Nikon reduce tarifele camerelor Coolpix - Fotografie - 2019

Nikon Long Exposure Noise Reduction Explanation Tutorial How To | ISO 3200 (Iulie 2019).

Anonim

Nikon a anunțat noi prețuri mai mici pe cinci dintre cele mai populare camere digitale Coolpix (www.nikoncoolpix.com). Acestea includ modelele Nikon Coolpix 2100 și 3100, Coolpix 4300, Coolpix 5400 și Coolpix5700. În plus, Nikon a anunțat, de asemenea, reduceri de consum reduse pe cele trei scanere principale Coolscan pentru desktop - Super Coolscan 8000 ED, Super Coolscan 4000 ED și Coolscan IV ED. Cu prețuri noi, Nikon oferă acum o cameră digitală Coolpix pentru fotografi a tuturor nivelurilor de calificare și a nevoilor.

Nikon Coolpix 2100, acum 199 de dolari și 3100 de dolari, acum 299 dolari, se află pe primul loc în categoriile respective. Nikon Coolpix 2100 este o cameră digitală compactă de 2 megapixeli, concepută pentru fotograful novice și ideală pentru noii mame și familii. Camera premiată Nikon Coolpix 3100, o cameră digitală de 3 megapixeli, este un favorit constant printre recenzori și consumatori. Ambele camere au fost numite "editoriile lui Pick" de numeroase publicații de top pentru ușurința în utilizare și caracteristici, printre care se numără un obiectiv 3x optic Zoom-Nikkor și noua funcție inteligentă Scene Assist de la Nikon pentru a ajuta aproape oricine să devină un fotograf mai bun .

Nikon oferă, de asemenea, prețuri mai mici pentru clienții mai avansați care achiziționează Nikon Coolpix 5400 sau 5700. Camera digitală Nikon Coolpix 5400, acum la 699 dolari MSRP, are un obiectiv CCD de 5, 1 megapixeli, lentilă 4x optică Zoom-Nikkor și o serie de caracteristici Time-Lapse Mode și Nikon exclusive Auto Exposure Best Shot Selector (AEBSS). Aceasta este camera digitală a fotografului creativ sau artistic.

Modelul Nikon Coolpix 5700, acum la un model MSRP de 899 de dolari, este o cameră digitală de 5 megapixeli cu un obiectiv optic Zoom-Nikkor de 8x care a atras amatori, entuziaști digitali și fotografi semi-profesioniști cu un monitor LCD cu unghi variabil, 35 -280 mm (gamă echivalentă de 35 mm), gamă largă de opțiuni de fotografiere, lentile accesorii și accesorii de sistem.

De asemenea, Nikon a anunțat recent o nouă stabilire a prețurilor pentru aparatul foto Nikon Coolpixà "4300, premiat, care a adus MSRP la 399 de dolari. Camera digitală de 4 megapixeli, cu un obiectiv optic cu zoom optic de 3x, este ideală pentru familii și călători.

Camerele digitale nu sunt singurele produse care văd că prețul scade în această toamnă. Nikon va oferi, de asemenea, economii uriașe pe întreaga lor linie de scannere pentru film desktop de la Coolscan - 500 de reduceri de corespondență pentru coșul de cumpărături Super Coolscan 8000 ED și 200 de reduceri prin corespondență atât pe Super Coolscan 4000 ED, cât și pe Coolscan IV ED. Super Coolscan 8000 ED este un scaner format în mai multe pelicule, care oferă o gamă dinamică mare și rezoluție. Super Coolscan 4000 ED folosește cea mai avansată tehnologie hardware și software disponibilă pentru a produce scanări de volum mari cu o calitate a imaginii de neegalat. Coolscan IV ED este un scaner de film de birou de mare viteză, care oferă proprietarilor de camere foto SLR de 35 mm capacitatea de a scana, îmbunătăți, cataloga, conserva și restaura imagini din filme negative și pozitive.

Pentru a afla mai multe despre liniile complete de camere digitale Coolpix, vă rugăm să vizitați site-ul Coolpix la www.nikoncoolpix.com. Site-ul oferă descrieri interactive ale produselor, un instrument "Comparați camerele" și linkuri către alte programe și știri legate de Coolpix.