Olympus livrează imprimanta foto P-440 - Fotografie - 2019

Calling All Cars: Missing Messenger / Body, Body, Who's Got the Body / All That Glitters (Iunie 2019).

Anonim

Modelul P-440 produce cinci dimensiuni diferite de imprimare, până la 8 "x 10", în numai 75 de secunde, pentru imprimări lucioase sau matte. Alte dimensiuni de imprimare P-440 includ cartea poștală, foto-album, index și A5 Wide. De asemenea, P-440 poate imprima automat până la 50 de copii ale aceleiași imagini.

Imprimanta foto P-440 poate imprima direct de pe cardurile detașabile xD-Picture Card TM sau PCMCIA Type II pentru SmartMedia TM, Memory Stick TM și CompactFlash TM, pur și simplu prin introducerea cartelelor într-un slot de pe partea frontală a imprimantei. Acest lucru permite utilizatorilor să se sustragă calculatoarelor lor pentru descărcarea și mai rapidă a imaginilor. De asemenea, este posibil să conectați P-440 la un PC sau Mac pentru imprimare.

Modelul P-440 are un ecran LCD de 1, 8 inch pentru a afișa meniul ușor de navigat, apoi previzualizați și selectați numai imaginile dorite pentru imprimare. Meniurile intuitive oferă multe opțiuni creative și instrumente de editare a imaginilor pentru a ajusta aspectul, claritatea și luminozitatea, precum și pentru a corecta culoarea. În plus, imprimanta include o varietate de filtre, ștampile, fundaluri și matrițe decorative pentru imprimarea cadrelor. Conectarea aparatului P-440 la televizor prin intermediul unui cablu video oferă o altă modalitate de previzualizare și selectare a imaginilor înainte de imprimare.

Imprimatele de pe P-440 apar în condiții de arhivare - uscate, durabile și gata de a le distribui. Un strat de protecție laminat rezistent la apă, zgârieturi, umiditate, decolorare și amprente digitale.

Spre deosebire de imprimantele cu jet de cerneală, imprimantele de precizie Olympus de sublimare a coloranților nu plasează culorile ca puncte individuale care pot fi detectate la distanță. În schimb, căldura vaporizează culorile care saturează hârtia foto pentru a crea imagini netede, realiste, cu ton continuu. Culorile vaporizate pătrund pe suprafața hârtiei, creând o gradare blândă la marginile fiecărui pixel. Deoarece culoarea înglobează hârtia, este și mai puțin vulnerabilă la decolorare și distorsiune în timp. Gradațiile color pe 24 de biți ale modelului P-440 produc o paletă de aproximativ 16, 7 milioane de culori pentru printuri remarcabile foto-realiste.

Imprimanta foto P-440 negru are un panou frontal care se deschide pentru acces rapid la panglica de imprimanta colorant. Acest lucru permite o înlocuire rapidă a panglicii și elimină mușchii și agitațiile asociate cu capetele cu jet de cerneală.