Nikon introduce camera digitală Coolpix S1 - Fotografie - 2019

Nikon Coolpix S01 Compact Digital Camera 10.1MP 7.3GB (Iunie 2019).

Anonim

Din comunicatul de presă:

Imaginați-vă o cameră suficient de inteligentă pentru a găsi o față într-o fotografie portret. Funcția AF cu prioritate față AF poate face acest lucru doar atunci când este selectată prin modul Scenă portret. După cum sugerează și numele, funcția Face Priority AF asigură faptul că fețele rămân în focalizare la fotografierea portretelor prin detectarea automată a prezenței unei fețe umane în cadru și stabilirea unei focalizări corecte în mod corespunzător. Rezultatul este un portret ascuțit prin apăsarea unui buton.

Dincolo de fețe, Nikon Coolpix S1 poate, de asemenea, detecta și fixa automat ochiul roșu direct în cameră. Modelul S1 se bucură de renumita tehnologie de fixare a ochilor roșii (TM) în cameră, care detectează și corectează ochii roșii în cele mai tipice situații, fără a fi nevoie să apăsați butoanele sau să selectați și să evidențiați ochii în redare. Fără a avea nevoie de software suplimentar, fotografii vor avea mai puține fotografii cu ochi roșii care vor produce portrete pregătite pentru imprimare.

Noul Coolpix S1 utilizează de asemenea tehnologia inteligentă pentru a asigura o expunere echilibrată și claritate. Funcția D-Lighting exclusivă a Nikon este o altă combinație care poate transforma literalmente fotografiile în rafturi. Funcția D-Lighting poate fi selectată în modul Redare - compensând automat blițul insuficient sau iluminarea excesivă în spate, pentru a obține o expunere echilibrată în cadrul cadrului. S1 este echipat, de asemenea, cu Blur Warning, o altă caracteristică unică pentru Nikon, care avertizează utilizatorul atunci când o fotografie este compromisă de mișcarea camerei sau a mâinilor, permițând o altă fotografie înainte de a părăsi scena.


Nikon Coolpix S1

Nikon a creat noul Coolpix S1 cu mai multe caracteristici care îmbunătățesc imaginea directă în aparatul foto și simplifică procesul de recepționare a imprimărilor excelente utilizând un comerciant preferat, un serviciu online sau o imprimantă la domiciliu. În plus, cu un ecran LCD incredibil, luminos de 2, 5 inch, imaginile sunt mai ușor de examinat și partajate decât de cele mai multe camere digitale pentru consumatori.

Pentru a răspunde în continuare nevoilor obișnuite în rândul utilizatorilor de camere digitale, Nikon și-a concentrat tehnologia și pe reducerea consumului de energie, permițând dispozitivului Coolpix S1 să captureze semnificativ mai multe fotografii pe încărcare, utilizând acumulatorul litiu-ion reîncărcabil EN-EL8 al camerei.

Pentru a adăuga viteză la precizie, Coolpix S1 oferă fotografiere continuă la 1, 8 fps. Viteza aprinsă continuă chiar și în timpul de pornire, pornind de la Coolpix S1 în mai puțin de 2 secunde.

Mai multe caracteristici într-un design elegant și compact -

* 5, 1 megapixeli efectivi
* 3x obiectiv Zoom-Nikkor ED Glass cu o gamă focală echivalentă cu cea a
un obiectiv de 35-105 mm în format de 35 mm
* Dimensiuni compacte ale (L x Î x Î - 3, 5 x 2, 3 x 0, 8 țoli)
* Greutate ușoară de aproximativ 4 oz. (fără baterie și cartela de memorie)
* COOLSTATION MV-11 suport incluse pentru descărcarea ușoară a imaginilor și
reîncărcarea bateriei în cameră
* Iluminatorul de asistență AF poate fi pornit și oprit
* Măsurarea matricelor pe 256 de segmente cu focalizare centrală, punctată sau spot
contorizare
* 7 setări manuale pentru balansul de alb și bracketing pentru balansul de alb
* Imprimare directă cu compatibilitate PictBridge
* 4 din cele 17 moduri de scenă oferă asistență scenă (Portret, Portret de noapte,
Sport, Peisaj)
* Funcția Ora Timpului vă permite să setați ușor ora locală oriunde
* Compatibilitatea USB permite transferul rapid al datelor de imagine pe calculatoare
* Funcția de memorie vocală înregistrează până la 20 de secunde de sunet care poate fi atunci
atașat la o imagine
* Capacitate de zoom digital 4x
* Alegerea AF unic și AF continuu
* Opțiuni pentru redare: Miniatura unică, 4- și 9-segment, Slideshow,
Mărire 10x
* Built-in Speedlight: dispune de setări pentru Auto, Red-eye Reduction by
pre-flash, flash Anytime, anulare Flash și sincronizare lentă.

Solutia Coolpix S1 va fi disponibila la nivel national in aprilie 2005, la un pret maxim de 379, 95 USD.