Camere digitale DC-M42 și DC-T23 de la New Gateway - Fotografie - 2019

Bob Marley,Lauren Hill (Iulie 2019).

Anonim

Camerele cu două și patru megapixeli au fost dezvăluite astăzi la magazinul Gateway din New York, unde președintele și CEO-ul Ted Waitt au dezvăluit transformarea dramatică a comerțului cu amănuntul și au prezentat 14 produse noi pentru companii și consumatori.

Gateway a intrat pe piața camerelor digitale la sfârșitul lunii august, cu aceleași prețuri care au făcut ca televizorul său cu plasmă de 42 inch să fie cel mai bun vânzător din categoria sa. Linia camerei digitale a companiei sa întâlnit cu recenzii rave și a depășit cu mult așteptările companiei de vânzări.

Gateway-ul de patru megapixeli DC-M42 oferă o calitate excepțională a imaginii la doar 249, 99 USD. Camera de înaltă performanță produce imprimări uimitoare ale filmelor și imagini de dimensiuni mari de până la 11 x 14 inchi. Robustă și bogată în caracteristici, este perfectă pentru fotografi care doresc o tehnologie avansată combinată cu o valoare remarcabilă.

Noul model cu două megapixeli, Gateway DC-T23 are un design ultra-compact, care este ușor mai mare decât un pachet de gume. Gateway-ul DC-T23 are un pret de doar 129, 99 USD.

"Aceste noi oferte reprezintă o mărturie a avantajelor modelului de afaceri direct al Gateway, care ne-a permis lansarea de noi produse fierbinți la timp pentru sărbătorile", a declarat Matt Milne, vicepreședinte senior al Gateway și director general al soluțiilor pentru consumatori. "Camerele noastre de ultimă generație continuă să împingă plicul în performanță și caracteristici, atrăgând o audiență mai largă de utilizatori pentru a face upgrade de la vechile camere de film la confortul și flexibilitatea fotografiei digitale".

În plus față de fotografia de familie și de evenimente, camerele digitale Gateway sunt un instrument excelent pentru companii. De exemplu, ele sunt ideale pentru managerii de resurse umane care produc buletine de știri corporative și profesioniști în domeniul imobiliar care necesită fotografii pentru prezentarea proprietăților rezidențiale și comerciale.

Cele două noi modele sunt ușor de utilizat și se conectează la un PC pentru imprimare, partajare prin Internet și stocare. Conexiunile USB ale camerelor ușurează descărcarea imaginilor. Și, spre deosebire de majoritatea mărcilor concurente, Gateway oferă protecția accidentală împotriva daunelor, care protejează consumatorii de pierderea camerei datorită picăturilor și scurgerilor neintenționate.

Gateway DC-M42

În plus față de camera compactă, Gateway oferă un nou model de dimensiuni standard cu o rezoluție ridicată a imaginii, zoom optic 3x și viteze de declanșare rapide. Această cameră este ideală pentru familii și profesioniști care doresc o cameră accesibilă cu o caracteristică bogată, care să-și valorifice cât mai mult posibilitățile de fotografie.

Prețat la numai 249, 99 USD, Gateway DC-M42 oferă o calitate a fotografiilor de 4, 1 MP pentru fotografii clare și vii. Cu o zoom de 12X (3X optic / 4X digital), această cameră de înaltă calitate poate obține fotografii incredibil de clare de 11 x 14 inchi într-o varietate de condiții. Tasta TFT de 1, 6 inch TFT de 1, 6 inchi și controalele rapide de o singură atingere de la Gateway oferă utilizatorilor posibilitatea de a previzualiza fotografiile și clipurile video, astfel încât acestea să poată fi reluate dacă este necesar. Cu capacitatea de a imprima imagini de până la 2304 x 1728 pixeli, Gateway DC-M42 este ideal pentru imprimări mari și de înaltă calitate.

Gateway DC-M42 oferă mai multe moduri selectabile; auto, umplere, oprire, reducerea efectului de ochi roșii și modurile de bliț cu sincronizare lentă pentru a oferi opțiuni suplimentare atunci când fotografiați persoane, arhitectură sau locuri scenice. Această cameră are, de asemenea, moduri suplimentare de fotografiere avansate pentru portret, peisaj, noapte, sport și un autodeclanșator cu moduri de echilibrare a albului de zi, noros, apus de soare, tungsten și fluorescent. Dispune de memorie internă de 11MB, un slot de extensie SD / MMC, două baterii alcaline AA, software de editare foto, cabluri USB și A / V și o curea de mână.

Gateway DC-T23

Camera digitală de buzunar DC-T23 Gateway aduce mai multe caracteristici modelului entry-level al companiei. Această cameră digitală digitală, mini-film și webcam vine cu memorie internă de 16 MB și este atât de ușor de utilizat, se aprinde și se oprește doar cu un diapozitiv al capacului obiectivului. Dimensiunile sale extrem de compacte permit fotografierii cu o singură mână.

La doar 129, 99 dolari, prețul camerei este la fel de mic ca dimensiunea sa, dar caracteristicile sale sunt uriașe. Camera 2MP oferă fotografii frumoase de 4 x 6 inchi, cu o rezoluție standard de 1600 x 1200 pixeli. Oferă zoom digital 4X, mai multe moduri de bliț și un ecran TFT de 1, 5 inch pentru previzualizarea fotografiilor. Camera măsoară numai 3, 4 (W) x 1, 6 (H) x 1, 2 (T) inch.

Camera Gateway DC-T23 vine de asemenea cu un slot de extensie SD / MMC, două baterii alcaline AAA, o curea de mână și un software pentru editare, trunchiere, mărire și adăugare de efecte la fotografii.

Gateway Digital Photo Creator

Gateway Digital Photo Creator, un kit de soluție cuprinzător, ușor de utilizat, are tot ceea ce este necesar pentru a edita, a îmbunătăți și a partaja fotografii digitale. Cu Gateway Digital Photo Creator, utilizatorii pot adăuga muzică, titluri și tranziții la prezentări de diapozitive și le pot înregistra pe un CD sau DVD pentru vizionarea pe un DVD player de acasă. Această soluție vine cu produsele digitale de învățare digitale Survive & Thrive de la Gateway și include un cititor media TV / PC 6-în-1, cu o telecomandă pentru a viziona instantaneu o expunere de diapozitive pe un televizor sau pentru a transfera imaginile pe un PC. Această valoare de 200 $ este disponibilă acum pentru 99, 99 $.

Alte opțiuni disponibile pentru camerele digitale Gateway includ un kit de accesorii care include baterii reîncărcabile, un încărcător, un sac de transport, un trepied de tabel începând cu 29, 99 dolari, precum și carduri SD de 128 MB sau 256 MB.

Noile titluri Survive & Thrive Learning

Gateway oferă o serie de soluții unice Survive & Thrive pentru a educa clienții despre cum să obțineți mai mult din tehnologia digitală. Aceste soluții din patru părți oferă educație printr-o combinație de instruire condusă de instructor în magazinele Gateway, CD-ROM interactiv, învățare online și un ghid de referință la îndemână.

Gateway adaugă trei titluri noi în seria de învățare Survive & Thrive, incluzând Ghidul senior pentru bazele de date PC, Ghidul stilului dvs. de viață pentru fotografie digitală și Ghidul senior pentru fotografii digitale, muzică, filme și multe altele. Primul titlu, The Senior's Guide to PC Basics, face să începeți pe un PC simplu și fără stres. Este disponibil pentru 99, 99 $.

Ca o ofertă specială de vacanță, Gateway vă oferă Ghidul stilului dvs. de viață pentru fotografie digitală pentru doar 49, 99 USD. Acest titlu educă consumatorii despre cum să înțeleagă elementele de bază ale camerelor digitale, să dezvolte abilități de editare a fotografiilor și cum să proiecteze și să tipărească imagini de înaltă calitate la domiciliu.

Ghidul senior pentru fotografii digitale, muzică, filme și altele, la prețul de 99, 99 USD (2), îi învață pe seniori cum să-și transforme calculatoarele într-un studio digital, cum să utilizeze camera digitală pentru a face fotografii extraordinare și cum să le îmbunătățească imaginea software de editare. În plus, cartea oferă instrucțiuni simple despre cum să creați filme pentru a le împărtăși cu familia și prietenii.

Disponibilitate și garanție

Noile camere digitale Gateway sunt disponibile acum prin telefon, la gateway.com și la magazinele Gateway. Toate camerele vin cu o garanție standard de un an, cu upgrade-uri opționale la garanții limitate de trei ani, Protecție accidentală împotriva daunelor și alte servicii.

Imagini ale modelului DC-M42 pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&threadid=3321

Imagini ale DC-T23 pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&threadid=3322