Nikon D40 deschide camerele DSLR - Fotografie - 2019

$150 Camera VS. $5,400 Camera (Iunie 2019).

Anonim

Camerele digitale cu reflexie digitală (DSLR) au decolat în 2006, oferind noi opțiuni fotografilor amatori, pro-sumeri, cu experiență și chiar profesioniști obosiți de lumea punctată și de foc. Acum, Nikon este pregătit să înceapă lupta în lumea DSLR, pe baza atât a caracteristicilor, cât și a prețului, anunțând noul său D40, care se va încadra în linia inferioară a liniei DSLR a companiei, oferind atât o rezoluție de 6, 1 megapixeli, cât și o rezoluție de 18 de -55mm obiectiv cu zoom Nikkor pentru doar $ 599.95.

"Camerele digitale SLR au dobândit un interes substanțial în rândul consumatorilor care doresc imagini de calitate superioară și răspunsuri mai rapide la manipulare", a declarat Edward Fasano, directorul general al companiei Nikon pentru comercializarea produselor SLR System Products, într-o declarație. "Dar percepția complexității și bulkinessul unor modele a descurajat unii clienți. Cu D40, Nikon abordează aceste provocări cu ușurință ușoară de utilizare, compactitate și o gamă remarcabilă de caracteristici și tehnologii. Consumatorii se pot bucura de satisfacția calității SLR digitale Nikon prin simpla apăsare a butonului declanșator și obținerea de imagini frumoase cu culori vibrante, claritate uimitoare și detalii deosebite. Cu D40, utilizatorii camerei digitale SLR pentru prima dată vor fi încântați de rezultatele lor. "

Modelul D40 preia slotul la intrarea în linia DSLR a companiei Nikon (deși D50 va rămâne disponibil); de asemenea, marchează o schimbare a pieței DSLR prin expedierea cu un obiectiv cu zoom - cele mai multe camere DSLR se vând "cu corpul" fără lentile (sau cu lentilă "kit"), presupunând că orice fotograf care a experimentat suficient un mecanism SLR o lentilă, filtre și accesorii care stochează o mică avere. Modelul D40 este poziționat pentru a fi o "primă" cameră DSLR pentru fotografi care se perfecționează de la ofertele de aparate foto digitale tip point-and-click și pro-sumer și este dotat cu o diapozitiv de 18-55 mm ƒ3.5-5.6 ED II AD-S DX Zoom- Obiectivul NIkkor care oferă zoom de 3 ori. Desigur, camera suportă și o serie de obiective existente, inclusiv obiectivele Nikon AF-S și AF-I Nikkor.

Alte caracteristici ale modelului D40 includ un vizor LCD de 2, 5 inci (care poate afișa și un afișaj grafic al detaliilor expunerii, astfel încât utilizatorii nu mai trebuie să se uite în partea superioară a camerei în timp ce își fac fotografia), o gamă ISO cuprinsă între 200 și 3, 200, viteze de declanșare cuprinse între 30 și 1/4, 0000 de secundă (și capacitatea de a fixa 2, 5 cadre pe secundă) și un bliț pop-up. D40 stochează imaginile pe carduri SD (cu suport SDHC) și oferă un număr de funcții de editare imagine, corectare a expunerii și funcții de îmbunătățire a imaginii, care pot atrage fotografi consumatori, inclusiv decuparea imaginilor, monocrom, corecția efectului de ochi roșii,, și instrumente pentru a găsi setări bune de expunere.

Deși alte oferte oferite de DLSR, de la 8 până la 11 megapixeli, modelul D40 de 6, 1 megapixeli ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru nevoile fotografilor de la consumatori și chiar să îndeplinească cerințele multor semiprofesioniști. Și este greu de argumentat cu prețul: 599, 95 dolari cu lentilele de zoom.

Modelul D40 va fi disponibil în luna decembrie.