Nikon lansează camera digitală D70 SLR - Fotografie - 2019

D3S Nikon Lasse Säger hej till D70 (Iunie 2019).

Anonim

Nikon a anunțat astăzi dezvoltarea modelului D70, o nouă cameră digitală SLR cu obiectiv interschimbabil, concepută pentru a oferi o calitate superbă a imaginii și o performanță deosebită a obiectivului Nikon SLR la un preț atractiv pe care o gamă largă de consumatori le vor găsi la îndemână. Un nou obiectiv DX Zoom-Nikkor este dezvoltat simultan pentru a se potrivi cu modelul D70, iar ambele produse sunt programate să intre în vânzare în primăvara anului 2004.

Proiectat pentru o gamă largă de clienți, de la începători la entuziaștii fotografi grave și experimentați, D70 va permite fotografilor să adopte cu ușurință tehnologia digitală în sistemul lor existent de camere. Noul model va oferi o selecție exclusivă de caracteristici noi și o tehnologie Nikon SLR captivantă care va depăși produsele pe piața evolutivă a SLR digitale și va oferi o valoare excepțională la un preț estimativ de $ .00 pentru corpul camerei.

"D70 reprezintă următorul pas al Nikon în extinderea pieței camerelor digitale SLR. Încă de la introducerea modelului revoluționar D1, Nikon a urmărit în mod constant cea mai înaltă calitate și performanță a imaginii în SLR-urile digitale.

Acest lucru a dus la introducerea modelelor D1X, D1H și, cel mai recent, D2H revoluționar. Modelul D100, introdus în iunie 2002, a marcat eforturile Nikon de a aduce tehnologia SLR digitală în mâinile unor fotografi entuziasti și de atunci a devenit o cameră de vârf pentru acest public ", a declarat Richard LoPinto, vicepreședinte pentru sistemele de camere SLR, Nikon Inc." Odata cu dezvoltarea modelului D70, Nikon raspunde unui interes crescand in randul unei game largi de pasionati de fotografie care cauta o camera digitala complet echipata care sa se incadreze in bugetele personale, precum si interesul sporit in randul amatoriilor care se bucura de imagini deosebite si doresc nivelul ridicat de performanță pe care îl poate oferi un SLR digital Nikon. "

Modelul D70 se alătură selecției actuale a modelelor digitale SLR ale Nikon și utilizează senzorul Nikon DX popular și montura obiectivului Nikon F. Acest design va permite fotografilor să utilizeze obiective de înaltă calitate DX Nikkor și, de asemenea, să păstreze compatibilitatea perfectă cu toate obiectivele AF Nikkor și D70. Proiectate exclusiv pentru aparatele foto digitale SLR Nikon, obiectivele DX Nikkor sunt optimizate pentru a obține o calitate excepțională a imaginii de la centru la colț, atunci când este utilizat cu oricare dintre camerele digitale SLR Nikon, inclusiv D1, D1X, D1H, D100, noul D2H de mare viteză și viitorul D70. Nikon are în prezent trei obiective Nikkor DX care oferă o acoperire excepțională cu unghi larg:

- obiectiv AF DX Fisheye-Nikkor 10, 5 mm f / 2, 8G ED: unghi de vedere de 180 de grade
- AF-S DX Zoom-Nikkor 12-24mm f / 4G IF-ED: 99 grade - 61 grade
unghiul de vizualizare
- AF-S DX Zoom-Nikkor 17-55mm f / 2.8G IF-ED: 79 de grade - 28 de grade 50 '
unghiul de vizualizare

Mai multe informații și specificații detaliate despre D70 vor deveni disponibile la o dată ulterioară. Vă rugăm să vă conectați la //www.nikonslr.com pentru mai multe informații despre fotografiile și produsele digitale SLR Nikon.