu hârtie a imprimantei conține până la 150 de coli de hârtie simplă. Acesta utilizează conectivitate USB și include un cablu USB în cutie.

Garanție și asistență

Stylus CX5400 se livrează în prezent la supermarketuri de calculatoare și magazine de specialitate la nivel național și poate fi achiziționat și prin comandă prin poștă, producători de PC-uri, Internet și site-ul Epson la www.epsonstore.com. Acest produs poartă, de asemenea, o garanție limitată Epson Exchange de un an, permițând clienților să primească o imprimantă de înlocuire în cazul în care o problemă nu poate fi corectată prin suport tehnic telefonic. Este, de asemenea, susținută de conexiunea EPSON (SM), linie de asistență tehnică și asistență tehnică. Pentru mai multe informații despre Epson și produsele sale, sunați la 1-800-GO-EPSON (1-800-463-7766) sau vizitați site-ul Web la adresa www.epson.com.