Camera Olympus Camedia C-750 a debutat - Fotografie - 2019

Olympus C-750 ultrazoom camedia Digital Camera (Iulie 2019).

Anonim

Dacă sunteți un fotograf amator grav care dorește să utilizeze lentile teleobiective, Olympus are un model care poate fi aproape la fel de versatil ca camera dvs. de film și mult mai convenabil.

Camera Camedia C-750 de 4 megapixeli este dotată cu o lentilă optică de 10X, oferind o gamă echivalentă cu o cameră cu un obiectiv tradițional de zoom care merge de la 38mm la 380mm. Și oferă zoom digital 4X, care aduce mărirea totală la 40X.

Olympus spune că Camedia C-750 este cea mai mică cameră digitală disponibilă cu acest interval de zoom optic. La 10, 4 uncii și 4, 2 inci lungime, compania spune că aparatul foto este perfect pentru a arunca într-un buzunar, geantă sau rucsac pentru evenimente sportive, excursii de vizitare și alte activități în aer liber.

- Camedia C-750 se bazează pe popularul Olympus C-700, care a fost introdus acum câțiva ani. C-700 a oferit de asemenea o zoom optic 10X, dar numai zoom-ul digital de 2.7X. Modelul mai vechi ar putea face ca obiectele să apară de 27 de ori mai aproape; Camedia C-750 aduce subiecte de 40 de ori mai aproape.

- Camedia C-750 are de asemenea o rezoluție îmbunătățită semnificativă, oferind 4, 0 megapixeli comparativ cu 2, 11 pentru modelul C-700. Rezoluția îmbunătățită ar trebui să permită obținerea de imagini mai clare atunci când fotografiile sunt tipărite în format mare. În plus, noul model are un corp metalic mai durabil decât predecesorul său.

- În modul automat, camera Camedia C-750 funcționează ca o cameră foto-point și pentru a face fotografii normale în condiții tipice. Dar pentru fotografi avansați, permite utilizatorului să controleze expunerea și viteza. Poate fi setat să capteze acțiunea cu o viteză de declanșare de până la 1/10000 de secundă sau poate înregistra expuneri de timp de până la 16 secunde pentru fotografiile cu lumină slabă.

- Camedia C-750 este disponibilă prin intermediul comercianților cu amănuntul pentru aparate foto și electronice la nivel național, la un preț recomandat de vânzare de 599 USD. Pentru mai multe informații, vizitați www.olympusamerica.com și faceți clic pe "camere digitale".

Sursa: Cox News Service