Olympus introduce camera foto 5MP Stylus 500 - Fotografie - 2019

Olympus C7070 (Iunie 2019).

Anonim

Din comunicatul de presă:

Dispunând de un impresionant display HyperCrystal de 2, 5 inchi, care este la fel de strălucitor precum rezoluția de rezoluție de 5, 0 megapixeli și un corp compact, durabil și cu durată de viață, Stylus 500 demonstrează că puterea și eleganța pot coexista într-un stil elegant pachet care oferă imagini strălucitoare.

"La Olympus, noi credem că designul excelent este fundamental pentru funcționalitatea camerelor noastre", a declarat Tomoko Matsunaga, manager de produs, Olympus Imaging America Inc. "Când îmbinați performanțe superioare cu un stil excepțional, rezultatul este o cameră elegantă care arată la partea de sus a clasei sale. Odată cu introducerea modelului Stylus 500, Olympus a adăugat funcții și funcții avansate ale gamei, cum ar fi un ecran LCD de înaltă calitate, 23 de moduri de fotografiere și funcționalitate album. "

Proiectat pentru a face mai mult

Ecranul luminos, clar, de 2, 5 inci HyperCrystal, cu o rezoluție de 215 000 de pixeli, pune Stylus 500 într-o clasă proprie. Deoarece este un LCD HyperCrystal, acesta oferă o imagine de contrast înalt și o rază de vizualizare la 160 de grade. Deci adunați-vă prietenii în jur - fotografiile dvs. sunt vizibile de sus, din lateral și de jos. Și în timp ce ecranele LCD obișnuite par a fi diminuate de lumina puternică, ecranul LCD HyperCrystal oferă o vizibilitate excelentă în orice condiții de lumină - pe plajă sau pe versanți.

Stylus 500 Digital combină un senzor CCD de 5 megapixeli cu un procesor de imagine exclusiv Olympus, TruePic TURBO, care îmbunătățește semnificativ calitatea imaginii și oferă viteze globale de procesare mai rapide pentru pornirea rapidă, declanșarea declanșatorului și redarea. TruePic TURBO permite Stylus 500 să capteze informații de la toate cele 5 milioane de pixeli cu pixel "micro-smoothing", care oferă fotografii mai clare și mai precise, chiar și la rezoluții mai mici. Rezultatul este printuri de înaltă calitate care pot fi tăiate și imprimate la 11 x 14 inci și mai mari. Pornirea rapidă de mai puțin de o secundă și timpul de declanșare aproape instantanee asigură răspunsul la viteză mare, astfel încât să fiți gata oricând să faceți fotografii minunate.

Stylus 500 compacte, cu toate condițiile meteo pot merge oriunde ar fi posibil. Corpul este construit din metal rezistent și ușor, cu garnituri de cauciuc în interiorul interiorului, pentru a se asigura că ploaia, zăpada, zăpada sau nisipul nu vor face prea multe fotografii.

Realizează stilul

Stylus 500 reprezintă următoarea generație a liniei Stylus. În plus față de construcția durabilă, cu toate condițiile meteo care a făcut celebrul Stylus, Stylus 500 se mândrește cu un nou design al corpului cu suprafață plană care duce seria într-o nouă direcție.

Aspectul Stylus 500 se referă la linii curate. Smoalele, rotunjite, conferă camerei un aspect confortabil și ușor de manevrat, iar la o dimensiune compactă de 3, 9 "(W) x 2, 2" (H) x 1, 2 "(D), se potrivește perfect într-un buzunar și nu rucsacul Bicicleta pentru lentile circulare se ascunde în interiorul corpului camerei cu o clipă când este cuplată și protejează obiectivul cu o etanșare impenetrabilă când este închisă, lăsând aparatul foto pe față neted și plat. accentuează ecranul LCD de 2, 5 inci.

Proiectat pentru entuziasm

Stylus 500 oferă funcții avansate cu simplitate punct și tragere pentru a realiza poze fără cusur. Concepute pentru a fi realizate în diverse ocazii, 23 de moduri de fotografiere ușor de utilizat pot fi accesate prin meniul camerei, oferind ajustări automate ale expunerii pentru fotografierea portretelor, peisajelor, focurilor de artificii și multe altele. Modurile de fotografiere ale camerei includ acum două noi moduri de fotografiere subacvatică și două moduri Shoot & Select, care permit utilizatorilor să filmeze secvențe rapide de cadre, apoi să selecteze cea mai bună fotografie din serie și să ștergă restul.

Stylus 500 va schimba modul în care vă vedeți camera digitală. Acum, în loc să captați pur și simplu imagini cu Stylus 500, vă puteți gândi la el ca pe un "Album foto portabil" care merge oriunde mergeți. Cu o nouă funcție de album, fotografiile pot fi ușor organizate în albume foto stocate pe cardul xD-Picture Card al camerei. Creați până la 12 albume individuale, fiecare cu câte 100 de imagini, în ordinea în care doriți să le arătați și luați fotografiile de pretutindeni - albumul dvs. foto nu se va mai restrânge la masa dvs. de masă.

Design inteligent

Fotografiile Olympus sunt cunoscute în toată lumea pentru o calitate a imaginii ascuțite și vibrante. Acest lucru este realizat printr-o serie de tehnologii cheie, cum ar fi lentilele de înaltă calitate Olympus de calitate superioară (cu elemente lentile asferice), proiectate special pentru camere digitale. Obiectivul oferă echivalentul a 35 până la 105 mm, f3.1 - f5.2 în fotografie de 35 mm, cu zoom total combinat de 12x (digital optic și 4x digital) pentru a apropia acțiunea și un mod Super Macro care captează detalii cât mai mici aripile unui fluture.

Stylus 500 are, de asemenea, un difuzor și un microfon cu toate condițiile meteo, permițând utilizatorilor să dezvăluie imagini cu subtitrări audio personalizate. Cu ajutorul modului QuickTime Movie, Stylus 500 poate înregistra filme de orice lungime, limitată numai de dimensiunea cardului de memorie din cameră.

Conceput pentru a fi abordabil

Conectarea telefonului Stylus 500 la un computer este ușor prin caracteristica USB Auto Connect, care se conectează direct prin cablu USB 2.0 și nu necesită software. Sau, dacă preferați, uitați computerul cu totul. Puterea tehnologiei PictBridge permite imprimarea directă a fotografiilor de la Stylus 500 la orice imprimantă compatibilă cu PictBridge, cum ar fi imprimanta foto digitală Olympus P-10, fără a folosi un computer. Imprimarea și partajarea imaginilor nu au fost niciodată mai ușoare, iar imprimarea de sublimare a culorilor de calitate fotografică P-10 produce imprimări de calitate arhivară în culori bogate.

Software-ul OLYMPUS Master oferă cea mai bună gestionare a imaginilor digitale. O interfață de utilizator intuitivă face ca descărcarea rapidă și simplă a calculatorului dvs. și imaginile să poată fi căutate în funcție de dată sau cuvânt cheie din Vizualizarea calendarului. Și cu unelte de editare cu un singur clic, cum ar fi reducerea efectului de ochi roșii, imaginile pot fi atinse înainte de imprimare sau prin e-mail. Suportul online, șabloanele, actualizările firmware-ului și alte servicii pentru utilizatori sunt doar un clic pe mouse.

Disponibilitate

Stylus 500 va fi disponibil în ianuarie 2005. Acesta include: card de 32MB xD-Picture, curea pentru încheietura mâinii, cablu USB WIN / Mac USB, cablu audio / video, baterie și încărcător Li-Ion reîncărcabil Li-Ion, Manual de instrucțiuni, Card de garanție, CD-ROM cu software-ul OLYMPUS Master și manual de referință al camerei.