Proiector portabil nou de la Epson - Fotografie - 2019

REVIEW Epson EH-LS100 - Așa să te tot uiți la filme (Iulie 2019).

Anonim

Proiectorul Epson cel mai nou este portabil, nu necesită cabluri video, nicio conexiune video cu cablu hard sau chiar un PC pentru a oferi prezentări de prezentare PowerPoint și multimedia. Cu facilități de acest gen, luminoase de 3, 500 ANSI de luminozitate și funcții de rețea extra-box, noul proiector EPSON PowerLite® 7850p oferă prezentatorilor o combinație de versatilitate și calitate a imaginii, care va îmbunătăți experiențele de prezentare pentru ele și pentru spectatori deopotrivă.

EPSON PowerLite 7850p este un proiector XGA-nativ (1, 024 x 768) care încorporează cele mai recente LCD-uri de înaltă deschidere, de 1 inci, pentru o saturație maximă a culorilor și precizie. Dispune de un raport de contrast de 700: 1 și cântărește numai 12, 8 lire sterline, ceea ce îl transformă într-o soluție portabilă ideală pentru prezentarea într-o varietate de săli de conferințe medii și mari. În timp ce performanța sa video este optimizată pentru a satisface cele mai exigente aplicații de afaceri de astăzi, este vorba de o serie de caracteristici de rețea și de alte tehnologii de îmbunătățire a imaginii, care o separă de concurenții săi.

Prezentatorii care utilizează EPSON PowerLite 7850p au capacitatea de a conecta PC-ul la acest proiector printr-o gamă largă de porturi video și un slot PCMCIA pentru a se adapta fie la tehnologia wireless 802.11b (WiFi), fie la o placă LAN cu cablu dur. Există două moduri fără fir pentru utilizatorii individuali sau LAN care permit ca PC-ul și proiectorul să fie poziționate independent pentru vizualizare și control optim. Acest lucru este benefic în mod special pentru situațiile cu mai mulți prezentatori, deoarece fiecare participant poate conecta fără probleme PC-ul la proiector fără a fi nevoie să se ocupe de cablurile video.

O altă metodă convenabilă pentru difuzarea prezentărilor este aceea care nu necesită deloc un PC. PowerLite 7850p beneficiază de o nouă versiune a Epson EasyMP, o funcție încorporată care include un slot PCMCIA care permite nu doar utilizatorilor să ruleze prezentări de la proiector folosind o cartelă de memorie, ci și să le salveze pe dispozitivul de stocare respectiv. Această versiune îmbunătățită a programului EasyMP permite, de asemenea, transferuri de imagine de mare viteză și mai multă animație și funcționalitate PowerPoint (R) decât înainte.

Capacitățile de rețea ale EPSON PowerLite 7850p sunt proiectate pentru a face viața mai ușoară nu numai pentru prezentator, ci și pentru personalul IS. O caracteristică numită EasyManagement le permite să monitorizeze, să mențină și să controleze proiectorul dintr-o locație la distanță utilizând programele utilitare Epson sau browserul Web.

"Epson PowerLite 7850p este soluția ideală pentru clădirile de birouri și departamentele IS de când este echipată pentru a face față oricăror cerințe de prezentare și poate fi monitorizată și controlată dintr-o varietate de locații", a declarat Aaron Marinari, manager de produs, Epson. "Credem că combinarea acestor caracteristici, împreună cu o calitate excepțională a imaginii, fac acest produs o investiție foarte inteligentă pentru orice organizație".

O caracteristică protejată prin parolă care dezactivează proiectorul, reduce probabilitatea de furt și utilizare neautorizată. Mai mult, un sistem de notificare prin e-mail este conceput pentru a alerta utilizatorii rețelei cu privire la aspectele esențiale legate de temperatura curentă a proiectorului, funcționarea ventilatorului și când este timpul să înlocuiți o lampă.

Setarea PowerLite 7850p este simplificată cu funcții inovatoare, cum ar fi Quick Corner (TM) - o nouă interfață onscreen care permite utilizatorilor să facă corecții (+/- 40 grade verticale, +/- 20 de grade orizontală) pentru a compensa mici sau ciudate în formă de camere.

O caracteristică numită Wall Shot (TM) face mai ușor ca oricând să proiecteze prezentări în încăperi în care nu este disponibil un ecran sau o suprafață albă mare. Wall Shot analizează culoarea suprafeței de proiecție precum și iluminarea camerei și apoi compensează automat ieșirea pentru a crea imagini care apar mai natural pe acea suprafață colorată.

În plus, sunt disponibile opțiuni multiple de lentile pentru o flexibilitate suplimentară a instalării și, în funcție de mediu, utilizatorii pot alege între două niveluri de luminozitate pe acest proiector, fie 3, 500 sau 2, 500 lumeni ANSI. Această caracteristică nu numai că permite un control vizual mai mult, dar, de asemenea, reduce zgomotul ventilatorului și poate prelungi durata de viață a lămpii.

PowerLite 7850p este disponibil în prezent pentru $ 5, 399 (pret estimat pe stradă) prin intermediul dealerilor autorizați pro audio / video, distribuitorilor naționali, distribuitorilor de calculatoare și distribuitorilor de PC-uri și selectând comercianții cu amănuntul în întreaga țară.

Proiectoarele PowerLite de la Epson au o garanție limitată de doi ani, care include trei servicii tehnice de asistență tehnică - două ani, Epson Private Line (SM), un program de rutiere de doi ani și o garanție internațională de doi ani. Prin intermediul serviciului Private Line, proprietarii de proiectori pot accesa direct o linie telefonică de asistență rapidă exclusivă (de obicei, în aproximativ un minut) utilizând un card cu un cod PIN care este inclus împreună cu produsul. În cazul în care un proiector ar trebui să fie reparat, programul Epson Road Service poate înlocui produsul în mod obișnuit în 24 de ore în Statele Unite și Canada. Garanția internațională face disponibil serviciul de reparații în 45 de țări din întreaga lume. Aceste servicii sunt disponibile pentru durata de doi ani a garanției.