Nikon dezvoltă opt noi camere Coolpix - Fotografie - 2019

General Agreement on Tariffs and Trade (GATT) and North American Free Trade Agreement (NAFTA) (Iunie 2019).

Anonim

Nikon a anunțat în mod oficial opt camere digitale Coolpix, actualizând linia sa de fotografie digitală cu noi unități concepute pentru a atrage cumpărătorii de camere digitale pentru prima dată, fotografi cu experiență în căutarea unor noi caracteristici utile și chiar proaspeți care caută funcții avansate.

La nivel introductiv, noile camere Coolpix L-series sunt concepute pentru a fi accesibile în timp ce oferă un set solid de caracteristici. Coolpix L10 oferă o rezoluție de 5 megapixeli și un vizor LCD de 2 inch, în timp ce modelul L11 merge până la 6 megapixeli și un vizor LCD de 2, 4 inchi, iar L12 gestionează rezoluția de 7, 1 megapixeli și oferă un ecran LCD de 2, 5 inch. Toate cele trei camere seria L oferă 3 și timex; zoom optic, sport "impresionant" de viață a bateriei, și au sensibilitate sporită până la ISO 800 pentru fotografii la lumină scăzută. L12 oferă o stabilizare a imaginii VR optice; L11 și L10 vor trebui să treacă cu doar nervii tăi constanți. Camerele Coolpix din seria L ar trebui să ajungă la magazine în luna martie cu prețuri sugerate de 119, 95 USD pentru L10, 149, 95 USD pentru L11 și 199, 95 USD pentru L12.

Cele patru aparate foto digitale Nikon Coolpix se încadrează în două grupe: modele subțiri și elegante și "clasice" cu mai multe caracteristici. Modelele Coolpix S50 și S50c oferă un design de suprafață subțire, rezoluție de 7, 2 megapixeli, vizoare LCD de 3 inchi și un zoom optic 3x cu stabilizare optică a imaginii V pentru a vă asigura că imaginile dvs. sunt neclare chiar și după cea de-a treia ceașcă de cafea. S50c oferă și funcția de conectare Coolpix Connect 2, o funcție de conectivitate bazată pe Wi-Fi, care permite utilizatorilor să partajeze imagini cu familia, prietenii și chiar site-urile Web prin trimiterea de imagini direct de pe cameră prin e-mail: e bine sa pleci. Nikon oferă clienților S50c până la 2 GB de stocare a fotografiilor pe serverele Nikon pentru a fi utilizate ca backup sau ca o modalitate de a șterge cardurile SD atunci când fotografiați în mișcare. Modelul S50 va avea un preț sugerat de 299, 95 $, iar S50c va avea un preț de 249, 95 $; ambele ar trebui să fie disponibile în aprilie 2007.

Între timp, noul Coolpix S200 și S500 împachetează o circumferință puțin mai modă în corpurile lor (respectiv din aluminiu și din oțel inoxidabil), dar ar putea interesa entuziaștii fotografi care caută caracteristici accesibile. Ambele oferă rezoluții de 7, 1 megapixeli, LCD de 2, 5 inch și o zoom optic de 3 ori; S200 oferă Stabilizarea de Imagine a Vibrației Electronice (e-VR) a Nikon, în timp ce S500 optează pentru Stabilizarea Imaginii VR Optice VR de la Nikon. De asemenea, modelul S500 folosește un buton Anti-Shake din partea superioară a camerei, care activează sensibilitatea ISO (până la ISO 2000), stabilizarea imaginii și cel mai bun selector al camerei pentru rezultate clare în setările de lumină scăzută sau telefotografică. S200 și S500 ar trebui să lovească comercianții cu amănuntul în martie 2007, la prețuri sugerate de 249, 95 USD și, respectiv, 299, 95 USD.

În cele din urmă, Nikon Coolpix P5000 oferă funcții avansate, concepute pentru a atrage atenția fotografilor serioși de aparate foto digitale și chiar și a celor care lucrează cu prosumer. P5000 oferă o rezoluție de 10 megapixeli, zoom optic de 3, 5 × și un vizor LCD de 2, 5 inci "incredibil de luminos". P5000 folosește un nou motor de procesare a imaginilor și un nou cadran de mod oferă acces rapid la 16 moduri de scenă, șapte moduri de filmare, un mod Anti-Shake și un mod de sensibilitate ridicată. Modul Anti-Shake oferă, de asemenea, o sensibilitate ridicată (până la ISO 3200) și cel mai bun selector de fotografii al camerei; selectorul de mod oferă, de asemenea, acces la modurile de expunere programate automat, cu prioritate de declanșare, cu diafragmă prioritară diafragmei și manual (P / S / A / M). Nevoie de mai mult? Sunt disponibile convertoare cu unghi larg și teleobiectiv, iar un pantof de accesorii încorporat susține controlul blițului i-TTL de la Nikon pentru blițuri externe, inclusiv blițurile SB400 / 600/800. P5000 va fi disponibil în luna martie la un preț sugerat de 399, 95 USD.

[Ne-ar plăcea să fim capabili să conectăm fiecare cameră individual, însă site-ul camerei Nikon pe bază de Flash face imposibilă … îmi pare rău.]