Cartușul digital de film Nolab transformă o cameră veche Super 8 într-o mașină de filmat moderne - Fotografie - 2019

$5000 24k Gold Nintendo! (Iulie 2019).

Anonim

Ai o veche cameră video Super 8 situată în jur? Desi Kodak, inventatorul formatului, a incetat sa faca filmul, un produs in dezvoltare, numit Nolab Digital Super 8, ar putea aduce aceasta camera inapoi in viitor, prin plasarea unui cartuș de film digital care transforma aceasta scoala veche dispozitiv într-unul digital.

Desigur, nu există un film real implicat. Ceea ce aveți este un senzor digital de 5 megapixeli, cum ar fi cei din camerele digitale și camerele video, smartphone-urile etc. care înregistrează imagini video. În comparație cu formatul de 35 mm, cartușele Super 8 sunt mai mari, deci există mai mult spațiu pentru componente; un senzor Super 8 nu ar trebui să fie la fel de mare ca 35mm, luând mai puțin spațiu, de asemenea. "În combinație cu o lentilă obișnuită pentru obiectivul din sticlă, senzorul se concentrează pe un plan de imagine de sticlă cu pământ presat pe poarta de film a camerei", a scris designerul Hayes Urban. Înregistrările aparatului foto înregistrează video de 720p H.264 în raport de aspect 4: 3, iar materialul video este stocat pe un card SD.

De ce doriți să utilizați un echipament depășit? Aceleași motive pentru care mulți oameni redescoperă vechile camere de film analogice. Pe lângă nostalgie și noutate, o cameră Super 8 a fost foarte dorită în scopuri cinematografice. Acest cartuș digital vă permite să utilizați unul, minus hassle de a avea de a dezvolta film. Nu aveți neapărat aceeași calitate a filmului ca și cu filmul real, dar hei, dacă aveți posibilitatea să respirați o viață nouă într-un fel, de ce nu?

Nolabul nu este disponibil încă, dar site-ul proiectului are detalii despre specificații și mai multe informații. Dacă dezvoltarea este reușită, punem pariu că ar merge drumul crowdfunding prin intermediul celor de la Kickstarter sau Indiegogo. Nolab își aduce în minte un proiect similar numit Digipod, unde ar pune un senzor digital într-o cameră de film de 35 mm.

( Via phobograful prin NoFilmSchool )