Noua cameră alb-negru Kodak pentru utilizare unică - Fotografie - 2019

Words at War: Mother America / Log Book / The Ninth Commandment (Iunie 2019).

Anonim

Începând cu anul 1997, utilizarea filmului de amatori alb-negru al Kodak a crescut dramatic, cu o rată anuală de creștere de 37% în ultimii trei ani. Această creștere se datorează, în mare măsură, capacității fotografiei alb-negru de a accentua ceea ce este important în profunzimea și emoția imaginii. Reprezentarea bogată a detaliilor emoționale prin contrastele stricte ale fotografiei alb-negru creează o imagine clasică.

Potrivit cercetării Kodak, două treimi dintre consumatorii chestionați au indicat că utilizarea filmului alb-negru i-ar încuraja să facă fotografii pe care altfel nu le-ar fi luat. Acum, consumatorii pot profita de aceste oportunități neexploatate, în timp ce totuși se bucură de ușurința și confortul camerei vreodată populară de o singură dată. Asociația Photo Marketing Association raportează că aparatele de fotografiat de o singură dată au fost cea mai rapidă categorie de camere de film în 2002.

"Indiferent dacă capturați o mireasă și mirele în ziua nunții de vară sau fotografiați în timpul vacanței de familie, imaginile alb-negru permit consumatorilor să se bucure de fotografie într-un mod foarte unic", a declarat Glenn Patcha, vicepreședinte de marketing, Consumer Imaging, Kodak. "Cu această inovație, Kodak extinde beneficiile filmului pentru a ușura consumatorii să experimenteze puterea fotografiei alb-negru, care tinde să ilustreze emoția mai intens decât fotografia color".

Camera Kodak Black & White pentru utilizare unică folosită are o peliculă de 400 de trepte și un obiectiv Ektanar pentru imagini clare și bine focalizate. Camera este disponibilă la comercianții cu amănuntul la nivel național pentru 7, 99 - 9, 99 USD.

Suportul promoțional pentru camerele Kodak Black & White

Kodak sprijină lansarea noilor camere alb-negru, cu publicitate și promoții legate de filmul de vară "Seabiscuit", care a fost deschis pe 25 iulie. În iulie, Kodak a lansat un spot de televiziune promoțional de 30 de secunde pentru a sponsoriza lansarea filmului. În cinematografele Regal în această lună, fanii vor primi cupoane de cameră Kodak Black & White și vor vedea o vinetă de 3-teatru pentru a transmite beneficiile și caracteristicile fotografiei alb-negru.

"Filmul" Seabiscuit "este o forță emoțională, este un mare exemplu cinematografic al unui adevărat clasic alb-negru. De fapt, cea mai mare parte a imaginilor originale din anii 1930 și fotografii pentru "Seabiscuit" a fost împușcată pe film alb-negru de la Kodak, iar filmul modern a fost împușcat cu filmul de film Kodak ", a spus Patcha. "Suntem încântați de acest parteneriat și așteptăm cu nerăbdare să folosim puterea" Seabiscuit "pentru a permite consumatorilor să știe că orice imagine poate fi un clasic cu fotografie alb-negru".