Cvintetul Nikon de la camerele Coolpix - Fotografie - 2019

AGIOS LOGGINOS O EKATONTARXOS - KABARNOS (Iunie 2019).

Anonim

Nikon a anunțat astăzi cinci noi adăugări pe linia Coolpix de camere digitale orientate către consumatori, care se rostogolesc în caracteristici atrăgătoare, cum ar fi stabilizarea imaginii, focalizarea autofocusului și, într-un singur caz, e-mail și partajarea imaginilor bazate pe Wi-Fi.

Noul Coolpix S7c are o rezoluție de 7 megapixeli, zoom optic 3x, un vizor LCD de 3 inchi mare, sensibilitate până la ISO 1600 și tehnologii de reducere a vibrațiilor pentru a reduce neclaritatea de la mișcarea camerei și jolte. Soluția Coolpix S7c are o capacitate de 802.11b / g Wi-Fi, care nu este nemaivăuzită în camerele digitale, combinată cu capacitatea de a trimite imagini de pe cameră prin e-mail fără a transfera mai întâi imaginile pe un computer sau pe alt dispozitiv. Și, pentru a face chiar mai simplu, S7c vine cu un an liber de T-Mobile HotSpot Service pentru camere digitale, astfel încât să puteți împărtăși cu ușurință imagini în timp ce călătoriți; utilizatorii pot trimite până la 50MB de imagini pe serverele Nikon, care se vor agăța de acestea timp de până la două săptămâni. De asemenea, modelul S7x oferă un buton portret cu o singură atingere, care combină focalizarea automată cu prioritate față (care încearcă să selecteze fețele într-o imagine), Fixarea ochilor roșii în cameră și D-Lighting, care îmbunătățește automat imaginile lovite în condiții de iluminare slabă . Coolpix S7c ar trebui să ajungă la magazine în luna septembrie la un preț sugerat de 349.95 dolari.

Noul Coolpix S10 este o versiune spionată a superzoomului Coolpix S4 și oferă un zoom optic de 10x, rezoluție de 6 megapixeli și ecran LCD de 2, 5 inch - S10 este, de asemenea, prima cameră Nikon care oferă tehnologia de reducere a vibrațiilor bazată pe senzori . Combinați aceste caracteristici cu un design pivotant al caroseriei, care permite utilizatorilor să realizeze fotografii dintr-o varietate de unghiuri (inclusiv fotografii de la capăt, fotografii în jurul colțului și autoportrete) și aveți un set unic de caracteristici - în special combinate cu 16 MB de memorie internă și un mod film VGA de 30 fps. Coolpix S10 ar trebui să fie disponibil în septembrie, la un preț sugerat de 399, 95 USD.

Cele trei shooter-uri compacte - modelele Coolpix L5, L6 și S9 - fiecare ecran de 2, 5 inci de sport de 2, 5 inch și spațiu de stocare a imaginilor pe bază de SD. Coolpix L6 și S9 oferă rezoluție de 6 megapixeli, zoom optic 3x (non-telescopic în cazul lui S9). (S9 funcționează pe o baterie litiu-ion și are, de asemenea, un mod de încetare a filmării pentru asamblarea videoclipurilor în stil animat. Gândiți-vă la mireasa Corpse, dar la masă.) Coolpix L5 oferă un zoom optic de 5x, rezoluție de 7, 2 megapixeli, rulează pe baterii AA și include tehnologia de reducere a vibrațiilor. Coolpix L6 vă va oferi o sumă de 199.95 dolari; S9 va avea un preț sugerat de 249, 95 $, în timp ce prețul L5 va fi prețat la 299, 95 $; toate ar trebui să fie disponibile în septembrie.