Nikon lansează camere digitale de 6,1 MP D70 - Fotografie - 2019

D3s presantion del II (Iulie 2019).

Anonim

Conceput pentru o gamă largă de consumatori, de la fotografi experimentați și amatori, până la începători care își fac primii pași în fotografia SLR digitală, modelul D70 avansează cu mai multe caracteristici, mai multă performanță și mai mult decât orice altă cameră din categoria sa.

Construit din punct de vedere digital ca un SLR digital, Nikon D70 oferă o valoare extraordinară pentru consumatori prin încorporarea multor caracteristici avansate și a noilor inovații care fac fotografia cu D70 mai rapidă, mai ușoară și mai bună. Senzorul său CCD cu rezoluție de 6 megapixeli, DX, este optimizat pentru a oferi imagini cu o claritate excelentă și claritate, în timp ce un nou procesor avansat de sistem cu scală largă (LSI) asigură imagini cu o culoare viu, echilibru precis al albului și zgomot redus. Tehnologia Dynamic Buffer de la Nikon permite D70 să încarce în mod continuu până la 144 de imagini la o viteză de trei imagini pe secundă (când se utilizează setări JPEG NORMALE - Setări de imagine mari și o placă 256 MB Ultra II CompactFlash). Caracteristicile suplimentare, cum ar fi noile tehnologii Digital Vari-Program ™, capabilitățile simultane de comprimare NEF (RAW) și JPEG și noua compatibilitate flash i-TTL cu o viteză de sincronizare de 1/500 secunde continuă să cimenteze locul D70 ca lider clar în clasa camerelor sale.

La un preț estimat de stradă sub $ (pentru organism), D70 de la Nikon este de departe cel mai capabil corp digital de camere digitale SLR de pe piață astăzi. Încă de la introducerea camerelor profesioniste D-Series, inclusiv D1, D1X, D1H și D2H, Nikon a urmărit în permanență o combinație excepțională de produs, performanță, tehnologie și preț cu o gamă mai largă de clienți. Aceasta a dus la introducerea camerei extrem de populare D100, urmată acum de D70.

Modelul D70 este cel mai nou pas al Nikon în extinderea pieței digitale a camerelor SLR și oferă cea mai bună combinație de caracteristici inovatoare, performanță robustă și preț foarte accesibil. Modelul D70 va crea un nou punct de atracție pe piața totală și va crea emoții între toți clienții care se bucură de fotografii, precum și procesul de fotografiere și sunt acum gata să se extindă în domeniul fotografiilor digitale SLR. Modelul D70 este destinat să fie printre cele mai vândute camere digitale SLR din lume.

"Modelele destul de scumpe au în general mai puține caracteristici și performanțe reduse. Nu este cazul cu D70. O privire apropiată va arăta că performanțele și caracteristicile sale nu sunt superficiale, ci cu profunzime. Sistemul său de control al expunerii, balansul de alb și sistemele de operare flash sunt încărcate cu performanțe care depășesc cu mult așteptările. Cu toate acestea, datorită simplității și utilizării nedemontabile, modelul D70 va atrage o gamă largă de clienți, a declarat Richard LoPinto, vicepreședinte pentru sistemele de camere SLR de la Nikon Inc. "Cu 25 setări personalizate, D70 se distinge de competiție și oferă D70 client cu o multime de spatiu pentru a creste. Pe măsură ce acești clienți își dezvoltă abilitățile fotografice și creativitatea, D70 va fi pregătit să le ofere o profunzime de tehnologie, caracteristici și performanță care îi va inspira în continuare să facă fotografii minunate. Nikon este sigur că tehnologia puternică D70 va oferi utilizatorilor încrederea de a experimenta și de a deveni creativi, a adăugat el.