Nikon anunță camera digitală D2H SLR - Fotografie - 2019

Prezentare Nikon D5200 (Iulie 2019).

Anonim

Dispunând de cea mai rapidă performanță completă a sistemului într-o cameră digitală SLR, D2H stabilește un nou standard în viteză și precizie, obținând în același timp o calitate excepțională a imaginii. Practic fiecare aspect al performanței camerei a fost proiectat de la bază pentru a facilita fotografia de mare viteză în condiții dificile. D2H este capabil să fotografieze continuu 8 cadre pe secundă și să tamponeze până la o imagine de 40 JPEG uimitoare. Acesta încorporează un nou sistem de focalizare automată cu 11 senzori, cu 9 senzori încrucișați și performanță versatilă, un senzor de imagine JFET de 4 megapixeli JFET, numit "LBCAST", proiectat de Nikon și Wi-Fi pentru transmisia fără fir a imaginilor fără fir 802.11b.

D2H se mândrește cu un set extins de caracteristici noi, proiectat pentru performanțe extreme la fiecare nivel. Camera foto este centrală pentru un nou sistem complet de imagini pentru fotojurnalism și fotografie sportivă / de acțiune care include noul software Nikon Capture (TM) 4.0, noul software NikonView (TM) 6.1, noua tehnologie i-TTL (TM), noua tehnologie WT-1 Wi-Fi accesoriu pentru transmițători și trei obiective noi incitante, inclusiv primul obiectiv extrem de lat cu obiectiv AF DX Fisheye-Nikkor cu diagonala de 10, 5 mm f / 2, 8G ED și noul AF-S DX Zoom-Nikkor 17-55mm f / 2, 8G IF -L, ambele concepute exclusiv pentru aparatele foto digitale Nikon SLR și primul obiectiv de super-telefotografie AF-S VR 200-400mm f / 4G IF-ED cu tehnologia avansată de reducere a vibrațiilor de la Nikon, proiectată pentru modelele Nikon de 35mm și SLR digitale.

"Motivat de patrimoniul Nikon în domeniul fotografiei sportive / de acțiune și fotojurnalismului, modelul D2H este introdus pentru a stabili un nou standard pentru fotografia digitală de mare viteză. Fiecare funcție din cadrul sistemului D2H este optimizată pentru performanțe rapide, exacte și extreme cu Total Image Quality. Folosind un nou senzor original de imagine Nikon, D2H este capabil să producă fișiere bogate în date care sunt suficient de compacte pentru o transmisie imediată și un flux rapid de lucru, dar oferă o calitate a imaginii dramatic ridicată ", a declarat Richard LoPinto, vicepreședinte al sistemelor de camere SLR Nikon Inc. "În timp ce fotografii asociază în mod obișnuit calitatea imaginii și în special claritatea imaginii cu numărul de pixeli mega, inginerii înțeleg că există o multitudine de factori suplimentari care afectează claritatea și calitatea totală a imaginii. Senzorul de imagine D2H a fost dezvoltat împreună cu tehnologia de asistență asociată, pentru a depăși aproape fiecare aspect al degradării calității imaginii, inclusiv culori false, zgomot, "artifact" și "jaggies" pentru a numi câteva. Cu sistemul D2H, Nikon este liderul unei fotografii digitale orientate spre acțiune într-un nou domeniu în care Total Image Quality are prioritate față de orice specificație individuală a imaginii. Cu noul compatibil wireless compatibil, acest nou sistem SLR digital stabilește cu adevărat noi standarde pentru performanță și calitate ", a adăugat el.

În timp ce aparatul foto păstrează aspectul familiar al camerelor digitale SLR din seria D Nikon, acesta este complet reproiectat sub capotă și încorporează o serie de noi caracteristici și tehnologii care îi permit să furnizeze fotografii de acțiune sportive și de acțiune cu o calitate impecabilă a imaginii și detalii .