Noul Epson Stylus CX6400 - Fotografie - 2019

EPSON EH LS 100 white Wall (Iulie 2019).

Anonim

Epson lansează un nou dispozitiv de scanare-imprimare care este optimizat pentru încărcăturile de birou și gospodăriile ocupate cu EPSON Stylus CX6400. Acest dispozitiv de dimensiuni reduse, cu economie de spațiu, se înmulțește ca scaner, imprimantă fără PC și copiator color color, oferind o combinație de caracteristici și performanță de ultimă generație. Unele dintre acestea includ o caracteristică de blocare digitală, noua tehnologie de restaurare a fotografiilor de la Epson și un panou LCD ușor de navigat cu lămpi care ajută utilizatorii să aleagă opțiunile meniului. De asemenea, încorporează cele mai cunoscute cerneluri DURABrite ale Epson și câteva instrumente avansate de imagine pentru nevoile de text și imagini de zi cu zi, în plus față de o varietate de sloturi de intrare pentru cele mai populare carduri de memorie de astăzi.

"Acest produs este într-adevăr un workhorse digital de înaltă performanță pentru birou sau chiar o locuință ocupată cu o gamă imensă de nevoi de imprimare, scanare și copiere", a declarat Andreas Goehring, senior manager de produs, Epson. "Combinația productivității lui Stylus CX6400, ușurința în utilizare și noile caracteristici inovatoare fac din acesta unul dintre cele mai versatile produse de pe piață și o investiție remarcabilă".

Prețat pentru numai 199 RON (preț recomandat), EPSON Stylus CX6400 imprimă rapid documente, până la 22 de pagini pe minut (ppm) în negru și până la 11 ppm color. (A) Imprimanta este, de asemenea, extrem de liniștită datorită unui nou motor și mecanism proiectat. În plus, o nouă caracteristică de blocare a securității permite utilizatorilor să introducă un număr de identificare personalizat pentru a bloca panoul de control al dispozitivului și pentru a preveni utilizarea neautorizată - și o caracteristică ideală și un potențial economizor de costuri pentru medii de trafic de mare intensitate, cum ar fi birourile ocupate și căminele colegiale.

Cerneluri DURABrite - Rezistență la apă, murdărie și lumină

EPSON Stylus CX6400 folosește cerneluri DURABrite pentru culori naturale și vibrante și este proiectat să producă o imprimare impresionantă, durabilă, rezistentă la apă, rezistentă la lumină și rezistentă la murdărie. Deoarece cernelurile DURABrite sunt pe bază de pigmenți, ieșirea poate fi scufundată în apă fără ca cerneala să iasă din pagină, spre deosebire de cernelurile pe bază de coloranți, care de obicei rulează și împroșcă. Această caracteristică este concepută pentru a oferi creatorilor de fotografii, pliante, meniuri, semne, cărți poștale și orice altă imprimare imprimată capacitatea de a produce documente și imagini care să reziste la pagubele cauzate de amenințările la umiditate, cum ar fi ploaia, scurgerile, umiditatea sau persoanele ude mâini. Bleed-through este de asemenea redusă, deoarece cernelurile DURABrite se sprijină pe suprafața hârtiei, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită imprimare față-verso.

Stylus CX6400 oferă, de asemenea, fotografii cu rame fără margini în mai multe dimensiuni populare și până la 5, 760 x 1, 440 pixeli optimizați și picături ultraprine de trei picolite de cerneală pentru imagini clare și vii. De asemenea, acesta beneficiază de un sistem convenabil și rentabil pentru fiecare cartuș de cerneală.

Sloturi pentru carduri de memorie

În plus față de imprimarea color de mare viteză, Stylus CX6400 oferă o gamă largă de sloturi de intrare concepute pentru a funcționa cu cele mai populare carduri de memorie de astăzi pentru a permite imprimarea și copierea fără PC. Funcțiile fără PC includ imprimarea unei foi de index sau fotografie (sau chiar a unei serii de fotografii) direct de pe cardul media, iar cu tastatura de 10 cifre, utilizatorii pot selecta cu ușurință numărul dorit de tipăriri. Cardurile de memorie compatibile includ CompactFlash ™ I și II, Memory Stick ™ Sony, Memory Stick Pro, Sony MagicGate SD, Smart Media ™, Secure Digital, MultiMediaCard, IBM Microdrive ™, Card xD-Picture Card și Mini Secure Digital (utilizând un adaptor opțional). Stylus CX6400 este, de asemenea, primul Epson all-in-one care poate scana o imagine și poate salva direct pe o cartelă de memorie.

Scanare, restaurare foto și copiere color fără PC

Stylus CX6400 dispune de un scaner de înaltă performanță, cu funcții complete. Acest scaner color integrat 1, 200 x 2, 400, 48 de biți include software-ul exclusiv EPSON Easy Photo Fix (TM), care oferă utilizatorilor o soluție ușoară pentru restaurarea culorilor fotografiilor vechi cu o singură apăsare de buton. Stylus CX6400 oferă, de asemenea, scanare complet automatizată plus două moduri avansate de scanare pentru control personalizat avansat. Noul software EPSON Smart Panel (TM) permite utilizatorilor să scaneze rapid fotografii, texte sau grafice cu detalii extreme la Internet, un program software de poștă electronică sau un program software de fax.

Acest echipament all-in-one are de asemenea un copiator color independent. Utilizatorii pot realiza copii de culori de lungă durată, de înaltă rezoluție, fără margini, fără a-și activa chiar calculatorul personal. În plus, pot crea copii de 2 și 4 exemplare pentru a conserva hârtia și pentru a utiliza un mod de "copiere repetată" pentru mai multe copii pe aceeași pagină, cum ar fi cărțile de vizită.

Flexibilitatea media și noua hârtie fotografică lucioasă DURABrite cu cerneală

EPSON Stylus CX6400 oferă rezultate excelente pe diferite tipuri de suporturi, de la hârtie simplă obișnuită la Hârtie foto lucioasă DURABrite cu cerneală, cea mai nouă hârtie care se alătură sortimentului larg de suporturi Epson. Această lucrare nouă a fost concepută special pentru utilizarea cu cerneală DURABrite pentru a crea imagini lucioase strălucitoare, frumoase, fără margini, rezistente la apă, rezistente la lumină și rezistente la murdărie. Hârtia fotografică DURABrite Ink Glossy Photo va fi disponibilă în două dimensiuni populare - 4 "x 6" (pachete de 50 de coli) și dimensiunea literelor (pachete de 20 de coli) - pentru 9.99 și respectiv 12.99 dolari, și vor fi disponibile la sfârșitul lunii septembrie . Acest nou echipament all-in-one suportă, de asemenea, o varietate de alte suporturi de specialitate Epson, inclusiv hârtie albă strălucitoare Epson, hârtie foto lucioasă, hârtie mată și suporturi transparente pentru jet de cerneală.

Cartușe individuale de cerneală

Dispozitivul EPSON Stylus CX6400 include patru cartușe de cerneală separate pentru a maximiza randamentul cernelii - un cartuș de cerneală negru și cartușe de cerneală cu trei culori (cyan, galben și purpuriu). Deoarece aceste cerneluri de culori individuale pot fi înlocuite în orice moment, eficiența este maximizată, reducând costul total al proprietății. Fiecare cartuș conține, de asemenea, un cip care reda informații despre nivelul de cerneală pe ecran către utilizator prin intermediul driverului de imprimantă, în timp ce supapele cu auto-etanșare păstrează cernelurile de până la șase luni o dată scoase din imprimantă. Prin urmare, cartușele parțial epuizate pot fi reintroduse pentru utilizare ulterioară.

EPSON Stylus CX6400 funcționează atât cu platforme Windows cât și cu platforme Macintosh și este capabil să imprime cantități mari atunci când este necesar. Tava de alimentare cu hârtie a imprimantei conține până la 150 de coli de hârtie simplă. Acesta utilizează conectivitatea USB 2.0 de mare viteză și include un cablu USB în cutie.

Garanție și asistență

Stylus CX6400 se livrează în prezent la supermarketuri de calculatoare și magazine de specialitate la nivel național și poate fi cumpărat și prin comandă prin poștă, producători de PC-uri, Internet și site-ul Epson la www.epsonstore.com. Acest produs poartă, de asemenea, o garanție limitată Epson Exchange de un an, permițând clienților să primească o imprimantă de înlocuire în cazul în care o problemă nu poate fi corectată prin suport tehnic telefonic. Este, de asemenea, susținută de conexiunea EPSON (SM), linie de asistență tehnică și asistență tehnică. Pentru mai multe informații despre Epson și produsele sale, sunați la 1-800-GO-EPSON (1-800-463-7766) sau vizitați site-ul Web la adresa www.epson.com.