Olympus introduce noi sisteme SLR digitale - Fotografie - 2019

Canon, camere foto digitale compacte si DSLR (Iulie 2019).

Anonim

Sistemul digital SLR Olympus cu lentile digitale specifice TM este o realizare fără compromis a beneficiilor pe care tehnologia digitală pură le oferă corpului și lentilelor proiectate pentru a perfecta senzorul de imagine.

"Sistemul Digital SLR Olympus stabilește un nou standard pentru viitorul fotografiei digitale", a declarat Mark Gumz, președinte și director executiv al Olympus America Inc. Fotografii profesioniști de astăzi lucrează în principal cu sistemele hibride de film și digital deoarece - până acum - nu producătorul de camere digitale a reușit să ofere o soluție complet digitală care să răspundă tuturor nevoilor acestora. "Noul nostru sistem a fost conceput pentru a fi digital de la bază fără a face compromisuri pentru un sistem de moștenire a filmului, o limitare semnificativă pentru concurenții noștri. Sistemul digital SLR Olympus este conceput pentru a satisface nevoile celor mai exigenți profesioniști, oferind avantaje puternice în ceea ce privește calitatea imaginii, durabilitatea, viteza și dimensiunea camerei și a obiectivului. "

Până în ziua de astăzi, fotografiile digitale nu aveau un standard comun pentru dimensiunile senzorilor de imagine și configurațiile de montare a obiectivelor, ducând la o serie de specificații dificile. Noul sistem Olympus Digital SLR depășește acest lucru prin stabilirea unui standard pentru senzorul de imagine și montura obiectivului. Bazat pe acest nou standard deschis Four Thirds, sistemul Olympus Digital SLR realizează un echilibru optim între calitatea imaginii, dimensiunea camerei și a obiectivului și extensibilitatea sistemului, maximizând performanța senzorilor de imagine și a lentilelor cu o tehnologie digitală de 100% de design.

Sistemul digital SLR Olympus oferă o calitate a imaginii de neegalat, cu un CCD cu transfer de înaltă performanță, cu o performanță îmbunătățită, o culoare mai bună și un zgomot redus. Lentilele Zuiko Digital Specific Interschimbabile ale sistemului sunt proiectate special pentru capturarea digitală cu tehnologie inteligentă, care oferă claritate de la margini la margini, cu distorsiuni și umbre reduse. Lentilele se potrivesc perfect imaginii, astfel încât lumina atinge senzorul direct, asigurând culori bogate, precise, contraste ascuțite și imagini luminoase chiar și la margini.

Când se utilizează lentile de film de 35 mm cu camere digitale, lumina insuficientă la marginile senzorului de imagine poate duce la o reducere a definiției culorii, în special la fotografierea cu obiective cu unghi larg. Oximetrele digitale dedicate Olympus îndeplinesc obiectivele de film superioare, asociate cu camerele digitale, oferind o claritate și un contrast mult mai consecvent la orice f-stop dat.

A fost nevoie de aproape patru ani de cercetare și dezvoltare intensivă pentru Olympus pentru a-și aduce sistemul digital SLR pe piață. "Sistemul Olympus Digital SLR a fost dezvoltat pentru fotografi profesioniști cu contribuția vastă a fotografilor profesioniști la fiecare pas", a declarat John Knaur, senior marketing manager, Olympus America Inc. Rezultatul este una dintre cele mai importante inovații tehnologice din istoria Olympus, una dintre cele mai importante branduri de camere digitale din lume bazate pe vânzările de aparate foto digitale.

E-1
Prima cameră introdusă în sistemul Olympus Digital SLR este profesionistul E-1. Camera digitală cea mai sofisticată, computerizată digitală construită până în prezent, revoluționarul E-1 este conceput pentru a oferi cele mai bune imagini digitale fotografilor profesioniști astăzi și în viitor. Este o cameră dinamică care se ocupă de mai multe tipuri de situații fotografice și oferă rezultate superioare într-o gamă largă de setări, de la interior până la studio, de la modă la jurnalism, de la fotografie la portret și de la sport la altele.

Aparatul foto dispune de un nou CCD de performanță Super Latitude Full Frame Transfer de la Kodak, modelul KAF-5101CE, care oferă cea mai mare gamă dinamică, cel mai mic nivel de zgomot și cea mai bună culoare a oricărei camere din clasa sa. Acest CCD inovator de 5 megapixeli depășește numeroase imagini cu număr mare de megapixeli.

În plus, E-1 utilizează tehnologii noi și existente, cum ar fi tehnologia exclusivă Olympus TruePic TM, pentru a obține cea mai bună calitate a imaginii și cele mai realiste fotografii digitale. Tehnologia noilor filtre de zgomot și tehnologia de reducere a zgomotului existente produc fișiere clare și curate. Un filtru Supersonic Wave nou dezvoltat reduce semnificativ șansele de depunere a prafului pe CCD sau imaginea și blocarea pixelilor.

E-1 oferă o construcție și caracteristici de calitate egale sau mai bune decât camerele profesionale de calitate superioară, la un preț extrem de competitiv de $ 2, 199 MSRP.

Lentile si accesorii
Inițial, Olympus va introduce cinci lentile Zuiko Digital Specific, un sistem flash și un set de prinderi de putere pentru E-1, după cum urmează:

  • 14-54mm f2.8-3.5 (28mm - 108mm echivalent pentru camera de film de 35mm) de la $ 599.00 MSRP
  • 50-200mm f2.8-3.5 (100mm - 400mm echivalent pentru 35mm) la 1199.00 dolari MSRP
  • 50mm f2.0 1: 2 Macro (echivalent Macro 100mm pentru 35mm) la $ 599.00 MSRP
  • 300mm f2.8 Super Telephoto (600mm echivalent pentru 35mm) la $ .00 MSRP
  • TC14 1.4X Teleconverter (1.4X - 1 echivalent stop pentru 35mm) de la 549.00 dolari MSRP
  • FL-50 Flash și accesorii $ 499.00 MSRP
  • Set de baterii pentru baterii Set $ ​​549.00 MSRP

Olympus va introduce pe piață piața E-1 și această rundă inițială de obiective specifice și accesoriile electronice Zuiko Digital în cursul lunii octombrie 2003. De-a lungul timpului, Olympus intenționează să introducă o gamă largă de lentile, lentile și accesorii pentru sistemul SLR digital, începând cu un zoom de 11-22mm f2.8 / 3.5, precum și un Flash Flash și Twin Flash în cursul acestui an. Olympus a început, de asemenea, să lucreze la o cameră SLR pentru consumatori pentru anul 2004.

Durabil, rapid și compact
Modelul E-1 este construit pentru a rezista cu un corp metalic din aliaj de magneziu, care este ușor și durabil pentru o utilizare zilnică zilnică de către cei mai exigenți fotografi profesioniști. Un corp și lentile care protejează împotriva stropirii oferă o protecție maximă împotriva prafului și umezelii, permițând fotografilor să tragă în cele mai dificile condiții fără îngrijorare în ceea ce privește performanța sau durata de viață a produsului. Sistemul oferă o experiență cinematografică reală, cu viteze rapide de fotografiere și operare, reducând drastic timpul de întârziere asociat adesea cu camerele digitale. Performanța de mare viteză a lui E-1 scurtează timpul necesar pentru a captura o imagine și a transfera date pe cartela de memorie. Motoarele de bază de la a doua generație în obiectivele digitale digitale ating viteze de focalizare comparabile sau mai bune decât cele mai bune lentile de film SLR.

CCD-ul CCD de transfer complet progresiv cu E-1 cu SDRAM separat de control al camerei și tampon SDRAM mare, împreună cu procesarea paralelă a datelor E-1 cu 3 procesoare ASIC Digital Processor, depășește multe dintre blocajele din procesarea imaginilor și operațiile camerei. E-1 poate capta imagini la 3 cadre pe secundă pentru o explozie de 12 cadre în toate modurile de calitate a imaginii. Un nou software de captare oferă un alt impuls în viteza de fotografiere, permițând capturarea directă a datelor către un computer.

Corpul și lentilele pentru sistemul Olympus Digital SLR sunt dimensionate pentru a răspunde nevoilor fotografilor profesioniști. Obiectivele specifice digitale Zuiko oferă rezoluții mai mari, viteze mai mari de deschidere și focalizare și dimensiuni mai compacte decât lentilele echivalente de 35mm, construite pentru digital. "Lentilele pentru E-1 sunt mai compacte pe linia de produse decât echivalentul lor de 35mm", a spus Knaur. "Dacă ați construit o lentilă de 35 mm concepută pentru captarea CCD pentru a se potrivi lungimii focale a uneia dintre obiectivele SLR digitale SLR, ar fi mult mai mare."

Sistemul Four Thirds
Noul sistem Four Thirds este un standard deschis pentru camere digitale SLR și sisteme de lentile interschimbabile care utilizează un senzor de imagine de tip 4/3. Adoptat de un consorțiu de producători de renume, printre care Olympus, Kodak și Fuji, sistemul Four Thirds este conceput pentru a obține un echilibru optim între calitatea imaginii, dimensiunea camerei și extensibilitatea sistemului. Sistemul maximizează performanța senzorilor de imagine și a obiectivelor și stabilește un standard comun pentru montarea obiectivelor, permițând fotografilor o mai mare flexibilitate cu o varietate de corpuri și lentile de la diferiți producători, utilizând sistemul Four Thirds.