Nikon D40X DSLR sare până la 10,2 megapixeli - Fotografie - 2019

Best Vlogging Camera — 5 Top Vlog Cameras (Iunie 2019).

Anonim

Începând cu luna noiembrie, Nikon a stabilit lumea camerelor digitale cu o singură lentilă reflexă (DSLR) înapoi pe călcâie, cu un D40, un shooter de 6, 1 megapixeli cu lentilă cu zoom Nikkor de 18 până la 55 mm, pentru doar 599 dolari. Acum, Nikon se întoarce cu noul D40x, care nu se schimbă prea mult cu privire la D40, cu excepția unui mic lucru: camera oferă acum o rezoluție de 10, 2 megapixeli.

"D40 a devenit un succes răsunător pentru Nikon, deoarece se adresează în mod eficient atât de multor interese împărtășite de cei care fac fotografii pentru a-și păstra amintirile familiale și pentru distracția", a declarat Edward Fasano, directorul general al companiei Nikon pentru SLR System Products Marketing. "Acum, cu D40x, oricine are posibilitatea de a alege o rezoluție mai mare, astfel încât să poată face și mai mult cu imaginile lor. Indiferent dacă oamenii doresc să realizeze imprimări de dimensiuni poster sau să realizeze extinderi speciale dintr-o zonă mai mică (decupată) a unei imagini, D40x poate produce imagini care au o claritate superbă, detalii deosebite și culori vibrante. Chiar și imprimantele obișnuite de 4 × 6 inchi și fotografiile reduse în format e-mail sunt vizibil mai bune atunci când sunt capturate cu o cameră mai capabilă ".

Modelul D40x oferă o pornire foarte rapidă (doar 0, 18 secunde) și poate fotografia trei fotografii pe secundă fără întrerupere pentru până la 100 de fotografii, ceea ce îl face ideal pentru capturarea momentelor de acțiune și spontane. Modelul D40x dispune de un ecran LCD de 2, 5 megapixeli pentru opțiuni de meniu, interfață și vizualizare a imaginilor (deși, spre deosebire de recentele oferte oferite de Olympus DSLR, acesta nu funcționează ca un vizor viu) și vine cu noul 3X 18-55mm ƒ3.5-5.6 ED II AF-S DX Zoom-Nikkor care este potrivit pentru orice, de la peisaje la portrete. Modelul D40x poate fi utilizat și cu obiective Nikon AF-S și AF-I Nikkor. Camera include, de asemenea, controlul blițului i-TTL al Nikkon pentru un echilibru mai bun al blițului, opt moduri de scenă încorporate, capabilități de editare a imaginilor în interiorul camerei, un autofocus rapid cu trei zone și capabilitatea de a fotografia până la 520 de imagini pe o singură încărcare a bateriei . Oh, și Nikon este, de asemenea, facturarea D40x ca cel mai mic DSLR "vreodată" - dacă nu este un punct de vânzare, nimic nu este, nu?

Modelul D40x va fi disponibil în SUA în aprilie, la un preț de numai 729, 95 $; dacă doriți obiectivul cu zoom 3X, camera vă va rula 799, 95 dolari.