Olympus debutează cu cea mai mică cameră de 7.1MP - Fotografie - 2019

THANKS FOR SHARING/TENTATII (I)REZISTIBILE (2013) (Iunie 2019).

Anonim

Din comunicatul de presă:

Noul Olympus C-7000 Zoom este dovada că lucrurile bune vin în pachete mici. Cel mai mic și mai ușor aparat foto digital cu zoom optic de 7 megapixeli, cu zoom optic de 5x, cuprinde numeroase tehnologii avansate pentru o calitate superioară a imaginii într-un corp incredibil de compact, cu o dimensiune convenabilă și ușor de transportat. Multitudinea de caracteristici sofisticate și o operare intuitivă permite utilizatorilor de toate nivelurile de calificare să-și atingă obiectivele creative precise. Doar atunci când o trăsătură a fost stăpânită, încă o altă fațetă așteaptă să fie descoperită în interiorul acestei mici bijuterii a unei camere.

"Camerele Olympus C-series combină funcții automate ușor de utilizat cu un grad ridicat de control manual și personalizabil pentru a obține efectul potrivit pentru fiecare imagine, indiferent dacă sunteți începător sau utilizator experimentat", a declarat Richard Campbell, produs directorul de marketing, Olympus America Inc. "Cu C-7000, cea mai mică și mai ușoară cameră digitală cu zoom optic de 7, 1 megapixeli din lume, Olympus a creat un instrument de afișare de înaltă performanță, care este suficient de portabil pentru a lua oriunde ar crea creativitatea tu."

Proiectat pentru a face mai mult

Modelul C-7000 include un obiectiv cu zoom optic de 5x nou dezvoltat (f2.8 / f4.8 - f8.0, echivalent 38mm - 190mm), proiectat special pentru a maximiza potențialul imaginii senzorului CCD de 7.1 megapixeli de înaltă definiție. Impreuna cu procesorul de imagine TruePic TURBO (TM) exclusiv al Olympus, care suprima zgomotul si imbunatateste definitia imaginii pentru a asigura imagini mai clare si mai clare, senzorul si obiectivul capteaza imagini de inalta rezolutie care ofera o excelenta definitie a culorilor, claritate si contrast ridicat. Cu o pornire rapidă de mai puțin de o secundă și un timp de eliberare rapidă a declanșatorului, C-7000 asigură o reacție la viteză mare, care permite utilizatorilor să se bucure de imagini de înaltă calitate imediat ce pun camera în mâinile lor.

Realizează stilul

Măsurând numai 4, 7 "(W) x 2, 3" (H) x 1, 7 "(D) și cântărind doar 7, 7 uncii, modelul C-7000 este cel mai mic și mai ușor aparat foto digital cu zoom optic de 5, 1 ori. pentru a deveni un clasic instantaneu, corpul metalic al camerei este finisat într-o culoare sofisticată Premium Titanium, care are un aspect retro care amintește de camerele digitale Olympus anterioare. În timp ce oferă o mobilitate ridicată a unei camere compacte, designul caroseriei asigură un nivel de funcționalitate care este adecvat unui model de înaltă performanță.

Design inteligent pentru cele mai realiste imagini digitale

Incorporând două elemente ale lentilelor care sunt asferice pe ambele părți, modelul C-7000 captează imagini de o calitate atât de înaltă încât pot produce imprimări frumoase în dimensiuni de 16 x 20 inchi. În plus, obiectivul cu zoom optic de 5x poate fi combinat cu zoom digital 6x pentru a realiza o capacitate maximă de zoom de 30x care poate captura frumos subiecți îndepărtați fără a sacrifica claritatea imaginii în rezultatul final.

Modul Super Macro al camerei, cu o adâncime de câmp extrem de mică, permite utilizatorilor să tragă de la o distanță de 0, 8 ", umplând cadrul cu imagini cu adevărat dramatic apropiate.

Proiectat pentru performanțe înalte

Numeroase funcții SLR profesionale sunt incluse pentru a satisface nevoile utilizatorilor avansați. De exemplu, funcția de selectare a obiectivului Autofocus (AF) permite utilizatorilor să aleagă din 143 de zone diferite de destinație AF, permițându-le să se concentreze pe aproape orice zonă a compoziției lor, fără a reface șablonul. Atunci când este activă selecția AF țintă, utilizatorii pot alege zona țintă de focalizare automată pe care doresc să o utilizeze dintr-o rețea de 143 de zone afișată pe monitorul LCD al camerei. Selectarea zonei țintă este ușor de realizat prin intermediul butonului dedicat AE / AF și al tastaturii din spatele camerei. În plus, aparatul foto este echipat cu un iluminator AF pentru a asigura o precizie mai mare a focalizării în situații de lumină scăzută.

Funcția de focalizare manuală face posibilă focalizarea exactă și suprimarea autofocusului. Zona în care utilizatorul dorește să se concentreze este afișată mărită în centrul monitorului LCD, facilitând reglarea focalizării prin intermediul tastaturii din spatele camerei. Datorită ecranului mare al monitorului, zona mărită este vizibilă pentru o focalizare ușoară.

Pentru prima dată pe o cameră digitală compactă Olympus, utilizatorii pot confirma direct expunerea chiar și la fotografiere. În ambele moduri de fotografiere și de redare, camera poate fi setată pentru a indica zone supraexpuse cu evidențiere roșie și zone subexpuse cu evidențiere albastră. În plus, o histogramă poate fi afișată pe monitorul LCD, permițând utilizatorilor să își atingă mai ușor intențiile creative prin identificarea unor zone supraexpuse sau subexpuse.

Proiectat pentru a fi văzut

Un monitor LCD de 2, 0 inci, cu o suprafață de aproximativ 206 000 pixeli, permite afișarea imaginilor în mod minunat în timpul filmării și redării. Adoptarea ecranului TFT color semi-transmisiv asigură că monitorul este ușor de vizualizat în lumină luminoasă în aer liber, permițându-l să fie folosit ca un vizor pentru fotografiere în aproape orice locație. În plus, dimensiunea mare a monitorului îmbunătățește, de asemenea, plăcerea de vizionare a imaginilor și filmelor.

Proiectat pentru tine

Pur și simplu selectați un mod de scenă și camera este pregătită să fotografieze situația la îndemână cu diafragma optimă, viteza obturatorului, balansul de alb, saturația culorii și setarea blițului. Cu 10 moduri de programare scenă, inclusiv Program Auto, Aperture, Shutter și Manual plus Night Scene, Sport, Peisaj, Negru și Alb, Peisaj + Portret, Portret și Modul QuickTime Movie, există un mod pentru fiecare ocazie.

Alte caracteristici avansate de pe C-7000 permit o personalizare mai bună. Aceste caracteristici includ patru setări ale modului meu de utilizator definite de utilizator pentru a permite utilizatorilor să creeze combinații originale de balans de alb, claritate, contrast și alte setări, precum și o funcție de histogramă ușor de vizualizat. În plus, un buton personalizabil definit de utilizator din spatele camerei poate fi programat pentru a activa setarea pe care utilizatorul o aplică cel mai frecvent.

Gestionarea digitală a imaginilor nu a fost niciodată mai ușoară decât software-ul OLYMPUS Master (TM), care permite utilizatorilor camerelor digitale Olympus să profite la maximum de experiența lor digitală. Cu o interfață logică și intuitivă, OLYMPUS Master permite utilizatorilor să stocheze și să gestioneze instantaneu imaginile, după cuvinte cheie sau după fotografiere, într-o bază de date Calendar View cu ușurință, astfel încât să nu reușească niciodată să distrugă fotografiile digitale. Instrumentele puternice de editare cu un singur clic, inclusiv reducerea efectului de ochi roșii, permit utilizatorilor să își optimizeze imaginile înainte de a le tipări pe o carte poștală, carte index, calendar sau prin intermediul serviciilor online. Suportul online, șabloanele, actualizările firmware-ului și alte servicii sunt doar la un click de mouse.

Pentru acele fotografii atât de memorabile, încât trebuie pur și simplu imprimate, C-7000 dispune de tehnologia PictBridge pentru a face fotografiile de calitate a tipăririi un briză. Conectați camera directă prin cablul USB 2.0 inclus la orice imprimantă compatibilă PictBridge - cum ar fi imprimanta foto digitală Olympus P-10 - și începeți imprimarea. În plus, transferarea imaginilor pe computer nu a fost niciodată mai ușoară prin conexiunea USB 2.0 de la Auto-Connect, care nu necesită drivere de software (pentru majoritatea computerelor / sistemelor de operare) pentru descărcări de imagini fără probleme și de mare viteză. C-7000 vine de asemenea cu o baterie reîncărcabilă Li-Ion și încărcător.

Proiectat cu mai multe funcții pentru mai multă emoție

- Înregistrarea intervalelor de timp

Este inclus pentru prima dată într-o cameră compactă Olympus, fotografierea intervalelor poate fi setată pentru a face fotografii la intervale de la 1 la 60 de minute, ceea ce îl face ideal pentru fotografierea temporală.

- înregistrarea datelor RAW pentru post-procesare bazată pe PC

Înregistrarea datelor RAW permite stocarea în memorie a imaginilor în totalitate neprocesate, astfel încât să poată fi supuse post-procesării la nivel înalt pentru imprimare sau pentru alte aplicații.

- 30 cadre pe secundă pentru înregistrarea filmului VGA pentru redare netedă

30 fps VGA (Dimensiune: 640 x 480 pixeli; Rata cadrelor: 30 de cadre pe secundă, 25 de cadre pe secundă pentru formatul PAL) oferă înregistrarea video la televizor, astfel încât, în loc să fie capabili doar să vizioneze filme cu dimensiuni mici pe un monitor de computer să vă bucurați într-o dimensiune mare pe ecranul TV. În orice mod, durata înregistrării filmului este limitată numai de memoria disponibilă pe cardul xD-Picture Card. Cu un microfon și un difuzor în corpul camerei, filmele pot fi auzite și văzute.

- Funcția de fixare automată a ochilor roșii

Pentru prima dată pe o cameră digitală Olympus, o funcție de remediere a ochilor roșii este construită chiar în cameră, permițând fotografiilor care prezintă ochi roșii să fie corectate cu ușurință cu o singură atingere.

- Funcția Calendar

Funcția Calendar organizează fotografii în funcție de data la care au fost făcute, afișând prima fotografie făcută la fiecare dată într-un format calendaristic pe monitorul LCD. Deoarece este ușor de gestionat imaginile după dată, utilizatorii se pot distra creați propriul jurnal al albumelor foto.

- Fotografie panoramică

Imaginile panoramice pot fi create utilizând software-ul de editare Olympus Master inclus și o cartelă Olympus xD-Picture Card.

- Prezentări

O funcție de slideshow permite utilizatorilor să afișeze imaginile preferate ca prezentări automate. O varietate de tranziții de diapozitive "Normal", "Slide", "Fade" și "Zoom" sunt oferite pentru a crește în continuare distracția de vizionare. În modul de redare prin transfocare, diapozițiile apar din centrul ecranului și se extind spre exterior, până când acoperă diapozitivul anterior.

- Reîncărcarea în cameră

Adaptorul D-7AC opțional ($ 49.99 MSRP) permite reîncărcarea bateriilor în interiorul corpului camerei. Camera foto vine cu o baterie reîncărcabilă Li-ion și încărcător.

Disponibilitate

Zoom-ul C-7000 va fi disponibil începând cu octombrie 2004. Acesta include o cartelă xD-Picture 32MB, o baterie reîncărcabilă litiu-ion și un încărcător, un cablu USB 2.0 Auto-Connect, un cablu audio / video, o curea de mână, ghidul de utilizare și Ghidul de pornire rapidă.

Prețul SUA

C-7000 Zoom estimat Street Preț: $ 599.99 (SUA)