Nikon 3,2 megapixeli Nikon Coolpix 3700 - Fotografie - 2019

Nikon Coolpix S3700 Unboxing and Review (Iulie 2019).

Anonim

Nikon Coolpix 3700, cu obiectivul său optic 3x optic-zoom Nikkor și rezoluția de 3, 2 megapixeli, oferă imagini clare (2 048 x 1, 536 pixeli) și va atrage fotografi digitali care prețuiesc portabilitatea, calitatea imaginii și stilul.

"Nikon Coolpix 3700 este proiectat să tragă în stil", a declarat Jerry Grossman, vicepreședinte, marketing, produse digitale pentru consumatori și camere compacte pentru Nikon Inc. "Designerii noștri au combinat caracteristicile ușoare de utilizare Coolpix și calitatea tradițională Nikon cu o nouă sofisticare și un sentiment de înaltă calitate care vorbește excepțional de bine fotografilor digitali care caută o experiență unică cu camera lor. "

Noile caracteristici îmbunătățite pentru stilul de viață digital

Nikon Coolpix 3700 încorporează o serie de funcții Coolpix noi și interesante concepute pentru a face rapid și simplu fotografierea. Nikon Coolpix 3700 este prima cameră Coolpix care utilizează memoria SD, mediul digital cel mai rapid și mai cuprinzător, disponibil astăzi. Memoria SD permite proiectarea și integrarea mai mici între alte dispozitive digitale în întreaga casă.

Aparatul foto vine echipat cu 15 moduri de scenă, inclusiv portret, petrecere / interior, apus de soare, muzeu, spectacol de focuri de artificii și include acum modul Panorama Assist (anterior în Coolpix 4500), care automatizează automat procesul de captare și combinare imagini panoramice. Modurile de scenă sunt accesibile din meniu și fac o expunere excelentă a acelui moment perfect la fel de ușor ca "punct și trage".

Nikon Coolpix 3700 se mândrește și cu modul Macro incredibil de Macro pentru imagini clare și o focalizare rapidă și precisă la distanțe de aproape 1, 6 inchi. Funcțiile suplimentare includ opt moduri de filmare și Coolpix
3700 este prima cameră digitală Coolpix care permite filme de rezoluție TV (640 x 480 pixeli) la 30 de cadre pe secundă (fps), cu sunet.

Cu Coolpix 3700, Nikon a introdus o baterie reîncărcabilă, litiu-ion, EN-EL5 și încărcător, MH-61, pentru a da până la 200 de fotografii între încărcături. În plus, Nikon conduce industria în sprijinul noii baterii Duracell CP-1, care va permite până la 250 de fotografii înainte de eliminare. Împreună, cele două opțiuni, plus un nou adaptor A / C, oferă Coolpix 3700 toată puterea de care are nevoie. Camera va fi livrată cu acumulatorul EN-EL5 și încărcătorul MH-61.

5 ore de înregistrare vocală plus memorii vocale

Pe lângă captarea imaginilor uluitoare, sistemul Coolpix 3700 poate înregistra și până la 5 ore de voce sau 20 de secunde de etichete audio pentru fiecare imagine. Aceste două caracteristici extraordinare permit camerei să acționeze ca dispozitiv de dictare sau să noteze ora și locația unei fotografii speciale.

Tehnologie superioară Nikon

În interior, carcasă din aluminiu (fără baterie și cartelă de memorie), Nikon Coolpix 3700 utilizează propriul algoritm de procesare a imaginilor de la Nikon pentru a asigura o reproducere exactă a culorilor, un contrast clar și o calitate consistentă a imaginii prin aproape toate condițiile de fotografiere. Camera utilizează, de asemenea, măsurători de expunere Matrix cu 256 de segmente de înaltă precizie și Balans de alb automat (AWB) cu control TTL.

Din cutie și pregătit să tragă

Nikon Coolpix 3700 incorporează software-ul de gestionare a fotografiilor NikonView 6 pentru a transfera, răsfoi, edita, salva și imprima fotografii cu ușurință. NikonView 6 oferă software-ul NikonView One Touch cu funcția de eliminare a efectului de ochi roșii, funcții extinse de trimitere prin e-mail, funcționalitate nouă de gestionare a culorilor și o opțiune de a crea șabloane foto online folosind HTML (Hyper Text Mark-up Language). Camera încorporează sistemul simplu de încărcare One-Touch (TM) al Nikon, care permite mutarea rapidă și ușoară a fotografiilor pe desktop sau pe un album online de pe NikonNet (//www.nikonnet.com).

Utilizatorii pot vizita //www.coolpix101.com pentru lecții și sfaturi despre cum să profiți la maximum de camera digitală Nikon Coolpix.

Ca un bonus suplimentar, toate camerele Nikon Coolpix includ o serie de programe interesante de la ArcSoft (R), inclusiv PhotoImpression (TM), un pachet de manipulare distractivă, care permite utilizatorilor să editeze, să retușeze sau să aplice efecte speciale fotografiilor lor; VideoImpression (TM) pentru a edita și a partaja filmele QuickTime (TM) realizate cu camera foto și Panorama Maker (TM), care le permite utilizatorilor să coasă cu ușurință un număr de imagini pentru a crea fotografii panoramice frumoase. Aparatul foto vine de asemenea cu PhotoBase (TM), care permite de fapt ca fotografiile și slide show-urile să fie afișate pe ecranul unui PDA.

Nikon Coolpix 3700 va fi disponibil la comercianții cu amănuntul selectați la toamna anului 2003 la un preț minim de 399, 95 USD. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vă logați la //www.nikoncoolpix.com.